Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evdesin canında yspmak istiyorsa niye olmasın

Hafta sonları beynimizde biraz serbest oluyor kilo vermeye odaklanmıyor . İnanın bu bile kilo vermeyi engrlliyor .
Evet bide gun boyu es evdeyse bide surekli biseyler yiyorsaaaaa hafta sonu daha zor geciyor..hafta ici cook kolay oluyor....tabii bu demek degil yiyorum hafta sonu ama zor geciyorrr...

Aynen dikekcim herkesin durumu farklı oluyor . Yeni başlayan ,kilosu ,metosu bunlar hep etken kilo vermede ona göre yorumda kişiye özel olmalı . Bunu hergün menü yapan kaptanımız daha iyi bilir ben çok yorum yapıp burda olmadıgım için tanıdıgım kadarıyla yazıyorum .
Bu yarış eşletinizin menü yorumlarıda bu yüzden önemli . Birbirinizi iyi tanıyıp o hafta ne yaptı bilir ona göre yönlendire bilirsiniz .

İyi akşam lar kızlar, menümu paylaşayım

Sabah (10:00)
1 dilim ekmek
3 ceviz

Öğlen (12:00)
Nohut yemeği
Yoğurt
1 dilim ekmek

Ara öğün
2 çay bardağı nescafe

Ara öğün (17:00)
1 fincan sütlü Nescafe

Akşam (18:15)
1 kepçe tarhana çorbası
Salata
Chiali, zencefil zerdeçal karabiber tarçın li yoğurt

Şimdi (23:00)
Yarım armut yedim

Spor kaptanım,45 dakika eliptik, 15 dakika bölgesel hareket yaptım
A arselka Ahu060812

Son düzenleme:
Sana da şifa olsun.guzel menü yeşil çay da iç

Daktıtım o dediğin listeyi yapacakmısın ?
Yogurt katarsan menülerine daha güzel olacak .

Eşcazın yokmu hala ?
Yapacağım yarın itibariyle tedariksizim. Eşim geldi galiba.
Bi göründü kayboldu.şimdi de hali sahada.
Bu arada seviyorum seni

Eliptik zor değil mı bende de vardı eskiden 15 dk zor yapardım
Menü sabah az gibi geldi ama öğlen ile arasi azmis menun güzel

Begümüm Günün en çeşit olarak karbon menüsü senin canım .
Öğlen ögün nohutsa akşam ya pro ya sebze olmalı . Daha dikkatli olalım .
Ayrıca okadar neskafe içmen doğrumu her zamanmı böyle kahven ?

Eliptik zor değil mı bende de vardı eskiden 15 dk zor yapardım
Menü sabah az gibi geldi ama öğlen ile arasi azmis menun güzel
Eliptik bisiklet yapmayı seviyor um, bazen yoruyo ama genelde yapılabilir durumdayım
Sabah işe geç kaldım da o yüzden olanları yedim
Öğlen de işyerinde yemek çıkıyor mecbur o saatte yedim

Portakal güzeli
Kurabiyelerin benim olsa keşke çok severim mm
Ayyy canin mi cekti..bende regl oldum ya ondan tatli niyetine yedim birde ogleni ara gibi gecistirince..

Ahhh bide ben regli olabilsem sislikten göğsümun ustune yatamiyorum ben hep yuzustu uyurum...guya bugün olacaktim olmadi ((
Ayni dert bendede oluyor..

Hülyam ben senin menülerine hiç yorum yapamıyorum sebebi hiçç alışık olmadıgım yiyecekler yiyyon
Aebenim aslinda hergun tohum almamiz gerekiyor yada birseyin cekirdegi..keten tohumu mesela kabak cekirdeginin ici gibi..mucizeler doğada..

Yok fatmam sancim vardi bugun cok bisey istemedi canim..bugunu gecistirdim acikcasi..yarin listeye uygun olur..chia listede yok ama günlük 1 arami chia yogurt yapacagim..

Yok abla Nescafe sırf migren im geçsin diye içtim aylardır içmiyorum
Akşam hafif geçsin diye yogurt salata ve çorba ictiydim aslında ama olmamış sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…