Yeşilçayımı demledim içiyorummm haydi kızlar içelimm güzelleşelimm
Aynen kelebegim benimde butun enerjimi cekip aldi..evde miskinlestim..artik spora start vermem gerekiyor ..spordan uzaklasinca insan zor donuyor ama bu iki gunde yapmayacam cunku agir cikmayayim tarti cuma gunu start verecem spora hemide sabahlari 30 dakika ac karnina yapacam..30 dakikada ogleden sonra yapacamadacayı iç varsa.benim ki geldide ne oldu bütün enerjimi çekip posamı bıraktı.
Afiyett olsun güzelimmmm yarasın yansın tutuşsun yağlarrbende içiyorum şuannnn
Canım benimmm çok geçmiş olsun oğluna .
Nasipten öteye köy yok demişler .
Iyileşsin öyle gidersiniz inşallah
Boool tavuklu bir gün olmuşm bebetom :)
Yaptın mı bakem sporu ?
Valla ne yakıştı uslu kızlık sana
O etek vardı ya ... he işte onun likrasız 40 giyiceksin daha kuzummmm
Canım hata yoksa tartıya takılma bu iki günde spor yapma kaslar dinlensin bakalım Cuma'ya neolacakGünaydın hanımlar
Sağlıklı beslenmeleri
Ausencia 75.7 kilo cumaya ne olur bilmem belki toparlarim
İlk defa az hatalı yaptim
Valla güzel görünüyor bende yulaf kepeği alıp deniycem haaaaEki Görüntüle 1960430
Yükleyecek diye kırpa kırpa bi hal oldum ...
Valla lezzet 10 numara ama bendeki görüntü bildiğin yulaf cookies :)
Eki Görüntüle 1960430
Günaydın arkadaşlar..evetAusencia abla sabah 6 da kalktım pilatese başlamadan şade bi kahve içtim ve 50 dk pilates yaptım ve çoook iyi oldu ayağıma dolaşan olmadı sabahki dinlenmiş ruh haliyle çok iyi geldi.sonra kızımı kreşe bıraktıktan sonra işe de yürüdüm yarım saat de öyle spor oldu. Spor olayını sabah bitirmiş oldum böylece. Acaba bu pilates kas yapıp da tartı da bana artı gösterir mi
Sakın tartı artı gösterecek diye sporu bırakmayın kas yapmak ennnn istediğimiz şey zaten yağların hızlı yakılmasını da kaslar sağlıyo ben artılara hiç kulak asmıyorum Perşembe yapmayınca eni sonu gidiyo hem ilk hafta artı çıkabilirsin ama sonrasında çok fark olmaz platesi bırakma dün bende yaptım kol sırt harikaydıGünaydın arkadaşlar..evetAusencia abla sabah 6 da kalktım pilatese başlamadan şade bi kahve içtim ve 50 dk pilates yaptım ve çoook iyi oldu ayağıma dolaşan olmadı sabahki dinlenmiş ruh haliyle çok iyi geldi.sonra kızımı kreşe bıraktıktan sonra işe de yürüdüm yarım saat de öyle spor oldu. Spor olayını sabah bitirmiş oldum böylece. Acaba bu pilates kas yapıp da tartı da bana artı gösterir mi
Canım napdiniz ateşi düştü mu kuzunun . Nasıl yaptınızEvet cnm iyileşsin gideriz allah izin verirse ayy ne guzel bende seviyorum mahallemi
Kaptanim ben bunun tarifini gecmiste kaybettim yazabilirmisiniz bende favorilere ekleyeyim cumartesi yapmak istiyorum....Eki Görüntüle 1960430
Ben dé istiommmmSende mi kızzz bende bugün.benimde aynen stres sıkıntı gitti yerine mutluluk heyecan ve motivasyon geldi nasıl bunladar değişiyoz yaaa hayret
Neyi nasıl yaptı kızCanım napdiniz ateşi düştü mu kuzunun . Nasıl yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?