- 29 Nisan 2016
- 3.403
- 8.702
- 88
- 40
Çok teşekkür ederim tatlimGözünüz aydinn Allah anali babali büyütsün insallah..
Canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinHayırlı olsun canım Allah hayırlı ömür nasip etsin kuzuya inşallah
Ayy masallah tam istediğim hayat valla güle güle yaşayın cnmkızlar bende spordan Sonra evi süpürdüm Sonra bahçeye çıktım tavukları evin karşısındaki parka saldım o arada yandaki Hacı teyzeyle lafladım bana diyo ki geçen senin kapıda birini gördüm bu Ahu olamaz o bu kadar zayıf değil ablası desem ablası açık bu kapalı kim diye bakıyodum bi baktım senmişsin diyo moral oldu.sonra çocuklar kendi geldi havalar ısındı ya küçüğü de onlar aldı onunda eve 100 metre kreşi ben bahçede takıldım Çimen'leri tırmıkla temizledim yaz günü gibi kurumuş toprağını suladım çocuklarda kapıda oynadı ya hava çok güzel böylede bahçeden çıkmıyorum bi heves geliyo heryere çiçşek tohumu diktim inşallah çıkar da ağaçlar erken patlar diye korkuyorum her türlü meyve ağacı var bahçemde
Ispanaklarım,pırasalarım,maydonozlarım soğanlarım baş göstermiş
naneyle kuzu kulağına da yarın bakacam arka tarafa geçemedim daha
çillenen sarımsaklarım var yarın onlarıda dikerim.
çok faydalıymış yeşil sarımsak annemle babamın deri üzerinde kistik bi doku vardı ikisininki de yeşil sarımsak yiye yiye YOk oldu bu sene onlara bol bol yetiştirmem lazım.bugünde sütçümün kavonoza koyduğum bi sütü açtım 1,5 litre sütten bi kase kaymak çıkıyo kadın sağdığı gibi getiriyo süt orijinal yumurtalar desen doğal Karatay mı yapsam napsam
Şekercim yegenin olmuş gözün aydınCanım çok teşekkür ederim amin inşallah
Canım ortim çok teşekkür ederim sorma nasıl mutluyum ilk yeğenim benim için tarif edilmez bir duygu vallaayy gözün aydın ortimm.
miss gibi kokar şimdi o melek.
adına çok sevindim canım benim..
Canım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için ama gidemiyorum malesef oğlum ateşlendi son anda iptal ettik bizdeHmmmm salataya bayıldım var yaaa... menü de güzel ..bu hafta iyi sonuçla beraber 75 gelecek gibi
Bak nasıl açtı gözleri 1.4 duyunca
Yine gayet güzel ... en sevdiğim öğün ızgara köfte ve bol salata ...
Canım Rabbim analı babalı , sağlıklı huzurlu büyütsün meleği ... Çok istiyordun gitmeyi ... senin için çok sevindim valla , eşin son anda ititeaz etmedi iyi .
Hadi iyi yolcuklar sana canım
Vay vay vay ,,,harbiden iyi gidiyorsun dely ...deli baklalı dely
Uykusuzluk ödem yapar ...çok uykusuz kalma .
Çook uyumak şişirir , çok uyuma
Menün güzel ... akşam mercimek çorba tercih etme bence , ve öğünlerine salata koyyy ..Salata yapmaya üşeniyorsun al yarım demek maydanoz limon sık ye köftenin etin yanında .
Çok geçmiş olsun dilek .
Hata halinle sporun çok olmuş valla . dinlen bence iki gün .
Canım menün güzel ... yeşil çay içiyordun değil mi ???
İyi en azından yarına sağlıklı ve hazır yemeğin vartoplam 4 dlm senin kilon için azıcık çok ama aebenim ...
Öğle ile akşam yer değiştirse tam süper olacakmış canım .
Ama bunların hepsi bir tabakta ise miktarlar cidden azdır
Bakalım canım neler varmış 3 gününde Cumadan bu yana ...
Menü cumartesi
Sabah
Bi dilim kepek ekmek
Peynirli yumurta
Türk kahvesi
Chiali yoğurt az yulaf
Akşam
Tavuk parçaları yağsız
Yeşillik
Yoğurt
Bi incecik lahmacun 5 gibi yedim
2 lt su
4 mile leslie
Menü pazar
Sabah
4-5 çatal kaşarlı yumurta
Çok az peynir ve bi tatlı kaşığı bal
Filtre kahve
Ogle
Tavuk köfte tavada
Yeşillik
Aksam
Kabak yoğurt bol
Yeşil çay
3 ltye yakın su
4 mil leslie
Sabah
peynir 3 zeytin bi tatlı kaşığı tahin pekmez azıcık ekmek
Öğle bi buçuk kepçe barbunya
yeşillik yogurt
Akşam
Bi tabak kabak yoğurt
Bi tatlı kaşığı fındık ezmesi
Olmasa iyi olurlar kırmızı ... özellikle güzel bir öğündeki lahmacun .. Ama kilo aldıracak kadar çok bir menün yok .. küçük lokmalık kaçamaklar ... fazla sporun kas oranını arttırma ihtimali yüksek
güzel olmuş arselkam
Benim aklım sarmadı masumm .
