hiç sarkma olmadı canım , ne kollarımda ne karın bölgesinde .Sağol Ceyda maşallah senin 115 ten indiğini bilmiyodum özel olmazsa sorabilirmiyim
karın ne alemdee yani yer çekimine karşı durabiliyomu yoksa zayıfladıkça daha mı dost oluyorlar
Canııım sen kendini nasıl daha rahat hissedeceksen öyle yap olur mu amaç kilo vermek.biz bi takımız liste sadece bi araç.birbirimizden her şekilde istifade ederiz birbirimize de her şekilde destek oluruz beraber mutlu olarak zayıflayalımBeni diyet yapmak degilde her hafta buna benzer soylemler okumaktan yoruldum....diyetime sariliyorum ama ortam gerilince ben cok geriliyorum...
Hayatta hepimizin gerildigi bir sürü sey var es , aile , is vs....burada gelip rahatliyoruz hemde kilo veriyoruz...herkesin bunyesi farkli ben artik korkuyorum arti cikarsam birgun ayni gerginlikleri yasamak istemiyorum ...kaptanimiz Allah var coook emek verdi coook bunu takdir ediyorum tesekkur ediyorum hakkini helal etsin....ama ben liste disi kalmak istiyorum artik gerilmek istemiyorum...burayi cook seviyorum kaptanimiza kizlarida cook seviyorum birakipgitmek istemiyorum...
Belki bi çoğunuz doyle dusunecek sıkıya gelemiyor kaçamak yapacak heralde falan gibiii bir sürü sey gelebilir akliniza hic onemli degil...ben kararliyimda verecemde kilomu her hafta bildirecem kilomu hergun menu yazacam hergun paylaşımlar yapacam....niyeyse ben soyle anladim eksiysen seninleyiz arti olursan hemen geri cekilmeler....
pastacılar kralı vardı, pasta yapma merakım çok fazla onu izliyordummasum o kanalı bende çok seviyorum,daha başka birsürü program var,tv açınca baktığım tek kanal,tabi dizim yoksa
Çektimi içine yaneee.sen Doğum yapmışmıydın yada evlimizin onu da bilmiyorumhiç sarkma olmadı canım , ne kollarımda ne karın bölgesinde .
ufak bir göbekcik var tabi , onu da karın hareketleri ile yok edeceğim inş
perdeleri camları aç eve bi ışık hava girsin,tozlar gözüne takılınca içinde temizlik aşkı doğarBenimdedeğişik belgeseller var
Ay benim canım hiç temizlik yapmakine istemiyor ya; ( bi süpürür silsem yetecekte
Tesekkurler canim..evet amac kilo vermek gersi bahaneCanııım sen kendini nasıl daha rahat hissedeceksen öyle yap olur mu amaç kilo vermek.biz bi takımız liste sadece bi araç.birbirimizden her şekilde istifade ederiz birbirimize de her şekilde destek oluruz beraber mutlu olarak zayıflayalım
evliyim de daha çocuk mevzusuna falan girmedim hiç :)Çektimi içine yaneee.sen Doğum yapmışmıydın yada evlimizin onu da bilmiyorum
hmmm tabi ondanevliyim de daha çocuk mevzusuna falan girmedim hiç :)
belki ondan dolayı da sorun olmamış olabilir .
inş canım , sporla olacaktır eminim :)hmmm tabi ondanbenim 3 Doğum olunca şişip şişip inen karın tabi enkaz zor toplanır bende spor yapıyorum hamdolsun da inşallah iyi sonuçlanır
Bizim evdedemasum o kanalı bende çok seviyorum,daha başka birsürü program var,tv açınca baktığım tek kanal,tabi dizim yoksa
Bu hafta 2-3 ismin çok iyi sonuçları var .
Onun dışında elinden geleni ardına koymayıp gr verenler istisna , diyetten ve takımdan kopuşlarda var .
Daha yol uzun ...hedefe yaklaşan bir iki isim dışında çok kişinin en az 10 kilosu var postalanacak , en az ...
Dinamik değiştirme vakti geldi bence ... Burada amaç herkesin aynı motive ve hırsla , hem de hiç sıkılmadan , stres olmadan kilo vermesini sağlamak .
Ne dersiniz ? Her fikre açığım ben . Bu takımı ve sizi başarılı görmek istiyorum . Yılmış ve sıkılmış değil .
Benim önerim taze kan . Çoğu zaman işe yaramıştır ... Ben yine buralarda olayım ama yeni bir soluk gelsin kaptanlığa ... herkesin motivesi bir kez daha silkelensin .
Bir yere gitmem ... Yeşil yeşil görev icabı diyet başlığından zaten :)
Tek istediğim kaybedilen enerjinin bir şekilde ve hızla toparlanmasıZaman zaman benimde enerjim düşüyor olabilir .. Çünkü hepinizi tanıdım , kim ne yer ne zaman wc ye çıkar , ne yerse tartı o lalal der ... yani sunacak fikirde tükeniyor böyle olunca ...
Hadi sunun fikirleri , toparlayalım el birliği ile ... Yaza buradaki tüm hatunlar fit girsin
Elif yok cnm ya olur mu , aus kimseyi atakmıyor aslında ama o an gözünden kaçmış olabilirsin hepimiz şuan çok hassas dönemdeyiz sanırım
Tabiki de herkesi yeri var burada
Yazmaya devam lütfen
Bizim evdede
Yahu diyet desen orda adamlar nasıl bir diyet koçlugu yapıyorlar ,ev dekarosyanu benim hobim takıntılıyım bu konuda ,zaten iç mimar olmak istedim bayılıyorum , temizlik hastaları desen zaten bi ayrı.
Evlilik vs programlarına bakana kadar. Gerci tv de fırsatım olmuyor benim ya . Aslında şikayetçide değilim .
Sağol canımgeçmiş olsun tubacim
Evet öyle olsa daha iyi. Her hafta aynı konuşmalar oluyor ve ister istemez geriliyoruz. Listede olmazsak bu gerginliğin dışında kalırız.Canim liste dışı takıl ben oyle yapacam kopma buradan yine menuleri yaz yorumlariz olmaz mi ?
Abla her hafta aynı senaryo. Ben de kendimi kötü hissediyorum artıkGiriş serbest çıkış izinle saadet ve izin yok kilocukları vermeden çıkmaya.
Hadi toparlanın artık .
Ausencia hadi topla takımını sana ihtiyaçları var
abla takımda yer yok dediler amaAlessa_ eee hani nerdesin menuler nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?