Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Dilekcim kepek ekmek beyaz una kepek katılmış ekmektir . Tam bugday yada çavdar ekmegi alın .sabah yeşillik menünü dengelerdi

Akşam lahmacun incade olsa gereksiz olmuş .

Aha da yorum yapiom. Ablam sarmalar pirinçli mi di. De bakım. Köfte Ekmekli miydi suyu artirmali
aeben ablaya menü yorumu yapan vero eridiiiiii kör oldu

menün güzel verom tevekkeli ondan yorum istemişsin

Saadetim menünde neden hiç salata , sebze yok ! Bunlar eksik olmuş .

Hülyam ben senin menülerine hiç yorum yapamıyorum sebebi hiçç alışık olmadıgım yiyecekler yiyyon

Menü vereyim
Kahvaltı
1 yağda yumurta
4 yeşil zeytin
Az peynir
1 dilim tb ekmeği

Öğle 1 tabak taze fasulye

Yarım elma 5 fındık

Akşam
2 tabak şehriye çorbası

Su 2 lt
Zencefil
Sade Türk kahvesi
Ausencia

Listesiz yapamam dedin de, ondan.
Tamamdır, o zaman
Ben de listesiz kilo verdim, liste ayrı sorumluluk ama listesiz de burada olmak çok güzel
Muhtemelen koparım diye dedim ama sorun değil. Benim motivasyonum takımın motivasyonundan daha önemli değil

Saadetim menünde neden hiç salata , sebze yok ! Bunlar eksik olmuş .
Haklısın abla. Salata sebze yoğurt yemem lazımdı yarın öyle yapayım

Adacım Menülerin hep böyle düzenli aceba hiç ara ögünlü menü denedinmi ?
Bizim yasom vardı sık sık kulaklarını çınlattıgımız arkadaşımız senin tarzında beslendiğini ama ne yapsa kilo veremediğini sonra 3ana ve ara ögün yaptıgında kilo vermeye başladıgını söylemişti . Evdesin ve çok geç kahvaltı yapmıyorsun en azından 3 ögün ve 2 ara deneye bilirsin

Canım iki öğünmü besleniyorsun menün güzel sporun çok güzel

Gelelim benim canım arkadaşıma dilek gayet dikkatli düşümülmüş bir menü beğendim canım afiyet oldun
Sporunda çok güzel bı haftada listryi zorlarsın
Ha dilek sen hiç meyve yememişdin yemiycekmisin arada sırafa ye canım

Verom gayet başarılı bir menü Tebrikler
Arada meyve düşünmüştün yemedinöi

Canım inşaallah nir gün görürüz ama kalabalık hep bunaltır gezmek güzel olurdu ama yaşamak istemezdim ttafik ve nüfüs yoğunluğumdam dolayı

Hülyam bu listeyi diyetisyen mi verdi hiç görmedim böyle pek

Bacım hayırlı olsun ilk diyet günün güzel bir menüyle başladın

Banum kronik kabızlıgı olan biri için çokkk kuru bir menü evdesin neden salata sebze yok ? Ayrıca 1 lt su ne demek .

Canim benim cook pis huyum var agzimi yemege surunce gerisi geliyor tutturamiyorum...zamaninda onuda denemisligim var ...meyve sevmem yeni yeni yesil elma yiyorum midem rahatsiz asitli meyveler direkt mide yakiyor bende portskal gibi

Sabah erken uyaniyorum ama bilerek gec yapiyorum o arada bol su iciyorum..karatay gibi olsun iki ogun aralari olsum istiyorum gibi ama tam karatayda degil boyle bisey ))

Yok ablam ya
Bebeyle ilgilencem derken yemek yapma saati geldi. Ara öğünm cortladi sonra .. yemedim elma neyn

fatmam takımı okuyorsun diye biliyorum geçen hafta başladım önceki haftada alıştırma gibi birşeydi 2 kilo gitti .
İlk günüm değil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…