Iyiyim canım Sağol akşam kV ye gelmistik ordayım ben ortim
Iyiyim canım Sağol akşam kV ye gelmistik ordayım ben ortimbizim is hiç bitmiyor bahçede çalışıyoruz bugünde dün ki sporun harika canım
afiyet olsun
Sen ver kiloları yağları baci öyle yiyim mademYeme beni
Çok yagliyim, kalorim yüksek.
Mazallah yine az kilo.vermiş olursun haftaya da suçlusu ben olurum
Kolay gelsin ablam ben de ogluşü yedirdjm altını Pakladim simdi uyuttumAyy temizlik bitti takımızın üstünden kara bulutlar kalktı kaptanımız döndü
Ee artık bi zahmet bende kilo vermeye çalışayım
Gezen arkadaş lara iyi gezmeler
Temizlik yapanlar a kolay gelsin
İştekilere iyi işler
Benim gibi oğluşuyla keyif yapanlara iyi eğkencelet güzel takımım
Mevlit sekerii yeme !!benimde mesai bitti,evime gidiyorum,ordan mevlide gidicem,eve ne zaman gelirim bilmem,herkese iyi hafta sonları dilerim
Chia tohumu emzirenlere uygun değil die okudum doğru mü acaba. Ben çok yogurt tuketiom ona ekleyip yiyim diom daAra ogunumu paylasiyorum.m2 tk chia tohumu 1 bardak yogurt badem ve tarcinn..tohumun tadi yok tercih edilebilir..Eki Görüntüle 1958876
Annnammm stratejilereee geelll. Yap birini yavriiimmm enerjiné hayranimm gariiiiiBende dusunuyorum ne.yapsam haftaya kilo versem.
Havalar güzel eee ben.80.denn.daha yeni düştüm ama hala siskoyumm a dostlar
Ya.kelebek paylaşmıştı ya örnek bi liste onu.yapacam
Ara öğün yok onda gerci, ben ara siz.biraz.zot.
En azindan sütlü nesgayfem olur
Ya da basmati pirinc alip lapa yaparim
Basmati pirincin nisasta.oranı daha düşükmüşte
düşükmüşte
Hoş kokuludur hem ben severim.
Irandan.gelirken 1.keresinde.5 kilo alip gelmistim.
Migros ta var midir acaba? Yohusam metro gross a mi gitmeli
ben de bikaç kişi gördüm aksam yemegi yemeyip ZayıflayanKomşularim geldi kahveye bir tanesi acayip zayıflamışsok oldum görünce
Akşam yemeğini kaldırdım öğlen yedim 1 de sonra bisiy yemedim diyor oha oldum ve kan değerleri filan çok iyi dedi
10 kg 3 ayda ve zor veriyordum diyor bu tek çözüm oldu diyor
ben de bikaç kişi gördüm aksam yemegi yemeyip Zayıflayanvala ben az yiyim 5 gibi yiyim dedim de öluodum açlıktan hızlı gitmiş hızlı alır bence
benimde mesai bitti,evime gidiyorum,ordan mevlide gidicem,eve ne zaman gelirim bilmem,herkese iyi hafta sonları dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?