İyi geceler ....
Kızlar yarın liste işini yapacak kimse varmı ?
En azından kilo bildirimlerini toparlıyacak. Aus bu halde uğraşmasın ...
Olur ama yanlis alintiyabilirler...Kızlar sabah dilerseniz ilk kilosunu bildirecek olan bu listeden adının yanını doldursun; diğer gelen de bir öncekinden ilerlesin...
***7.TAKIM 507. ETAP***
Betulina(76.1///%)
tuba52(85///%)
masumm(68.9///%)
DelyDoly(86.2///%)
Ahu060812(79.8///%)
kelebekolacam(74.6///%)
Sekercikiz(61.5///%)
fatmanurkaya (105.7///%)
ada81 (71.6///%)
mimu88 (74.6///%)
Dersaadet_ (73.2///%)
Sherrysherrylady (79.1///%)
pamukskr (63.9///%)
vorones (62.9///%)
7. Takım Ortalaması %
Olur ama yanlis alintiyabilirler...
Elbette aus ugrasmasin birlikte hallederiz...ben yanlış alintilar olmasin diye yazdim..Elimizden geldiğince lontrol ederiz canım, aus uğraşmasın bide bununla hep birlikte hakederiz.
Elbette aus ugrasmasin birlikte hallederiz...ben yanlış alintilar olmasin diye yazdim..
Çok sisim hala da tam teşrif etmedi. Yarından korkiyum pufffIyi geceler herkese insallah bol eksi ile kalkariz ...
Hayırlı cumalar Dilek abla, önemli olan aynadaki görüntü. Ödem oluşmuş olabilir. Çünkü baya spor yaptın bu haftaGünaydın kızlar
Çok.memnun kalmadım rakamlardan oysaki ilk defa çok kaçamak yapmadan devam ettim ama incelediğimi görüyorum
75.4 idi
75.5 su an
-0.1
-%0.13kelebekolacam
Ausencia N Neshve
Artı çıktım - diye alıyoruz degilmi
Hayırlı cumalar herkese
Tebrikler canım artı görmedin yaSabah erken kalktığım için lavaboya gittim, tartıldım
Geçen hafta : 104.4
Bu hafta: 103.2
Yüzde : 1.14
Ausencia umarım oğlun ve sen iyisinizdir. Bu arada 102 yi ucundan bucağından görür müyüm ki dedim ama senin tahminin çıktı, 3lerde kaldım
Çok yaptım sporu bilmiyorum çok üzülmedimHayırlı cumalar Dilek abla, önemli olan aynadaki görüntü. Ödem oluşmuş olabilir. Çünkü baya spor yaptın bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?