İnşallah öyledir sporfazla oldu bu hafta ilk gün yapamadım diyeAy kııızz ne giysek bilmem kii kaç kilo oluruz ozamana kadar kk damı kalsak napsak
Aaa bilmiyodum ben de 2 senedir vardı hep 28 olurdu bu 5 yıllık belki o değişiklik etkilemiştir
Ama ne tavuktuuu tam spor yaptım otururken bi ins açtım karşımda senin kızarık kızarık tavuklar mmm
Tamam canım seni çıkarıyorum listeden ozaman sen zaten elinden geleni yaparsın
Ay işte püf noktası bu.diyeti hayat tarzına çevirmek.valla 4 aya yaklaşık burdayım listede olmak sayesinde her perşembe dikkat özen bide kendini çözme en iyi artım oldu umarım hep devam ettririm sayenizde özellikle senin sayende kaptanım
Hee ben de dün ? İşaretine itiraz gelmeyince bastım sıfırları bastım sıfırlarıeklerim bugün
Süper fatma abla Rabbim motivasyonunu artırsın inşallah
Ooooo gözün aydın şekerim Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah Ankara nın neresine geliyorsun
Canım
0-30 dk arası 5
30-60 dk arası 10
60-90 arası 15
90-120 dk 20
120+ 25
29 dk 5 puansa 30. Dk 10 puana giriyo ben hep 90 dk yapmaya çalışıyorum
Canım spor yaptığın ilk zamanlar kaslar su tutuğu için kilon artı çıkabilir ama sonra o kaslar sana fazla kalori yaktırarak yatırım oluyo kas daha çok kilo verdiriyor
kız kimi etiketledin sen öyle ilahiIyi akşamlar herkese bugün ki menum
Sabah 2dilim kepek ekmeği ile peynirli tost
Ara şekersiz Türk Kahvesi
Öğle tavuk sis avuç içi kadar lavas salgam yarım bardak
Ara 2ceviz 1bardak ayran yarım havuç
Aksam spor öncesi 1,5kepce dünkü ayran aşı çorbası ama az tuz vardı bu sefer
Spor sonrası bir tabak Yoğurtlu ıspanak
Su 2,5 olmuştur
Spor 40 dk yürüyüş 1,5 saat spor @begum75Ausencia @AHU42
Iyi aksamlaarrr
08:00 yumurta.1 dl diyet ekmek
11:00 3 gunkurusu
13:00 portakalli kereviz.1 dl light ekmek
15:00 10 badem
17:00 elma
19:00 brokoli haslama.3 catal hindi haslama.4 kasik zeytinyagli pirasa.2 yk bulgur pilavi (toplam 1 tabak)
kuzularinannesi menum budur..ortimcim seninde menune bayıldım...gayet güzel..
Selam kizlarrrr hala oldum bennnnnnbebisimiz doğdu sukurler olsun bende gece 1 otobüsüyle ankaraya gidiyorum kismetse geçmişi okuyamıyorum herkes iyidir inşallah çok yoğunum yarına kadar giremeyebilirim hepinizi opuyorum
Varya Ahu seni nasıl kiskandim işte benim hayatım böyle olmalı tamda böyle maşallah sanakızlar bende spordan Sonra evi süpürdüm Sonra bahçeye çıktım tavukları evin karşısındaki parka saldım o arada yandaki Hacı teyzeyle lafladım bana diyo ki geçen senin kapıda birini gördüm bu Ahu olamaz o bu kadar zayıf değil ablası desem ablası açık bu kapalı kim diye bakıyodum bi baktım senmişsin diyo moral oldu.sonra çocuklar kendi geldi havalar ısındı ya küçüğü de onlar aldı onunda eve 100 metre kreşi ben bahçede takıldım Çimen'leri tırmıkla temizledim yaz günü gibi kurumuş toprağını suladım çocuklarda kapıda oynadı ya hava çok güzel böylede bahçeden çıkmıyorum bi heves geliyo heryere çiçşek tohumu diktim inşallah çıkar da ağaçlar erken patlar diye korkuyorum her türlü meyve ağacı var bahçemde
Ispanaklarım,pırasalarım,maydonozlarım soğanlarım baş göstermiş
naneyle kuzu kulağına da yarın bakacam arka tarafa geçemedim daha
çillenen sarımsaklarım var yarın onlarıda dikerim.
