Ara öğün olarak tabi dimi masummm..cok degil gayet iyi..Kız dedim bu beni kesmez buda resmen hurma kurusu olmuş bu hafta hurma yiycem yoğurt ve badem ile yada Yeşilçay ile 3 hurma cokmu acaba porsiyon olarak ?
Niyekine fatma abla.Canımm men seni içanadoluda bi şehirde sanıyodum
Ohhh yürüyüş en.guzeli.Oyleee guzeldi ki hava burada parka gittik bizde kizim parkta oynadi bende 1 saat 10 dakika hizli tempolu yürüyüş yaptim..parkta hatunlar yine yiyorlardı biseyler hem yediler hemde beni parkin etrafinda turlarken süzdüler))) kalkin ikide siz yürüyün diyesim vardi hepsi göbekli masallah...
Aynen lorda.yaparik kariyerdKedibochi
Lorda da yaparım kariyerde diyon tabiki
Çok becerikli hatunlariz bu arada senin yedin gram pavesi ler çok güzel ya hep yazicam unutuyorum bende alırdım eskiden ama artık almıyorum yerim diye
Ara öğün olarak tabi dimi masummm..cok degil gayet iyi..
Ayy seninki iner anacim daha yeni dogum yaptin sayilir ece daha 8 - 9 aylikk normal yani...benimki o donemde anannem gibiydi göbeğim sonra gitti ama sarkti sanki cirkin duruyorOhhh yürüyüş en.guzeli.
O kadınlardan biri de benimmm.
Çoğu gitse de gobusum hala duriyiii.,
Aynen lorda.yaparik kariyerd
Gran panini.evde.bolca var ama.sık yemiyorum ben.
Domatesli değil ama kekiklisi favorim
Ablacım haklısın ben kendi adıma her şeyi kabul ediyorum aus ablamın da bana tanıdığı müsamahayı inkar edemem. Ama ne diyebilirim ki listenin beni motive ettiği bir gerçek. Liste dışı kalmam gerekiyorsa, bu gerginlik benim yüzümden çıkıyorsa... Ne kimse gerilsin ne aus ablam üzülsün.. Varsın ben motive olmayayım ne olacak bi kişi yüzünden tüm takıma haksızlık gerginlik yaşatmak doğru değil. Aslında bunu anlatmaya çalışmıştım. Bazen kendimi iyi ifade edemiyorum sanırım kimse kusura bakmasın hakkınızı helal edin..Saadetcim bi ablan olarak eklemek.isterim ki.
O.gerginliğin sebeplerinden biri takima yeterli katkiyi yapamaman ya da yapmamandan dolayı sensin.biliyorsun.
Sanki alakan yokmusta amanda ben çok geriliyorum cikiyorum takimdan demene anlam.veremedim,
Sana.defalarca takim kurallarini ihlal ettigin.halde beni takimdan cikarma dedin diye sirf bu.sebepten bak, seni diskalifiye etmeyen ausa haksızlık etmiş olmuyor musun ablam
Yazmayim yazmayim dedim de.gittim.geldim mutfağa, çamaşır attim makineye, mutfağı sildim supurdum vallahi aklımdan cikmadi yazmak zorunda hissettim kendimi
Oww ablamm istanbul gorulmeden olmass.. em yakın zamanda gormelisin benceKedibochi şerim belkide hataya yakın eşinin memleket ine diye düşündüm
Doğuyu karadenixi egeyi akdenizi iç Anadoluyu gezmişliğim vardır ams istanbul u görmedim çok merak ediyorum inşallah bir gün görürüm
Prenses nasıl çıktımı dişi
Ayy ben dé diom bişi unuttum.. Öğle 1 dilim yaz helvası 2 çatal da recel yedim. Söylemeden gecemem. Şimdi de çay saati..1 incir 2 kuru kayısı yerim
Ahaaa abla sorma bazen diyorum, işyerinde daha az yoruluyorum diye,hakikaten evdeki mesaim başladıSanada canım iyi hafta sonları
Tatilin mi başladı evdeki mesainmi
Benda dayanamam, acikinca basım ağrırAy ben ölürüm baş agrisindan.
11.de.kahvalti yaptik
Arada sütlü kahve ve iki yulafli bisküvi yemistim
Dedim aksama kadar yemiyim Bisi
Dayanamadim ufak bi.öğün yedim
Keşke bende.dayanabilsem.öyle.: (
Ayyy hurma aldım
Ama ramazandaki gibi değil çok sert
Birde kutuda vardı İran hurmasiymis acayip yumusakti almadım ..
Buda çok sert anam ikisinin ortası yok
Sanki tatlı şeylerle daha bir yenilebilir gibi geldi bana..çünkü internetten baktım genelde meyvelerle yapmışlar..kafadan tarif uydurdum bende yapmak için..sütle herhangibir meyveyi blenderdan geçirip tohumu koyup 1 saat sonra yemek gibi,,
Ablacım haklısın ben kendi adıma her şeyi kabul ediyorum aus ablamın da bana tanıdığı müsamahayı inkar edemem. Ama ne diyebilirim ki listenin beni motive ettiği bir gerçek. Liste dışı kalmam gerekiyorsa, bu gerginlik benim yüzümden çıkıyorsa... Ne kimse gerilsin ne aus ablam üzülsün.. Varsın ben motive olmayayım ne olacak bi kişi yüzünden tüm takıma haksızlık gerginlik yaşatmak doğru değil. Aslında bunu anlatmaya çalışmıştım. Bazen kendimi iyi ifade edemiyorum sanırım kimse kusura bakmasın hakkınızı helal edin..
Ogleni kaçta yedin masumum . 1 etimek aksama bıraksandı bariSabah 1 sade kahve
Kahvaltı
1 elma, 4 ymk yoğurt ,1 ymk yulaf ezmesi, 5-6 badem hazırladım yarisini yedim
Yarim elma
1 Etimek
Öğlen
4 ymk domatesli biberli kıyma kavurma
3 Etimek
Yoğurt
Akşam 2 hurma
1 lt su ,Ahu060812 3 mil lesile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?