Sağol canimBen aldim kullanan arkadaslarimda var memnunlar genelde ben cok kullanamadim cünkü malesef hata edip büyügünü aldim ocagima güzel oturmuyor ve kenarlati acikta kaliyor
Canim sen ne zamandir kacanak yapmiyosun seni cok etkileyecegini düspnmüyorumCezam neyse çekerim çok üzgünüm çok ama dayanamadımAusencia ve kızlar 2 çatal pasta ve 1 kurabiye yedim hem perşembe hem akşam
Dayanamadım ama bilemiyorum nasıl yaptım
İnşallah öyle olur listedeyim ve bunu yaptım nasıl yaptım bilmiyorum ki biran tadına bakınca birşey olmaz diye düşündüm sadeceCanim sen ne zamandir kacanak yapmiyosun seni cok etkileyecegini düspnmüyorum
Miktarlar az ki. Üzülme . Ama ceza hak edion perşembe olmayaydi iyidiCezam neyse çekerim çok üzgünüm çok ama dayanamadımAusencia ve kızlar 2 çatal pasta ve 1 kurabiye yedim hem perşembe hem akşam
Dayanamadım ama bilemiyorum nasıl yaptım
Benim dünkü baklava faciası gibiİnşallah öyle olur listedeyim ve bunu yaptım nasıl yaptım bilmiyorum ki biran tadına bakınca birşey olmaz diye düşündüm sadece
Evet ediyorum ne deseniz haklısınızMiktarlar az ki. Üzülme . Ama ceza hak edion perşembe olmayaydi iyidi
Aslında ben söz vermiştim demiştim ki geçen sene seneye pastani yerim çünkü geçen sene diyetteydim ve yemeyip evime geçip oturup 1 saat ağlamış tim ve seneye yerim diye söz vermiştim onu hatırlattılar bende kaptırdım ama sadece 2 çatal aldımBenim dünkü baklava faciası gibiyüz buluoz hemen .
Cook teşekkürler canim..
Geçmiş olsun canımYemek yerken geçici dişler den biri ağzımda kaldı .yarın gitcem bakalimm
Tesekkurler sizede cook gecmis olsun...Canım geçmiş olsun kızına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?