Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kör oldum nallahim

Evet öyle olsa daha iyi. Her hafta aynı konuşmalar oluyor ve ister istemez geriliyoruz. Listede olmazsak bu gerginliğin dışında kalırız.

Abla her hafta aynı senaryo. Ben de kendimi kötü hissediyorum artık
Saadetcim bi ablan olarak eklemek.isterim ki.
O.gerginliğin sebeplerinden biri takima yeterli katkiyi yapamaman ya da yapmamandan dolayı sensin.biliyorsun.
Sanki alakan yokmusta amanda ben çok geriliyorum cikiyorum takimdan demene anlam.veremedim,
Sana.defalarca takim kurallarini ihlal ettigin.halde beni takimdan cikarma dedin diye sirf bu.sebepten bak, seni diskalifiye etmeyen ausa haksızlık etmiş olmuyor musun ablam
Yazmayim yazmayim dedim de.gittim.geldim mutfağa, çamaşır attim makineye, mutfağı sildim supurdum vallahi aklımdan cikmadi yazmak zorunda hissettim kendimi

ilk başkarda çok hızlı olmamak şartıyla yürüyordum canım hızı 5 in üzerine çıkaramıyordum zaten ,
kilo verdikçe hızı artırdım ek olarak hareketlere başladım ( mesela 30 gün fit diye bir program var her gün onu yapıyordum )
bir ara eliptik bisiklet yaptım ama o da çok ses yapıyor diye onu da pek yapmıyorum
kısaca en çok yürüdüm yani , bol bol yürüdüm
şu sıralar 6-9 arası hızı değişitirp yürüyorum

Kız yerim seni yaa. Ne tatlsin

Ausencia canım ablam benı anlaman benden özür dileMen ve ve takıma bu kadar sevgi dolu geri dönmen benj çok mutlu etti. Özelden de yazmssin. Tüm takımlar arasınsda bireysel de 1. Olarak herkesé cevabı vermiş olduk.
Lafı uzatmaya gerek yok. Her şer de bi hayır vardır . Hedef belli süre belli aceleye getirip kimse üzülmesin mutlu lay lay lom yola devam etmek isterim.
Liste benim.için önemli . Zor girdim kolay çıkarım ama mezun olarak. . Ben de böyleyim.
Kabul ediyorum yazmadım dün. Kabul edip vaz geçtim dien olms ..kaçamaksiz menü yazamam ben kendimj de biliom ondandir reddim.
senin bize değer verdiğin. Ne kadar özverili oldugünü anlatmaya gerek. Yok.
Sen takımda yazma özelden yaz dedin ama ben. Herkes bilsin . Ve noktayi burda koyayım istedim...

Bende dusunuyorum ne.yapsam haftaya kilo versem.
Havalar güzel eee ben.80.denn.daha yeni düştüm ama hala siskoyumm a dostlar
Ya.kelebek paylaşmıştı ya örnek bi liste onu.yapacam
Ara öğün yok onda gerci, ben ara siz.biraz.zot.
En azindan sütlü nesgayfem olur

Ya da basmati pirinc alip lapa yaparim
Basmati pirincin nisasta.oranı daha düşükmüşte
düşükmüşte
Hoş kokuludur hem ben severim.
Irandan.gelirken 1.keresinde.5 kilo alip gelmistim.
Migros ta var midir acaba? Yohusam metro gross a mi gitmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…