Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kör oldummmm

İşte bu .

spor kaptanım Ahu060812
dünkü olaylarla ilgili yorum yapmadan,okudum kabul ediyorum diyorum,liste dışıydım öylede devam etmek istiyorum

dün 70 dakika eliptik 15 dakika bölgesel egzersiz yaptım
Hmm listeyi unuttum ben karışıklıktan yazayım listeyi de eksikler söylesin
Bu arada eliptiği 60 dk sonrada benim video yu yapmanı tavsiye ediyorum kardiyo da ideal 60 dk zorlayınca kas yapayım derken kas yakmaya başlanabiliyo

Evet öyle olsa daha iyi. Her hafta aynı konuşmalar oluyor ve ister istemez geriliyoruz. Listede olmazsak bu gerginliğin dışında kalırız.

Abla her hafta aynı senaryo. Ben de kendimi kötü hissediyorum artık
Tmm saadetim listede olma ama takımda ol bu senin seçimin .

Ama şurda mudaheke etmem lazım aus için listede yada dışında olmanız faretmiyor . Siz nasıl rahat adepte olup daha iyi kilo kilo verecekseniz öyle yapın . Listede olup kilo verememekte kasıyor dizi anlıyorum , ama sıkmadanda düzen kurmadanda kilo gitmiyor zaten

Ohhh içim rahatladı

Handem açıkçası evet takım listesinde yer yok sıra bekleyende çok . Senide biliyorum listeye girince vur diyince öldürüyorsun .
Başka takımlar bilmiyorum canım .
Başvuru topigine yazarsan buyur diyen olur . Ve ordada birkaç hafta deneme süren olur .
Daha evvel seni 9. Takıma emanet etmiştim ama .

Destek istiyorsan burda alası var ama sen bilirsin .

Ay ben de birşey yerken izleyemezdim o programı. Ne yapsak, yemek yiceğimiz zaman karşısına mı geçsek
Ben yoğunluktan unutulabiliyor diyecektim ki kaptan açıklamasını yazmış Elifcim. Sevgiler
hiç sarkma olmadı canım , ne kollarımda ne karın bölgesinde .
ufak bir göbekcik var tabi , onu da karın hareketleri ile yok edeceğim inş
Maşallah sana, o kadar kilo verdiğini bilmiyordum. Profilde falan da yazmayınca
sen ilk günler neler yaptın. Ben sadece yürüyüş yapmayı düşünüyorum ilk zamanlar. Kilom çok olduğu için eklemlere çok yük biniyormuş sporda. 108le başladım bu arad

aslında artık o senin video gibi videolardan yapmayı planlıyorum ama dün o kadar yorulmuşumki eşimle film açtık tv de ona bakarken yapabildiğim kadar yapayım dedim

Birde dip not bırakıp gideyim

Hayatta bazan şer ve sıkıntı olarak gördüğümüz olaylar bazan hayra döner , birikmiş ,hissedilmiş duyguların ortaya çıkmasına karşımızdakini daha iyi anlamamıza sebep olabilir .

Her kişi kendi gözlüğünden baktıgı için herkes haklıdır , önemli olan ortak noktalarda buluşmak yola devam etmektir .
Hiç kimse bir digerinin kopyası değildir olmamalıda , herkes bir renktir bu dünyada .
Rengarek çiçek gibi arkadaşlarım oldugu için mutluyum

anladım abla
ben bi bakayım diğer takımlara
benim motivasyon sıkıntım var biliyorsun can ablam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…