Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İnşallah öyledir sporfazla oldu bu hafta ilk gün yapamadım diye

kızlar bende spordan Sonra evi süpürdüm Sonra bahçeye çıktım tavukları evin karşısındaki parka saldım o arada yandaki Hacı teyzeyle lafladım bana diyo ki geçen senin kapıda birini gördüm bu Ahu olamaz o bu kadar zayıf değil ablası desem ablası açık bu kapalı kim diye bakıyodum bi baktım senmişsin diyo moral oldu.sonra çocuklar kendi geldi havalar ısındı ya küçüğü de onlar aldı onunda eve 100 metre kreşi ben bahçede takıldım Çimen'leri tırmıkla temizledim yaz günü gibi kurumuş toprağını suladım çocuklarda kapıda oynadı ya hava çok güzel böylede bahçeden çıkmıyorum bi heves geliyo heryere çiçşek tohumu diktim inşallah çıkar da ağaçlar erken patlar diye korkuyorum her türlü meyve ağacı var bahçemde
Ispanaklarım,pırasalarım,maydonozlarım soğanlarım baş göstermiş
naneyle kuzu kulağına da yarın bakacam arka tarafa geçemedim daha
çillenen sarımsaklarım var yarın onlarıda dikerim.
çok faydalıymış yeşil sarımsak annemle babamın deri üzerinde kistik bi doku vardı ikisininki de yeşil sarımsak yiye yiye YOk oldu bu sene onlara bol bol yetiştirmem lazım.bugünde sütçümün kavonoza koyduğum bi sütü açtım 1,5 litre sütten bi kase kaymak çıkıyo kadın sağdığı gibi getiriyo süt orijinal yumurtalar desen doğal Karatay mı yapsam napsam

kız kimi etiketledin sen öyle ilahi

Süpersin

ayy gözün aydın ortimm.
miss gibi kokar şimdi o melek.
adına çok sevindim canım benim..

Varya Ahu seni nasıl kiskandim işte benim hayatım böyle olmalı tamda böyle maşallah sana

Menüm
Sabah
1.5 dl ekmek
Az kaymak bal yarım dilim ekmeğe
Peynir zeytin
Öğlen
Spor sonrası kemik suyu etli çorba
Salata
Akşam
Domatesli sarımsaklı kabak sote
Yoğurt
Bi kaç çatal et kavurma (ne çok et yiyo demeyin benim dolap bozuldu bozulacak dondurucu kısmındakiler bir bir eriyo onları pişiriyom)
Su 2,5
Spor 60 dk eliptik
30 dk plates
100 ip

Varya Ahu seni nasıl kiskandim işte benim hayatım böyle olmalı tamda böyle maşallah sana
Rabbim tez zamanda sanada nasip etsin inşallah pamuğum inşallah hayallerine kavuşursun hem ev hem çoçuk bende halime milyonlarca şükür edip maşallah subhanallah diyorum nazar değdirmeyim kendime ama içimde bi çalışma isteği var kışın gelen napsam kışın çalışıp baharda bıraksammı bide mali müşavirlik yani stres sıkıntı işi bilemiyom bende ama işi öğrenmem de lazım evinde bırakamıyom bu mevsimde Allah hayırlısını versin

Allah gönlüne göre versin canım gerçekten ozenilecek hayatın var çalışmak istemeni anlıyorum kafana göre bir iş bulmani dilerim

Ahu060812 hakikaten ne güzel kız.
Allah mutluluğunu daim etsin
benim de bayıldıgım şeyler bahçe işleri.
benim de terasım var bi çok saksım var. geçen sene biber ve domates ekmiştim
terası yıkayayım yarın da akşam sefalarını dikeyim diyorum..
bu arada dolabın neden bozuluyor?
geçen hafta benimki de birden sogutmamaya başladı megerse buzlanmış eritmek lazımmış oysaki benim dolap no frost idi.
kapatıp içini boşaltıp 24 saat kapıları açık bekliyor sonra çalıştırıyorsun
yeniden sogutmaya başladı.
bi dene istersen

D Dilekiyi canım geçmiş olsun sabah biraz toparlamıştın okul sonradı yorulunca geri halsizleştin herhalde
Ahu060812 kolay gelsin aikenle bahçenle mutluluğun daim olsun
Asıl mesleği m benim ziraat mühendisi yim ama çok ilgimi çekmez
Bağ bahçe işleri ama oturmayı pikniği çok severim evimdeki çiçeğime bile bazen su vermeyi unutuyorum
Demek sana kışın gelselk teras soba keyfi yazın gelsek bahçe keyfi bizim n
Gibi düşünenlet çok olursa kolay gelsin sana

Mutluluğun daim olsun inşallah canım bizde istiyoruz müstakil bahçeli Ev beğendik de evi satabilirsek inşallah bakalım

Allah gönlüne göre versin canım gerçekten ozenilecek hayatın var çalışmak istemeni anlıyorum kafana göre bir iş bulmani dilerim
Evet canım öyle de herşeyde bi eksik oluyo işte benimde bu düzeni her türlü imkanı sağlayan eşim YOk çoğu zaman hergün kaçta geleceği belirsiz çoğu zaman 22.00 sonrası çocuklar birazda baba beklemekten geç yatmaya alıştı hayat işte herkese her güzellik altın tepsilerle sunulmuyor bende aslında sadece iş öğrenene kadar biyerlerde çalışmak istiyorum iş öğrenince kendi yerimi açmak ve yine elemanlar sayesinde çalışma hayatımdada biraz özgür olmak istiyorum bakalım hayırlısı
Amin canım cümlemizin mutluluğu daim olsun...
Dolabım geçen sene aynı arızayı verdi alt çözmeye başladı bende servisi çağırdım adam elini değmeden şöyle bi baktı bunun motoru bitmiş 700 lira tutar dedi bide 40 tl aldı gitti yuhh dedim bende yenisini alacaktım dolap bakarken tezgahtar adam o markada çift motor yokki üst soğutsun alt eritsin dedi aaaa dedik netten araştırıp senin dediğini yaptım üstüne 3 sene geçti lakin geçenlerde helikopter gibi çalışmaya başladı sonra o ses gitti ama eritmeye başladı bugün kar olmuştur diye temizledim ama hiç bi değişme Yok hepsini boşaltma şansım yok bide çok küçük geliyor zaten bozulmadan yenisi gelsin istiyorum bunu da yukarı mutfağa çıkartmak istiyorum ama eş almamakta direniyor düşün bana ilk çıktığında ipho..7 almış bende bunu alana kadar buzdolabı alırdık dedim erkekler eşya almaya gelince hep zorla alıyo işte belki bu bi fırsat olur

Mutluluğun daim olsun inşallah canım bizde istiyoruz müstakil bahçeli Ev beğendik de evi satabilirsek inşallah bakalım
Ay hadi hayırlısı biz de bu evi aldık yarı parasını verdik yarısını da evi sayıp verecektik fakat ev 6 ay da satılmadı Allah razı olsun adam halden anlayan biriydi de biz mahçup olduğumuzla kaldık ama nasip olunca oluyo inşallah olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…