Ayyy fatmacim ev üst kat olunca mi ne 4.4 degilde sanki 5.7 gibiydi Allah korusun aldim kizimi yanima yatiyoruz baba tv izliyor cook korktuk amaaa bizim ev dublex hemen uste ciktik herkes ayakta suan apartmada sesler geliyor hala..Ayyy canım biraz önce bizde hissettik çok korktum
İyi akşam lar kızlar, menümu paylaşayım
Sabah (10:00)
1 dilim ekmek
3 ceviz
Öğlen (12:00)
Nohut yemeği
Yoğurt
1 dilim ekmek
Ara öğün
2 çay bardağı nescafe
Ara öğün (17:00)
1 fincan sütlü Nescafe
Akşam (18:15)
1 kepçe tarhana çorbası
Salata
Chiali, zencefil zerdeçal karabiber tarçın li yoğurt
Şimdi (23:00)
Yarım armut yedim
Spor kaptanım,45 dakika eliptik, 15 dakika bölgesel hareket yaptım
A arselka @Ahu060812
Sağol canim amin...Gecmis olsun canim.Allah korusun.
Evet siddeti ouleymis ama deli salladi...amin canim4.4 sanırım şiddeti . Allah korusn yaaa
Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusunOsmaniyedeyiz canim biz cook kotu sallandik..rabbim korusun uyku falan kalmadi...ev üst katt felaket hissettik...
Sagol canim aminnnGeçmiş olsun canım Allah beterinden korusun
Adacım geçmiş olsun .Osmaniyedeyiz canim biz cook kotu sallandik..rabbim korusun uyku falan kalmadi...ev üst katt felaket hissettik...
Tesekkurler canimmm ...Adacım geçmiş olsun .
Evet canım mesleğimi çok severim.
Ama.niyetim kendi işim inşallah.
Kasim gibi hataya gidip.z.yagi, biber salcasi v,s satinalma işine yoğunlaşacağım,
Sadece zeytinyağı değil birçok yöresel ürün üzerine egilelim.bakalim.
Bakarsin.ihrac bile.ederim.urunlerimi
Kizlar cook şiddetli deprem olduuu
sporun süper ortim
Amin canimmm cok sağolHerşey gönlünce olsun canım
Ada çok geçmiş olsun, rabbim bidaha yasatmasin
Sağol ortimm
Iyi geceler arkadaşlar dün akşam kV ye gitmiştik biraz önce döndük eve çok şiddetli başım ağrıyor menum çok karışık oldu bugün ama CIS yoktu bugün menu yazmayayim suyumu da 2,5 civarı içtim
30 dakika da yürüyüş yaptım yarına görüşürüz
Sana da geçmiş olsun canım ben sukur düne göre çok iyiyim. Sen de ben de uyusak iyi olacak ..ama benim neden uykum yokGeçmiş olsun ortimm,benimde hala başım ağrıyor, hatta yüzüme yayıldı ağrı
hadi Allah rahatlık versin
Nerdesin canım sen? Biz Osmaniyedeyiz. Çok yakın depremin merkezine. Eşim de yoktu, bebeği kucağıma aldım. Diğer iki çocuğu nasıl çıkaracam diye düşünürken şükür kesildi sarsıntıKizlar cook şiddetli deprem olduuu
İnşallah sonuna kadar, doğumu da sağlıklı olur. Dualarını beklerim, bak hamilesin hazır =)Çok teşekkür ederim üzüm cum inşallah sağlıkla ilerliyoruz bu defa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?