Çok teşekkürler pamugum..İnşallah canım Allah gönlüne göre versin
İyi geceler!İyi geceler canlar
Bende oyle deniyeyim doktorum ayy evet midem hep boyle bi ara diyet yapmadan once artik azmistiii nasil ama sabahtan badliyordu yanma bal yaptim olmadi , hakiki kestane bali bulduk aldik olmadi, cig patates suyu denedim cok iyi geldi ama tansiyon cok dusurdu 9 _5 oldu biraktim mecbur ama mide yanmasina birebir aklinizda bulunsun ac karnina 2 patates suyu sıkılıp icilecek.....sonra yudum yudum süt ictim olmadi....en son yalovadan bi koyden kudret narı bulduk oda mideye cook iyiymiş zeytinyagli ve balli olan varmis biz zeytinyagli olani siparis ettik ama onunda 6 ay beklemesi gerekiyormus daha 5.aydayiz açmadım duruyor....diyet cozdu yanma isini ama hala elma sirkesini icince yaniyor bende bile bile lades diyorum aslinda...ada81 0 kan grubu mide hassas oluyor.aynen benimde öyle.ben endoskopi yaptırdım gastrit çıkmıştı.
Arada tutar bal serbeti içerim iyi gelir bana.
Sirkeyi ben de korkarak içiyorum ama biberiyeyi yoğun demlemiyordum. 1lt luk şisem vardı.az demler ona sulandirip ilik içerdim .gunde 2 kere böyle ve 2lt sıvı da alirdim.
Yawww ne guzel veriyorsunuz ben cook eli acik biriyim cook harcarım soylemesi ayip cook yardim ederim ama kiyafetlerimi cantalarimi kimselere veremem beden olasada olmasada veremem ya zayiflarsam yada kilo alirsam giyerim diye kimselere veremiyorum yillarca ordan oraya yük..@Daydream15
cok guzel bir duygu, bende uc uazdir giyemedigim bir cok kiyafeti bu yaz giyecegim.
Dun aksam tum 46-48 bedenleri topladim, bugun verdim. Rabbim hayirla saglikla bana en az 40 bedeni nasip etsin ve uzerine bir daha muhtac etmesin.
Yaa kadar zayiflarsam 44 bedenleri de verecegim hemen :)
Ayyyy coook guzel cook begendim bunun 37 si var miiii hahahahaseni merakta bırakmayım. Biri büyüğün biri küçüğün.
Eki Görüntüle 1959059
Çok teşekkür ederim üzüm cum inşallah sağlıkla ilerliyoruz bu defaMerhaba Fatma, çok sevindim bebeğin olacakmış. Allah tamamına erdirsin canım
Nerdesin ada nerde oldu hayırdırKizlar cook şiddetli deprem olduuu
Osmaniyedeyiz canim biz cook kotu sallandik..rabbim korusun uyku falan kalmadi...ev üst katt felaket hissettik...Nerdesin ada nerde oldu hayırdır
Ayy allahım korusun . Dua edin canım . Korkmayin. Allahm beterinden korusun .devamı olmasın inşallahOsmaniyedeyiz canim biz cook kotu sallandik..rabbim korusun uyku falan kalmadi...ev üst katt felaket hissettik...
Osmaniyedeyiz canim biz cook kotu sallandik..rabbim korusun uyku falan kalmadi...ev üst katt felaket hissettik...
Gecmis olsun canim.Allah korusun.Osmaniyedeyiz canim biz cook kotu sallandik..rabbim korusun uyku falan kalmadi...ev üst katt felaket hissettik...
4.4 sanırım şiddeti . Allah korusn yaaaOsmaniyedeyiz canim biz cook kotu sallandik..rabbim korusun uyku falan kalmadi...ev üst katt felaket hissettik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?