Selam kızlar bugün hiç gelemedim buzdolabı peşinde koştum aldım sonunda ama bütün markaların büyük boylarını gezdim aklımda kalmasın diye dünkü linktekini aldım ama 15 gün Sonra gelecekmişbu aldığımın sebzeliği çok büyük sıfır derece bölmesi de sebzelik olabiliyor o yüzden bunu aldım şimdide annemler var yemek telaşı anca gece gelirim geçmiş okumadım artık Sonra
Aynen, misafir vardı bende. Oturuyoruz, dedim deprem oluyor. Yok ya falan dediler, avizeye baktık sallanıyor. İzmit depremini yaşamış bi teyze vardı bizim evde. O çok korktu. Zaten kuran okuyorduk. Zilzal suresini okuduk. Zelzele yani deprem olduğunda 7kere okumak iyiymişteşekkürler bu sefer antep bizden daha şiddetli hissetmiş bizde hatay depremini çok şiddetli hissetmiştik biz fatma abla gibi çook şiddetli hissetmedik 6 saniye falan sürdü gürültüsüzdü bu sefer salladı bitti...antep yakın adıyamana ..
Ay ağlıcamkızlarrrr.. kaptan kaza yapmış öglen
arabada yusufta varmış , ciddi bir şey yok dmeiş
biraz agrı biraz , dikiş var dmeiş haber vermemi istediii
çok geçmiş olsun tekrardanAusencia
Güzel günler de kullan canımSelam kızlar bugün hiç gelemedim buzdolabı peşinde koştum aldım sonunda ama bütün markaların büyük boylarını gezdim aklımda kalmasın diye dünkü linktekini aldım ama 15 gün Sonra gelecekmişbu aldığımın sebzeliği çok büyük sıfır derece bölmesi de sebzelik olabiliyor o yüzden bunu aldım şimdide annemler var yemek telaşı anca gece gelirim geçmiş okumadım artık Sonra
Lahanayı çok mu yedin Dilek abla, bişey olmaz heralde, Perşembe için güzel menüMenüyü vereyim dedim daha yemiyeyim
Kizlarrrrrrrrrrrr gitmedi herhalde
Sabah
Peynir ceviz salatalık
Ayran
Öğle
Döner yoğurt
Bi adet içli köfte
Aksam
Lahana kacirdim ayranla yedim
Su 2 lt
Benimde metabolizma çalışmıyor uç gündür
Ausencia N Neshve @fatmanurkaya
Aaa çok üzüldüm. Dikis falan varsa sikntilidir ya..allah yardimcisi olsun. . Yusuf aà da kıyamam korkmusturkızlarrrr.. kaptan kaza yapmış öglen
Aaa çok üzüldüm. Dikis falan varsa sikntilidir ya..allah yardimcisi olsun. . Yusuf aà da kıyamam korkmusturkızlarrrr.. kaptan kaza yapmış öglen
Bi tabak Canimmmm çok mu kiLahanayı çok mu yedin Dilek abla, bişey olmaz heralde, Perşembe için güzel menü
Benim menümse şöyle ;
Kahvaltı 1 peynirli yumurta, 2dl tam b. Ekmeği, salata
Öğlen ; bir avuç mini grissini, 2 kk peynir, 7zeytin, 1 domates, 3 yeşil biber
Ara 3 kuru kayısı, 7kuru üzüm
Akşam melemen gibi bişey, salata, yoğurt
Daha yemedim akşam yemeğini, ama pilav ve etli patatesli güzel bi yemek yaptım. İnşallah onlardan yemem. Çünkü kendime yemek yaptım ayrıca. Onlardan da yarınki sonuç güzel olursa öğlen yiyeceğim =)
Su:. 1.5 litre, spor yok. Dün akşam yaptım ama çok değil. Pazartesi, Çarşamba, Cuma yapacağım. Perşembe su tutmamak için
Ausencia
Biz ailecek çok severiz o sebzeler iKokulu sebze günüöğlen kereviz akşam karnıbahar
yulaf kepegi karışımı canım saf yulaf kepeği yok.Kizlar acil cevap migrostayim bu yulaf kepegi markasi var mi bulamadim...direkt yulaf kepegi mi yaziyor ustunde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?