- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Yok ona taşlı bot alıp gözlerini kamaştırdı ki benimkine sarmasinWawww kesin kızında imrenmistir haha)))
Gule gulen kullan canimmmmm
Evet benim dusuyor doktorum..lakin biberiye cayi ve yesil cay ara sira midemi yakiyor ....arastirdim nette midesinde ulser yada gastrit olan bu iki cayi icmesin daha cok azdiriyormus...endoskopi olmadim ama dahiliye doktor karnima mideme eliyle dokundu bakti gastrit demisti...keza elma sirkesi de oyle..bugun elma sirkesi bir tatli kasigi suyun icine koydum..yandi yandi midem gidip gaviscon ictim...Biberiyeyle ilgili şöyle bir anım var.
Almancası rosmarin sanırım.ogrenciyken bi arkadaş da çikolata koştu vardı.biberiye iyi demişler avusturya da bitkiler eczanede satılır.arkadas almaya gitmiş. Eczacı ne için kullanacaksin demiş tmm iyi gelir lakin çok içme zayıf cok daha çok erirsin demiş.kosa kısa gidip biberiye alıp kullanmıştık.ve vermiştik de.haydeeee başlasın biberiye Furyasi.
ada81 biberiye tansiyonu yukseltiyormus senin düşüyordu dimi
Hemide taşlı ayy cok guzel ışıl ışıl pırıl pırılYok ona taşlı bot alıp gözlerini kamaştırdı ki benimkine sarmasin
Ben alışkınım tadına normaldi yani, yenebilir bi tat
İran hurması
Senin ne işin var kız iranlarda
Ablam Ecem iyi, ama uykuları bi acayip.Kedibochi şerim belkide hataya yakın eşinin memleket ine diye düşündüm
Doğuyu karadenixi egeyi akdenizi iç Anadoluyu gezmişliğim vardır ams istanbul u görmedim çok merak ediyorum inşallah bir gün görürüm
Prenses nasıl çıktımı dişi
Ablam inşallah bir gün gezmeye gelirsin Istanbula.Canım iki öğünmü besleniyorsun menün güzel sporun çok güzel
Gelelim benim canım arkadaşıma dilek gayet dikkatli düşümülmüş bir menü beğendim canım afiyet oldun
Sporunda çok güzel bı haftada listryi zorlarsın
Ha dilek sen hiç meyve yememişdin yemiycekmisin arada sırafa ye canım
Verom gayet başarılı bir menü Tebrikler
Arada meyve düşünmüştün yemedinöi
Canım inşaallah nir gün görürüz ama kalabalık hep bunaltır gezmek güzel olurdu ama yaşamak istemezdim ttafik ve nüfüs yoğunluğumdam dolayı
Hülyam bu listeyi diyetisyen mi verdi hiç görmedim böyle pek
Bacım hayırlı olsun ilk diyet günün güzel bir menüyle başladın
Amin amin doktorumÇok daha güzelleri hepimizin olsun
tabuklu aldim bende kokos oldum
Özel e atarım foto
Canim migrene biberiye cayi iyi geliyormus bi dene
begum75 evet biberiyeyi mutlaka denemelisin
Ne diyosunBiberiyeyle ilgili şöyle bir anım var.
Almancası rosmarin sanırım.ogrenciyken bi arkadaş da çikolata kisti vardı.biberiye iyi demişler avusturya da bitkiler eczanede satılır.arkadas almaya gitmiş. Eczacı ne için kullanacaksin demiş tmm iyi gelir lakin çok içme zayıfsin daha çok erirsin demiş.kosa kosa gidip biberiye alıp kullanmıştık.ve vermiştik de.haydeeee başlasın biberiye Furyasi.
ada81 biberiye tansiyonu yukseltiyormus senin düşüyordu dimi
Merak ediyorumHemide taşlı ayy cok guzel ışıl ışıl pırıl pırıl
Ben Dış Ticaret uzmanıyım canım
7 yıl bilfiil yöneticilik yaptım.
11 kez gittim irana iş seyahatleri için, bir çok dostum, arkadaşım oldu..
seni merakta bırakmayım. Biri büyüğün biri küçüğün.Amin amin doktorum
Ortak özele at,merak ederim
Aslında aldım isyerimdede vardı ama aklıma gelmedi
deniycem, aldım da, aklıma gelmedi
Ne diyosunhemen icelim
Merak ediyorum
Değişik bir meslek miş ama güzel dir eminim
Üstünde paralansın daktırımmmBende çok geç olmadan sporumu yapayım.
Eşim söz vermişti 10 kilo vereyim alışveriş
10 kilo verdim ilk tartildigimda 83.5 dum.ciciler aldım bugün.
Çok güzel mişseni merakta bırakmayım. Biri büyüğün biri küçüğün.
Eki Görüntüle 1959059
Kızlar geçen sene aldığım birşey vardı eve gelince yıkadım (ben denemeden alırım giymeden yıkar öyle giyerim çok nadir olmadığı olur) denedim olmadı değişime götürdüm tabi değiştirmediler..içime oturdu iyi para vermiştim çünkü..bugün oldu
Evet canım mesleğimi çok severim.Amin amin doktorum
Ortak özele at,merak ederim
Aslında aldım isyerimdede vardı ama aklıma gelmedi
deniycem, aldım da, aklıma gelmedi
Ne diyosunhemen icelim
Merak ediyorum
Değişik bir meslek miş ama güzel dir eminim
Guzel günlerde giy, day'cim.Kızlar geçen sene aldığım birşey vardı eve gelince yıkadım (ben denemeden alırım giymeden yıkar öyle giyerim çok nadir olmadığı olur) denedim olmadı değişime götürdüm tabi değiştirmediler..içime oturdu iyi para vermiştim çünkü..bugün oldu
İnşallah canım Allah gönlüne göre versinEvet canım mesleğimi çok severim.
Ama.niyetim kendi işim inşallah.
Kasim gibi hataya gidip.z.yagi, biber salcasi v,s satinalma işine yoğunlaşacağım,
Sadece zeytinyağı değil birçok yöresel ürün üzerine egilelim.bakalim.
Bakarsin.ihrac bile.ederim.urunlerimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?