çok faydalıymış yeşil sarımsak annemle babamın deri üzerinde kistik bi doku vardı ikisininki de yeşil sarımsak yiye yiye YOk oldu bu sene onlara bol bol yetiştirmem lazım.bugünde sütçümün kavonoza koyduğum bi sütü açtım 1,5 litre sütten bi kase kaymak çıkıyo kadın sağdığı gibi getiriyo süt orijinal yumurtalar desen doğal Karatay mı yapsam napsam
Rabbim tez zamanda sanada nasip etsin inşallah pamuğum inşallah hayallerine kavuşursun hem ev hem çoçuk bende halime milyonlarca şükür edip maşallah subhanallah diyorum nazar değdirmeyim kendime ama içimde bi çalışma isteği var kışın gelen napsam kışın çalışıp baharda bıraksammı bide mali müşavirlik yani stres sıkıntı işi bilemiyom bende ama işi öğrenmem de lazım evinde bırakamıyom bu mevsimde Allah hayırlısını versinVarya Ahu seni nasıl kiskandim işte benim hayatım böyle olmalı tamda böyle maşallah sana
Allah gönlüne göre versin canım gerçekten ozenilecek hayatın var çalışmak istemeni anlıyorum kafana göre bir iş bulmani dilerimRabbim tez zamanda sanada nasip etsin inşallah pamuğum inşallah hayallerine kavuşursun hem ev hem çoçuk bende halime milyonlarca şükür edip maşallah subhanallah diyorum nazar değdirmeyim kendime ama içimde bi çalışma isteği var kışın gelen napsam kışın çalışıp baharda bıraksammı bide mali müşavirlik yani stres sıkıntı işi bilemiyom bende ama işi öğrenmem de lazım evinde bırakamıyom bu mevsimde Allah hayırlısını versin
Ay hakkaten ben kimi etiketlemisim böylekız kimi etiketledin sen öyle ilahi
Canim reglle beraber beni çok zorladı bugunde hala baş dönmesi ve halsizlik devam etti bir daha cesaretim yok böyle kürlereÇok güzel bence 2. Gün daha çok etkili canım tekrar yapmayı düşünüyor musun
Mutluluğun daim olsun inşallah canım bizde istiyoruz müstakil bahçeli Ev beğendik de evi satabilirsek inşallah bakalımRabbim tez zamanda sanada nasip etsin inşallah pamuğum inşallah hayallerine kavuşursun hem ev hem çoçuk bende halime milyonlarca şükür edip maşallah subhanallah diyorum nazar değdirmeyim kendime ama içimde bi çalışma isteği var kışın gelen napsam kışın çalışıp baharda bıraksammı bide mali müşavirlik yani stres sıkıntı işi bilemiyom bende ama işi öğrenmem de lazım evinde bırakamıyom bu mevsimde Allah hayırlısını versin
Evet canım öyle de herşeyde bi eksik oluyo işte benimde bu düzeni her türlü imkanı sağlayan eşim YOk çoğu zaman hergün kaçta geleceği belirsiz çoğu zaman 22.00 sonrası çocuklar birazda baba beklemekten geç yatmaya alıştı hayat işte herkese her güzellik altın tepsilerle sunulmuyor bende aslında sadece iş öğrenene kadar biyerlerde çalışmak istiyorum iş öğrenince kendi yerimi açmak ve yine elemanlar sayesinde çalışma hayatımdada biraz özgür olmak istiyorum bakalım hayırlısıAllah gönlüne göre versin canım gerçekten ozenilecek hayatın var çalışmak istemeni anlıyorum kafana göre bir iş bulmani dilerim
Amin canım cümlemizin mutluluğu daim olsun...Ahu060812 hakikaten ne güzel kız.
Allah mutluluğunu daim etsin
benim de bayıldıgım şeyler bahçe işleri.
benim de terasım var bi çok saksım var. geçen sene biber ve domates ekmiştim
terası yıkayayım yarın da akşam sefalarını dikeyim diyorum..
bu arada dolabın neden bozuluyor?
geçen hafta benimki de birden sogutmamaya başladı megerse buzlanmış eritmek lazımmış oysaki benim dolap no frost idi.
kapatıp içini boşaltıp 24 saat kapıları açık bekliyor sonra çalıştırıyorsun
yeniden sogutmaya başladı.
bi dene istersen
Ay hadi hayırlısı biz de bu evi aldık yarı parasını verdik yarısını da evi sayıp verecektik fakat ev 6 ay da satılmadı Allah razı olsun adam halden anlayan biriydi de biz mahçup olduğumuzla kaldık ama nasip olunca oluyo inşallah olur canımMutluluğun daim olsun inşallah canım bizde istiyoruz müstakil bahçeli Ev beğendik de evi satabilirsek inşallah bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?