Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Daydream-

Salçalı yemek hiç yiyemiyor musun ?
Çok zor olmalı ya geçmiş olsun
O ilacin cok faydasini gördüm ben. Kendi yaptigim yemekler yapmiyor artik ama disardan ev yemegi yesem mahvediyor..Allahtan evden hazirlayip goturebiliyorum gecen arap tavasi diye birsey istemistim o mahvetti beni soda icip durdum..eve gelince cikarttim bide ustune..kizartma dokunuyor mesela..bulgurla yapilan seyler..mercimek koftesi 2-3 tane yiyebiliyorum biraz abartsam kabus oluyor..ama eskisi gibi sık değil şükürler olsun..

Inan hatirlamiyorum internetten arastirip ozelden yazarim sana..gercekten faydasini gördüm..yogurt cok yiyorum ben onunda faydasi var..hafif seyler yiyince salata yogurt gibi cok rahat oluyorum..

Sabah kahvaltısı zengin olmuş tereyağı bal ve lavaşla ekmek biraz fazla gibi :) onun dışında güzel

seni merakta bırakmayım. Biri büyüğün biri küçüğün.
Eki Görüntüle 1959059
Çok güzel güle güle kullansınlar :)

Yaa çok güzel böyle haberler duymak :)) benim de eskiden giydiğim ama kilo aldığım için giyemediğim bazı giysilerim olunca çok mutlu olurum :)

Ben alırım sizin yöresel ürünlerden :)) allah gönlünüze göre versin inşallah

Bal kaymak sabah olmamış sanki bi de öğleni ayranla geçiştirip akşam içli köfte dengesiz bir menü olmuş gibi

Osmaniyedeyiz canim biz cook kotu sallandik..rabbim korusun uyku falan kalmadi...ev üst katt felaket hissettik...
Çok geçmiş olsun ablacım Allah korusun

Geçmiş olsun

Nerdesin canım sen? Biz Osmaniyedeyiz. Çok yakın depremin merkezine. Eşim de yoktu, bebeği kucağıma aldım. Diğer iki çocuğu nasıl çıkaracam diye düşünürken şükür kesildi sarsıntı
Size de çok geçmiş olsun

Bayagi bir zayifladim güzelim sporda yaptığım için daha ince duruyorum.Kiskancliklari başladı herhalde herseye karışır oldu Hatta bazen zorla ye dedigi bile oluyor ama yemiyorum
Ahaha zorla ye mi diyor gelme bu oyunlara delym

Kızlar çok Cnm sıkkın ya
Ben eskiden ,5 saat uyku ile dururdum şimdi uykulara doyamıyorum
Çok rahatsızım bu durumdan bütün hayatımı etkiliyor ya
Kansızlık demir eksikliğin var mı acaba bi doktora mı gitsen? Bi de son zamanlarda olan bi şeyse belki psikolojiktir? Canını sıkan seni üzen bi şey var mı

Aferin kızına yaa. Görümce de yani tam bozmalık. 65 olup cevabını verirsin ona sen motivasyonun düşünce o ses kaydını dinle

Geçmiş olsun çok

Kızlar 23 temmuzda çok yakın bi arkadaşımın düğünü varrrr o zamana kadar 55 kilo olabilir miyim ay olursun deyin 18 kilom kaldı diyete dört elle sarılıyorum şu dakika itibariyle ayy devasa bir motivasyonum var şu an :)
Ahu060812 ben listeden çıkmak istemiyorum her gün gelicem takıma yazacam temmuza kadar 55 olmam lazım kuralları kabul ediyorum aus ablama böyle ilet olur muu eminim son kararım

littlecoffeedoc çok tatlısın ya :) Bence olursun çünkü bayağı bir zaman var. Benim de hedefim 68, kilom 104. Yaza da düğünler var ama bakalım ne kadar yaklaşıcam hedefime, keşke 68 olsam
Ay teşekkür ederim bu benim evlenen ilk arkadaşım o yüzden heyecanlandım
5 ay var ayda 3 kilo versem olur gibi.
Sen de 80 leri görürsün bence, yolun çoğu bitmiş olur çoooook fark eder

Hatayın Erzin diye bir ilçesi var. Merkezi orası imiş sanırım. Osmaniye yarım saat mesafede oraya. O yüzden baya hissedildi sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…