Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tatlım yeşil çay önemliii ..
Hiç yabana atılmayacak kadar .
Su ve yeşil çay her gün silahımız .
Eşine de ki sallama olanlardan almasın .
Bildiğin çay markalarının kutuda yeşil çayları var .
Ya da aktardan ...
Mutlaka aldır canım .

Altın ekmek halk ekmeğin kaptanım. Ama poğaçalarım daha güzel oldu müdahale etmesem evdekiler bitirecekti :) teşekkürler cydnz_1 takip ettim instagramdan da :)

Bende yarın yapacağım ceydanın poğaçasından .
Şöyle bi baktım 15 tane falan çıkmış galiba ..adet başına düşen yarım kaşık yulaf ezmesi... kaptandan hesaplar :)

guvenilir aldık ablam gi. ayy daha da yemem valaa. hala midem de sanki. Dislerim agrio yiyemiom bişi zaten . Su an açıktim sanki ama yemmeemmmm

Amaninnn ablam günü 1 dilim ekmek le mi kapadin. Melemenle ekmek yemedin mi.harikasin

Teşekkür ederim cnm abidinpasa Mamak cnm ama gelemiyorum malesef oğlum ateşlendi iptal etmek zorunda kaldık nasılda heveslenmistim var ya

Sen gel abla yeterki bende her mevsim atraksiyon var.hem ben severim misafir
Ausencia Ahu060812 güzeller 9.91 km yürüyüş hizli koşu 124 dakika vee baygin bir dely
Way anam way yarın işe nasıl gidecen delii bacakların ağrıycak gör bak
Kızlar iyi dilekleriniz için hepinizde tek tek teşekkür ediyorum ama bizim ankara işimiz yattı oğlumun ateşi cikti aniden gidemiyoruz malesef
ay tüh yaaa çok üzüldüm niye hemen erteledin inatçı mı ateşi belki geçerdi gerçi bu seferde benek var karşı tarafta.bilemedim her şeyde bi hayır vardır bu durumlardaki kurtarıcım bacım hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…