Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay ben ölürüm baş agrisindan.
11.de.kahvalti yaptik
Arada sütlü kahve ve iki yulafli bisküvi yemistim
Dedim aksama kadar yemiyim Bisi
Dayanamadim ufak bi.öğün yedim
Keşke bende.dayanabilsem.öyle.: (

Kolay gelsin ablam ben de ogluşü yedirdjm altını Pakladim simdi uyuttum hiç is yapasım yok . Ara menü mü yapsam.elma armut
Ece yeni kalkti, bende altini pakladim, saldim.babasiyla sokaga
Cok.seviyo.gezmeyi, babasının kısa bi işi vardi onu halledip gelecek, Eceyi de aldi yanina

Hava çok güzel bende bı caddeye çıkayım hurma alicam , hava çok güzel gidip ,2_3 zayıf göreyim de gaza geleyim

Alemsin kiz ..
Bizim burada hava kapalı, ayy bi.panik olduydum yaz geldi ben siskoyum hala diye
Iyi böyle, hemen.yaz.gelmesin

Ay ben ölürüm baş agrisindan.
11.de.kahvalti yaptik
Arada sütlü kahve ve iki yulafli bisküvi yemistim
Dedim aksama kadar yemiyim Bisi
Dayanamadim ufak bi.öğün yedim
Keşke bende.dayanabilsem.öyle.: (

Ayyyy seriii sana laf yetistircem diye dilimi isirdim

Benim hep yapmak istediğim yapamadığım yöntem canimmm , çok sağlıksız geliyor ama sonuçları süper

Ayyyy seriii sana laf yetistircem diye dilimi isirdim

Benim hep yapmak istediğim yapamadığım yöntem canimmm , çok sağlıksız geliyor ama sonuçları süper
Eminim superdir.
Ama ben.dayanamam kiii
Niye isirdin kiii.. Hadi sen.çik bi iki ciroz.bak.disardan

Alemsin kiz ..
Bizim burada hava kapalı, ayy bi.panik olduydum yaz geldi ben siskoyum hala diye

Ayyy bende sizin oraya geleyim
Neresi burasıda kapansın lütfen ben zayiflaysna kadar

Yumurta bitmisss , en son bitmesi gereken şey bı diyetcinin evinde

Ben çıktım seri , zayıfları sana anlatırım gelince

Ayyy bende sizin oraya geleyim
Neresi burasıda kapansın lütfen ben zayiflaysna kadar

Yumurta bitmisss , en son bitmesi gereken şey bı diyetcinin evinde

Ben çıktım seri , zayıfları sana anlatırım gelince
İstanbul şeker.
Tamam hepiciiini anlat banaaaaa

Benim sizden isteğim gözlerinizdeki o yaş yusufun mezuniyeti ve evliliğinde aksın gozlerinizden...ben agladiginizi duyunca cok üzüldüm ne geregi var diye düşündüm..

O kadar cok takimlarda bosluk var ki listesiz olarak bizim takimda yer almasi size ister istemez yük oluyor...ustelik bizim liste dışı bekleyen cook arkadadimiz var...bence yeni gelenler arkadaslar başka takimlarda devam edebilirler sizde fazla yorulmazsiniz hep bizimle olursunuz .

Biseyi fark ettim gercekten baci gibi olmusuz buradaki herkesle biz ablamla iki tartisiriz kapatiriz teli ertesi günü ablam arar hicbisey olmamis gibii eee nasılsin bugun hava cok guzel orda nasil demeye baslar )) burada da ayni oldu bacilar tartisti ama kopamadi kimse...haha..

Dediginiz gibi en guzeli kurallari uygulamak boylece sizde yipranmazsiniz......kimseninde itiraz etme hakki olmaz......

Not: lahanayi tam birakamadim malum rahatsizliktan hahaha

Alemsin kiz ..
Oyleee guzeldi ki hava burada parka gittik bizde kizim parkta oynadi bende 1 saat 10 dakika hizli tempolu yürüyüş yaptim..parkta hatunlar yine yiyorlardı biseyler hem yediler hemde beni parkin etrafinda turlarken süzdüler ))) kalkin ikide siz yürüyün diyesim vardi hepsi göbekli masallah...

Sanki tatlı şeylerle daha bir yenilebilir gibi geldi bana..çünkü internetten baktım genelde meyvelerle yapmışlar..kafadan tarif uydurdum bende yapmak için..sütle herhangibir meyveyi blenderdan geçirip tohumu koyup 1 saat sonra yemek gibi,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…