Baş ağrısı için hacamatı tavsiye ediyorlar begümüm düşünürmüsün ?Yok abla Nescafe sırf migren im geçsin diye içtim aylardır içmiyorum
Akşam hafif geçsin diye yogurt salata ve çorba ictiydim aslında ama olmamış sanırım
Cuma günki kilomdan pek farklı görünmüyor abla ama inşallah cumaya güzel rakamlar göreceğim, inanıyorum =)Üzümüm kilona ve yeni başladıgın için menüne yok diyemiycem afiyet olsun
Hafta içinde tartılıyormusun ? Baskül sana menülerinin notunu verir o yüzden menülerini ona görede ayarlaya bilirsin baktın kırmızı kart daha dikatli olursun.
Unuttum dilek abla seni etiketlemeyi ya, yeni başladım ya. Kusuruma bakmaNerelerdesin Ortim menunu göremedim
Nasıl gidiyor
Hastalık yorgunluk derken zorlanıyorum biraz
Evet annem de dediydi. Yarın alışverişe gidicem markete, unutmasam da alsam. Açlığı azaltıyor değil mi?Sana da şifa olsun.guzel menü yeşil çay da iç
Maşallah, nice on kilolara dicem ama o kadar yok heralde. Kaça kadar inmek istiyorsun canım? Ben de eşime dedim ki bugün, 68 hedef koydum. İnince bana araba alBende çok geç olmadan sporumu yapayım.
Eşim söz vermişti 10 kilo vereyim alışveriş
10 kilo verdim ilk tartildigimda 83.5 dum.ciciler aldım bugün.
Görüşürüz aebenim..insallah gelebilirim yarin ablam gelcek pazara gitcem arabayi yikatcam gezicez antremana goturcem oglani veee esimi almaya gidicem havaalanina...ayy ozledim ya esimi cok..Rabbim sag salim gelmesini nasip etsin..Hanımlar bana musade bugun nöbetçi abla bendim
Hülyam yarın sana devrediyorum
pazartesi ausun izin kotası doluyo
Düşünüyorum ama cesaret edemedimBaş ağrısı için hacamatı tavsiye ediyorlar begümüm düşünürmüsün ?
Allah kavustursunGörüşürüz aebenim..insallah gelebilirim yarin ablam gelcek pazara gitcem arabayi yikatcam gezicez antremana goturcem oglani veee esimi almaya gidicem havaalanina...ayy ozledim ya esimi cok..Rabbim sag salim gelmesini nasip etsin..
Güzel günlerde giyin doktorumBende çok geç olmadan sporumu yapayım.
Eşim söz vermişti 10 kilo vereyim alışveriş
10 kilo verdim ilk tartildigimda 83.5 dum.ciciler aldım bugün.
Çok daha güzelleri hepimizin olsunGüzel günlerde giyin doktorum
Oooo enişte yarın geliyor haGörüşürüz aebenim..insallah gelebilirim yarin ablam gelcek pazara gitcem arabayi yikatcam gezicez antremana goturcem oglani veee esimi almaya gidicem havaalanina...ayy ozledim ya esimi cok..Rabbim sag salim gelmesini nasip etsin..
Ne ciciler aldın yasmin ?Çok daha güzelleri hepimizin olsun
tabuklu aldim bende kokos oldumGule gule kullan canimmm
Özel e atarım fotoNe ciciler aldın yasmin ?
Abla normal de yoğurt salata hep yerim de evde değildim bulduğum en masum şeyleri yedimPambıgım kahvaltı harici menülerin neden sade ?
Öğleye yogurt , akşama yogurt ve salata yakışırdı.
Canim migrene biberiye cayi iyi geliyormus bi deneYok abla Nescafe sırf migren im geçsin diye içtim aylardır içmiyorum
Akşam hafif geçsin diye yogurt salata ve çorba ictiydim aslında ama olmamış sanırım
İyi günlerde kullan canımÇok daha güzelleri hepimizin olsun
Hadi gozun aydin canimGörüşürüz aebenim..insallah gelebilirim yarin ablam gelcek pazara gitcem arabayi yikatcam gezicez antremana goturcem oglani veee esimi almaya gidicem havaalanina...ayy ozledim ya esimi cok..Rabbim sag salim gelmesini nasip etsin..
Wawww kesin kızında imrenmistir haha)))tabuklu aldim bende kokos oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?