Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kizlar şükür Ausencia kaptanimizla konuştum şükürler olsun iyi Rabbim beterinden sakinsin korusun kollasin bugun gelemeyecek malum ister istemez dinlenmesi lazim sizleri de haberdar etmemi rica etti.Allahim guzellegimizi evladina eşine tüm sevdiklerine ve bizlere bağışlasın Rabbim nazarlardan sakinsin korusun kollasin.

Amin
Rabbim beterinden korusun birdaha yaşatmasın

Rabbim beterinden korusun ,dinlensin tabi yazik korkmuslardir

Kızlar çift taraflı tava almak istiyorum kullanan var mi tavsiye istiyorum kullanışlı mı diye

Kızlar çift taraflı tava almak istiyorum kullanan var mi tavsiye istiyorum kullanışlı mı diye
Ben aldim kullanan arkadaslarimda var memnunlar genelde ben cok kullanamadim cünkü malesef hata edip büyügünü aldim ocagima güzel oturmuyor ve kenarlati acikta kaliyor

Kizlar acil cevap migrostayim bu yulaf kepegi markasi var mi bulamadim...direkt yulaf kepegi mi yaziyor ustunde..
Ada inan ki bugün aklımdan geçen buydu. Yulaf kepeğini nerde bulurum. Osmaniyede sadece migrosta olur heralde diyordum. Neymiş markası? Yarın gidicem ben de
Amin, hiçbirşey olmasa bile sarsılıyor insan. Allah kolaylık versin, şifa versin

Canim awm migrosta sut bolumunu gecince hemen orada dogalsan kepek karsimi canim...ben once un bolumunde aradim bulamadim )

Bugunmenu

Sabah
2 bardak su
Kahvalti
1 haslanmis yumurta
1dilim beyaz peynir
4 yeşil zeytin
Dere otu
1 kirmizi biber
Maydanoz
1 adet kizarmis form ekmek.

Ara
2 yaprak haslanmis lahana
6 fındık

Aksam
Ton balik
Salata

2.5 lt su yesil cay icildi.. Ausencia ve Ahu060812 spor yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…