Ayyy fatmacim ev üst kat olunca mi ne 4.4 degilde sanki 5.7 gibiydi Allah korusun aldim kizimi yanima yatiyoruz baba tv izliyor cook korktuk amaaa bizim ev dublex hemen uste ciktik herkes ayakta suan apartmada sesler geliyor hala..
Antepia27 ablam ortimsin hala.. menu yazdın da ben mi goremedim
Nerdesin canım sen? Biz Osmaniyedeyiz. Çok yakın depremin merkezine. Eşim de yoktu, bebeği kucağıma aldım. Diğer iki çocuğu nasıl çıkaracam diye düşünürken şükür kesildi sarsıntı
Aminn canım Rabbim imanla gitmeyi nasip etsin
Sagol fatmacim ...amin canim Rabbim imanla gitmeyi nasip etsin...Ayyy canım büyük geçmiş olsun
Rabbim esirgesin
Dün listeme uyduğumu yazmıştım
Herhalde gruplar arası yarışta bitti
Ay çoçuklar bebekken bende nasıl çıkarız diye düşünmüştüm
Ahu cum hayırlısı ile sağlıkla inşallah ulaşacaksın 65e ama. Bence sen görümcene de yardım et. Heralde çok kilolu, gözü kalıyor azminde. Belki zayıflamak istiyor yapamıyordur. Bi de nazar duası oku kendineGünaydın kızlar
Hayırlı mutlu pazarlar dün yoğundum geçmişi okurken sızmışım.çocuklarla parka falan gittik Sonra kv ye Allah'ım ne göreyim bi leğen hamur bi leğen pattis gözlemeler börek açmalar onlar güzelce yedi akşam yemeği yerine ben yeşil fasulye ve çorba yedim görümce hiç mi yemiycen dedi YOk dedim bi yerin şişer dedi bende böldüm ucundan tadına baktım yeter dedim Sonra kilo konusu açıldı bi komşu vardı konuşuyoruz işte ben daha 65 olcam falan deyince görümce olamazsın dedi ısrarla
bende olucam dedim
kızım da gelmiş açmış ses kaydı
hala Ahu 65 olamaz dermisin tekrar sesini kaydedicem dedi
oda söyledi
evde de diyo ki anne zayıfla görsün halam ben senin motivasyonun düştükçe bunu dinletecem sana diyo kuzum benim.ay hırslandırıyor kadın beni haberi YOk
Hayırlı sabahlar canımmHayırlı günler hayırlı sabahlar Canlarım
Dün gece uykudan uyanıp eski günlerdeki gibi malesef yeme nöbeti geçirdim peynir ekmek yedim bu gün cezalıyım karbon yemeyeveğim inşaallah
Pazartesi yine aynı listemle devam edeceğim inşaallah
Bunları size yanlış örnek olmayayım diye yazmıyorum ama bu da rahatsız ediyor
İnşallah devam sporumu suyumu y.çayımı içer ekmeğimi bugün yemessem düzelirim
Evet benim kullandığım gavis ve next sanki bagirsagima zarar verdii bi ara gunde 3 dega wc cikiyordum drlar bu ilaclardan dedibiraktim sonra gunde 1 e dustu zaman aldi tabiiduzelmem...
He listene uyunca yazmicak misin menü. Gruplar bitti düs yakamdân deme ablam gı. Banane banane bırakmam seniAyyy canım büyük geçmiş olsun
Rabbim esirgesin
Dün listeme uyduğumu yazmıştım
Herhalde gruplar arası yarışta bitti
Ay çoçuklar bebekken bende nasıl çıkarız diye düşünmüştüm
Ablam gı yoğurt su içip yatandi keske. Ben de dün 2 den Sonra yattım . Çok aciktim . Üstelik emzirme olayı yapıştırıuor gece midemi ..Ama su içtim ictm yattım. Sabah tartı bana olala dedi... ben dé bunu yaziyim de haddim olmadan örnek oliyimHayırlı günler hayırlı sabahlar Canlarım
Dün gece uykudan uyanıp eski günlerdeki gibi malesef yeme nöbeti geçirdim peynir ekmek yedim bu gün cezalıyım karbon yemeyeveğim inşaallah
Pazartesi yine aynı listemle devam edeceğim inşaallah
Bunları size yanlış örnek olmayayım diye yazmıyorum ama bu da rahatsız ediyor
İnşallah devam sporumu suyumu y.çayımı içer ekmeğimi bugün yemessem düzelirim
Benim bi arkadaşm yaptı onu da dayanamadi..Zor bişi sadece hurma yemekKızlar şimdi baktım da hurma diyeti var sabah öğle akşam 7 hurma+ 1 kase yoğurt güzel kilolar verilmiş evde olsam denerdim kesin
Benim bi arkadaşm yaptı onu da dayanamadi..Zor bişi sadece hurma yemek
Merhabalar herkeseklasik pazar temizlik çamaşır ütü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?