Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selamlar güzellikler

Dünü hastanede geçirdik, tansiyonu çok düşmüştü kayınvalidemin, cumadan beri ayağa kalkamıyor iyice halsizleşti

Dünkü menüm

Sabah 1 dl ekmek, peynir, zeytin, maydanozlu keten tohumlu zeytinyağlı havuç rendesi, biberiye-yeşilçay

Ara sade türk kahvesi, 2 hurma, maden suyu

Öğle 1 muz, 1 dl kivi, 1 lokma ananas

Akşam hastanede 1 kumru, çay

Gece maalesef yine hastanede 1 sade kahve, çikolata

Geçmiş olsun elif

Geçmiş olsun canım ya ben hissetmedim de dahaonce andirinda barakada yaşadık 4 depremse barakada 7 hissettik Allah kimseye yasatmasin

Zaten bu her konuda böyle hiç bir şekilde memnun edemiyorsun mutlaka her konuda bir kulp buluyor insanlar

Bütün gün dışarda olunca menü biraz karıştı
Sabah
Menemen 2 dilimtb ekmek çay peynir zeytin. Acı sos
Ara
Yok
Öğlen
1 lahmacun ve salata ayran
Ara
Yok
Akşam
Çorba salata makarna vardı makarnayı eşim biz yokken çocuklara yapmış 14 senelik evliyim ilk defa görüyorum
O makarnadan yediğim salataya bir kaşık kartım
Arada kahve çay leblebi

Geçmiş olsun.
Acil şifalar filerim.,.

Tesekkurler doktorum

Aynen ablam yazmak gerek şimdilik iyiyim çok şükür sende iyi gidiyosun maşallah

Sorma canım ertesi sabaha şiş bir karın ve büyük bir vicdan azabı yla uyanmak inşallah bir daha yaşamam
Benim kilolarım sebeplerinden biri uykudan süte uyanan çoçuk gibi kalkar gece 2 3gibi dolapran en çok ta kolay olduğu için peynir ekmek yer üzerine yatardım gündüz normal gerkws kadar yerdim bana sen bu yemeyle nadıl bu kadar kilolulusun derlerdi ciddi anlsmda atlattım ama arada böyle zafiyetlet olur inşallah bidaha olmaz o vicdan azabıyla güne başlamak istemiyorum

He listene uyunca yazmicak misin menü. Gruplar bitti düs yakamdân deme ablam gı. Banane banane bırakmam seni

Ablam listem çok uzun yazmaya üşendiğimden değil çok olduğu için yorumlardan etkileniyorum sonra kafam kalbim karışıyor
Ne listeyi ne denileni yapamadım
Diyetisyen im çok kızıyor sakın axaltma bu ayda eksiksiz uygulayayım yanına gidince ne diyecek bakalum
Olurmu öyle şey ortaklığs devam ben listemi yaptım demişsem rahat ol camım
Tehlikeli durum hiç bie şey demediğim zamanlar sana kendimi şikayet edeyim hoca

Harikasın ortağım bana bunlarla gel emziren açıkan bi anne bike yemiyorsa diye düşünmem getek Kutlarım canım

Sağol asın şerim kv giledegeçmiş olsun nasıl lar mış çok etkilenmişlermi

Canım geçmiş olsun dışarda elinden geleni yapmaya çalışmışsın geceki çiko
Pek olmamış

Aynen abla iş yerinde banada öyle diyorlardı utanıp diye diyemiyordum gece yiyorum diye bende ekmek zeytin yerdim

Hayirli pazarlar kizlar.Bi liste buldum hosuma gitti sizinle paylasicaktim ama beceremedim.link vermek yasak diye ekran fotosu aldim ama yükleyemedim

Birşey sorcam kızlar ayran asinda pilavlık bulgur mu çorba yaptigimiz yarma mi yoksa keşkek yapılan buğday mi olacak kafam çok karıştı

Geçmiş olsun canım Allah yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…