Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

adacayı iç varsa.benim ki geldide ne oldu bütün enerjimi çekip posamı bıraktı.
Aynen kelebegim benimde butun enerjimi cekip aldi..evde miskinlestim..artik spora start vermem gerekiyor ..spordan uzaklasinca insan zor donuyor ama bu iki gunde yapmayacam cunku agir cikmayayim tarti cuma gunu start verecem spora hemide sabahlari 30 dakika ac karnina yapacam..30 dakikada ogleden sonra yapacam ))

Günaydın arkadaşlar..evet Ausencia abla sabah 6 da kalktım pilatese başlamadan şade bi kahve içtim ve 50 dk pilates yaptım ve çoook iyi oldu ayağıma dolaşan olmadı sabahki dinlenmiş ruh haliyle çok iyi geldi.sonra kızımı kreşe bıraktıktan sonra işe de yürüdüm yarım saat de öyle spor oldu. Spor olayını sabah bitirmiş oldum böylece. Acaba bu pilates kas yapıp da tartı da bana artı gösterir mi

aaa sende bendensinn spor yapıppp işe gelen
yani bend eöyle olmak sitiyorum ama bir tülü olmuyor
artık havalar daha iyi gün erken aydınlanıyor yine devam edecegim bende

Sakın tartı artı gösterecek diye sporu bırakmayın kas yapmak ennnn istediğimiz şey zaten yağların hızlı yakılmasını da kaslar sağlıyo ben artılara hiç kulak asmıyorum Perşembe yapmayınca eni sonu gidiyo hem ilk hafta artı çıkabilirsin ama sonrasında çok fark olmaz platesi bırakma dün bende yaptım kol sırt harikaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…