Dene bakalım .
Ama tartıdan uzak kalma denerken .
Yapmamam tercihimdir o ayrı .
Çünkü uzun zamandır ben bu tarz besleniyorum,yazmıştım da daha önce ... genelde 4 gün normal yiyip , abartı pasta börek yok ... 3 gün salata yoğurt et ... diyet uyguluyorum .
Sabitim ...300 ver , 100 al ... derken ayda 1 kilo ancak gidiyor .
Patataesten az yemen iyi olmuş , diyette çok tavsiye edilmediği gibi akşam olduğu içinde ..
sabah 1 haşlanmış yumurta varsa 1 dlm ekmek senin kilona yeter bence ececim .
Kendini çözmeişte bu
Acımasız spor kaptanı seniiii , bugün dilediğin kadar 0 basabilirsin ama ...bu saatten sonra bir şey yapmam .
Gün içinde yarım saat yürüdüm ama hızlı da olsa spor havasında sahilde değildim , saymam
Ne çook et yiyorsunKız sen etleri yiyip yiyip cuma bir şiş geeeel ...
Spor şahane .
Kaymağı hiiiiiiiiç sevmedim .Yeme daha .
Ben yazana kadar bunları sen geldin mi menülerinle ...
sen geleceksin ben çıkacağım yoksa mimum
Woooow sana beeee
Bu hafta bombasın bombaaaaaaaaaaa .
Uzun zamandır gitmeyen kilo gidecek gör bak ... hele çarşamba perşembeyi de güzel atlat .
O sucuklarla ilgili yazdıklarımı oku .
Bence bir daha sende eşinde yemeyin .
Akşam az yiyerek telafi etmişsin .
ada hanımın canımı sıkılıyor artık , sohbet mi beğenmiyor ...huuuuuuuuuuu
Tatlım benim , iki gün bozduysan unut onu ... lütfen diyet listen çok değişik ..sonucunu merakla bekliyorum .
İyi geceler canım
Sabaha tüm ağrın gerginliğin sızın uçup gitmiş olsun inşallah
Geçmiş olsun canım dış işi zor vallaguvenilir aldık ablam gi. ayy daha da yemem valaa. hala midem de sanki. Dislerim agrio yiyemiom bişi zaten . Su an açıktim sanki ama yemmeemmmm
Yer ayırmıştık cnm iptal ettik teşekkür ederim geçer allahın izniyle allahtan yolda olmadı yoksa isim zorduGecer inşallah. Ya. Peki bilet almış miydiniz. Allahm evlatlarımızı korusn
Geçmiş olsunKızlar iyi dilekleriniz için hepinizde tek tek teşekkür ediyorum ama bizim ankara işimiz yattı oğlumun ateşi cikti aniden gidemiyoruz malesef
Evet canım hayırlısı boyleymis bebeğe bulaştırıriz bide benim bebenin ateş inatçı ateş dediklerinden 40 derecelerde seyrediyor malesefSen gel abla yeterki bende her mevsim atraksiyon var.hem ben severim misafir
Way anam way yarın işe nasıl gidecen delii bacakların ağrıycak gör bak
ay tüh yaaa çok üzüldüm niye hemen erteledin inatçı mı ateşi belki geçerdi gerçi bu seferde benek var karşı tarafta.bilemedim her şeyde bi hayır vardır bu durumlardaki kurtarıcım bacım hayırlısı olsun
Evet cnm iyileşsin gideriz allah izin verirse ayy ne guzel bende seviyorum mahallemiBelki geçince gidersin benim babaannemin tuzluçayır karakolunun orda evi vardı bilirim oraları
Çok teşekkür ederim ablacımŞekercim yegenin olmuş gözün aydın
Kuzucumada geçmişler olsun .
Sende mi kızzz bende bugün.benimde aynen stres sıkıntı gitti yerine mutluluk heyecan ve motivasyon geldi nasıl bunladar değişiyoz yaaa hayretRegl oldum bugün inş cumaya ödem gider. Hayatımda stres azaldı regl im de düzene girdi)
Aynen öyle işte kadın oluncaSende mi kızzz bende bugün.benimde aynen stres sıkıntı gitti yerine mutluluk heyecan ve motivasyon geldi nasıl bunladar değişiyoz yaaa hayret
İyi gecelerrr :))İyigeceler kızlar bende yatıyorum artık
Kızlar iyi dilekleriniz için hepinizde tek tek teşekkür ediyorum ama bizim ankara işimiz yattı oğlumun ateşi cikti aniden gidemiyoruz malesef
İyi geceler kızlar menümü vereyim
Sabah artık klasik kahvaltı
Öğlen çorba salata yoğurt 4 küçük tavuk kanat
ARA Yeşilçay kahve
Akşam geç geldiğim için yarım kase tavuk sote
Su 3ü geçmiştir
Spor yarım saat tempolu yürüyüş 20 mekik kızımı uyuttuktan sonra pilates yapacaktın ana bende uyumuşum şimdi kalktım .bundan sonra sabahları 6 da kalkıp yapmaya çalışacağım bakalım..iyi geceler herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?