Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayyy fatmacim ev üst kat olunca mi ne 4.4 degilde sanki 5.7 gibiydi Allah korusun aldim kizimi yanima yatiyoruz baba tv izliyor cook korktuk amaaa bizim ev dublex hemen uste ciktik herkes ayakta suan apartmada sesler geliyor hala..

Ayyy canım büyük geçmiş olsun
Rabbim esirgesin
Antepia27 ablam ortimsin hala.. menu yazdın da ben mi goremedim

Dün listeme uyduğumu yazmıştım
Herhalde gruplar arası yarışta bitti

Nerdesin canım sen? Biz Osmaniyedeyiz. Çok yakın depremin merkezine. Eşim de yoktu, bebeği kucağıma aldım. Diğer iki çocuğu nasıl çıkaracam diye düşünürken şükür kesildi sarsıntı

Ay çoçuklar bebekken bende nasıl çıkarız diye düşünmüştüm

ada81 sen de Osmaniyedeymişsin canım. Buralar baya hissetti. Antepia27 Fatma ablam da hissetmiş. Demek ki Antepe kadar etkiledi. insan ölümü hatırlıyor. İmanlı ölüm nasip etsin Allah
Aminn canım Rabbim imanla gitmeyi nasip etsin

Sagol fatmacim ...amin canim Rabbim imanla gitmeyi nasip etsin...

Hayırlı sabahlaaar =) güzel bir gün bugün. Kayınvalidem deprem oldu diye bizde yattı. Ben 2 de yattım 5e kadar da hiç uyumadım sanki. Devamlı kızım uyandı emmeye. Sonra artık mama yaptım, verdim. Kayınvalidem istedi bebeği. Ona verince bi uyumuşum. Uzun zamandır ilk defa 10da kalktım. Allah razı olsun diğer çocuklar kalkınca da kaldırmamış beni. Şimdi bol yeşillikle sağlıklı kahvaltımı da yaptım. Mutluyum kısaca

Hayırlı günler hayırlı sabahlar Canlarım
Dün gece uykudan uyanıp eski günlerdeki gibi malesef yeme nöbeti geçirdim peynir ekmek yedim bu gün cezalıyım karbon yemeyeveğim inşaallah
Pazartesi yine aynı listemle devam edeceğim inşaallah
Bunları size yanlış örnek olmayayım diye yazmıyorum ama bu da rahatsız ediyor
İnşallah devam sporumu suyumu y.çayımı içer ekmeğimi bugün yemessem düzelirim

Günaydın kızlar
ada81 N Neshve Antepia27 geçmiş olsun Allah ne yerinden saklasın
ada81 @daydream midee işi zor iş. O 3 öğun ilaç muhtemel helikobakter tedavi kitidir.
O aç kar na olan ppi de iken ilaçlar iki ucu keskin bıçak.en güzeli sebep olacak şeylerden uzak durmak.

Ahu cum hayırlısı ile sağlıkla inşallah ulaşacaksın 65e ama. Bence sen görümcene de yardım et. Heralde çok kilolu, gözü kalıyor azminde. Belki zayıflamak istiyor yapamıyordur. Bi de nazar duası oku kendine
Benim kayınvalidem de akşamları bir yer de birşey yemiyorum diye 'böyle yapıp, hiçbirşey yemeyip bıkıyorlar, sonra fazlasıyla geri alıyorlar' diyor ikide bir. Ben de diyorum, gündüz yiyorum ben her şeyden diye ama. İşte bebeğe sütün yetmiyor yemediğin için falanlar başladı. Yesen kilolu diye laf olur, yemesen böyle. Kimseye yaranılmıyor arkadaş

Hayırlı sabahlar canımm
Yazman senin motive olman adına daha iyi bence Fatma abla. Bir de yorumlar insanı düşündürüyor. Keşke yapmasaydım diyorsun. Allah bir daha yaşatmaz inşallah, bugün karbon almaman güzel bir karar olmuş. Bol yeşillikle yoğurtla proteinle gayet güzel öğünler yapacağına eminim, öptüm muck :)

kelebekolacam cnmm yeni cicilerin hayırlı olsun , botlarinda çok şık güle güle kullan

Antepia27

Ah fatma abla seni en iyi ben anlarim yeme nöbetleri çok kötü bı kere yesem devamı geliyor ama çok ilginç uyanıyorsunuz gece
Bende geçen yazdım ya , birde umrunda olmuyor hiç birşey dimi ,diyet ve benimde bir haftadır var uyanıyorum yeme isteği ile su iç abla, hatta tarçın atıyorum ben bardagin içine uyanirsam içiyorum ,

ada81 iki ay önce yaptırdım Cnm bormaldi ama sabah 6 da uyanıyorum ,10 da uyku gelmesinde normal sanki

Evet benim kullandığım gavis ve next sanki bagirsagima zarar verdii bi ara gunde 3 dega wc cikiyordum drlar bu ilaclardan dedibiraktim sonra gunde 1 e dustu zaman aldi tabiiduzelmem...

He listene uyunca yazmicak misin menü. Gruplar bitti düs yakamdân deme ablam gı. Banane banane bırakmam seni

Ablam gı yoğurt su içip yatandi keske. Ben de dün 2 den Sonra yattım . Çok aciktim . Üstelik emzirme olayı yapıştırıuor gece midemi ..Ama su içtim ictm yattım. Sabah tartı bana olala dedi... ben dé bunu yaziyim de haddim olmadan örnek oliyim

Bu arada gece yemedim die. Pazar kahvalatisi ve sonrasinda bol yürüyüş yapcem die. Pattislı yumurta yedim ama dengelicem söz

ada81 ve Antepia27 deprem hatayda olmuş ama cevre.illerdn de hissedilmis sanırım
Geçmiş olsun ama.deprem bir.gercek,
Onlem almaliyiz, evlerimizde.esyalari.sabitlemeli, deprem.çantaları ds.bulundurmaliyiz.
Ne.kadarini yapabilyoruz tabi tartışma konusu
vorones akşam bende actim yatmadan 2 kase ev yogurdu yedim oh mis
Yalniz.gunlerdir.tarti sabit
Birde.karnim.sis, davul.gibi.
Sanirim ovulasyon dönemim geldi ondan.
Millet regl.biter.foss.diye.söner benim.biter yine siserim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…