Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@Daydream15
cok guzel bir duygu, bende uc uazdir giyemedigim bir cok kiyafeti bu yaz giyecegim.
Dun aksam tum 46-48 bedenleri topladim, bugun verdim. Rabbim hayirla saglikla bana en az 40 bedeni nasip etsin ve uzerine bir daha muhtac etmesin.
Yaa kadar zayiflarsam 44 bedenleri de verecegim hemen :)

Bende oyle deniyeyim doktorum ayy evet midem hep boyle bi ara diyet yapmadan once artik azmistiii nasil ama sabahtan badliyordu yanma bal yaptim olmadi , hakiki kestane bali bulduk aldik olmadi, cig patates suyu denedim cok iyi geldi ama tansiyon cok dusurdu 9 _5 oldu biraktim mecbur ama mide yanmasina birebir aklinizda bulunsun ac karnina 2 patates suyu sıkılıp icilecek.....sonra yudum yudum süt ictim olmadi....en son yalovadan bi koyden kudret narı bulduk oda mideye cook iyiymiş zeytinyagli ve balli olan varmis biz zeytinyagli olani siparis ettik ama onunda 6 ay beklemesi gerekiyormus daha 5.aydayiz açmadım duruyor....diyet cozdu yanma isini ama hala elma sirkesini icince yaniyor bende bile bile lades diyorum aslinda...

Niye bu kadar uzun yazdim belki bi gun birine tavsiye edersiniz diye deneyimlerini paylastim

Ausencia

cumartesi menusu
Sabah
yarim portakal, bir parmak uzunlugunda muz

Kahvalti (11:00)
Peynir, salata
1dl ince ekmek bal ve kaymak ile

Oglen
Limonlu ayran

Aksam
2 firinda pismis icli kofte ( bana ozel ev sahibi firina atti)
salata
ayran

2 lt su( isyerinde daha iyi iciyorum, evde unutuyorum

Yawww ne guzel veriyorsunuz ben cook eli acik biriyim cook harcarım soylemesi ayip cook yardim ederim ama kiyafetlerimi cantalarimi kimselere veremem beden olasada olmasada veremem ya zayiflarsam yada kilo alirsam giyerim diye kimselere veremiyorum yillarca ordan oraya yük..

Durmuyorumda yenisinide aliyorum bi bu huyumu torpileyemedim gunah biliyorum ama kendimle savaşıyorum.inan o kadar unuttugum kiyafetlerim var kii aaaa buda varmis dedim tasinirken bunu niye hic giymemisim dedim...

Esim tasinirken ne soylendi ne soylendi kullanmadığım 5 cantayi zorla elimden aldi kapiciya verdi...ya diyorum yeni alalim ama bunlari vermeeeyelimmm..bi takici tukani acacak kadar takim var ama kimselere vermiyorum ablam ister dur ben sana yenisini alayim derim ama benimkini vermem...ayyy cok kötü bi huy Allahaffetsinbeni....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…