Soylemenle buldum canim cok optum byess :)))yulaf kepegi karışımı canım saf yulaf kepeği yok.
yulaf ezmesi bulabilirsin lifalif marka
Doğalsan marka yulaf kepeği vardı migrostaKizlar acil cevap migrostayim bu yulaf kepegi markasi var mi bulamadim...direkt yulaf kepegi mi yaziyor ustunde..
Kizlar şükürAusencia kaptanimizla konuştum şükürler olsun iyi Rabbim beterinden sakinsin korusun kollasin bugun gelemeyecek malum ister istemez dinlenmesi lazim sizleri de haberdar etmemi rica etti.Allahim guzellegimizi evladina eşine tüm sevdiklerine ve bizlere bağışlasın Rabbim nazarlardan sakinsin korusun kollasin.
Rabbim beterinden korusun ,dinlensin tabi yazik korkmuslardirKizlar şükürAusencia kaptanimizla konuştum şükürler olsun iyi Rabbim beterinden sakinsin korusun kollasin bugun gelemeyecek malum ister istemez dinlenmesi lazim sizleri de haberdar etmemi rica etti.Allahim guzellegimizi evladina eşine tüm sevdiklerine ve bizlere bağışlasın Rabbim nazarlardan sakinsin korusun kollasin.
Ben aldim kullanan arkadaslarimda var memnunlar genelde ben cok kullanamadim cünkü malesef hata edip büyügünü aldim ocagima güzel oturmuyor ve kenarlati acikta kaliyorKızlar çift taraflı tava almak istiyorum kullanan var mi tavsiye istiyorum kullanışlı mı diye
Ada inan ki bugün aklımdan geçen buydu. Yulaf kepeğini nerde bulurum. Osmaniyede sadece migrosta olur heralde diyordum. Neymiş markası? Yarın gidicem ben deKizlar acil cevap migrostayim bu yulaf kepegi markasi var mi bulamadim...direkt yulaf kepegi mi yaziyor ustunde..
Amin, hiçbirşey olmasa bile sarsılıyor insan. Allah kolaylık versin, şifa versinKizlar şükürAusencia kaptanimizla konuştum şükürler olsun iyi Rabbim beterinden sakinsin korusun kollasin bugun gelemeyecek malum ister istemez dinlenmesi lazim sizleri de haberdar etmemi rica etti.Allahim guzellegimizi evladina eşine tüm sevdiklerine ve bizlere bağışlasın Rabbim nazarlardan sakinsin korusun kollasin.
Evet canim buldum cok tesekkurler ..Doğalsan marka yulaf kepeği vardı migrosta
Canim awm migrosta sut bolumunu gecince hemen orada dogalsan kepek karsimi canim...ben once un bolumunde aradim bulamadimAda inan ki bugün aklımdan geçen buydu. Yulaf kepeğini nerde bulurum. Osmaniyede sadece migrosta olur heralde diyordum. Neymiş markası? Yarın gidicem ben de
Amin, hiçbirşey olmasa bile sarsılıyor insan. Allah kolaylık versin, şifa versin
Bénim geldi gi b ı. Ay bu şişlikle yarın tartı günüAy sinir bastı regli hala yok çok sisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?