Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İyi geceler ....

Kızlar yarın liste işini yapacak kimse varmı ?

En azından kilo bildirimlerini toparlıyacak . Aus bu halde uğraşmasın ...

Evet ablacım aramızda iş bölümü yapalım @Ahu060812 canımcım ne dersin? Aus da gelmek için kendini zorlamasın canım benim ya

Hatta ilk aklıma gelen şu oldu geçen haftaki listeyi buraya bırakalım herkes sonucunu bir öncekinin üzerinden ekleyerek devam ettirsin sOnra yüzdeleri kontrol ederiz ne dersiniz?

Kızlar sabah dilerseniz ilk kilosunu bildirecek olan bu listeden adının yanını doldursun; diğer gelen de bir öncekinden ilerlesin...

***7.TAKIM 507. ETAP***

Betulina(76.1///%)
tuba52(85///%)
masumm(68.9///%)
DelyDoly(86.2///%)
Ahu060812(79.8///%)
kelebekolacam(74.6///%)
Sekercikiz(61.5///%)
fatmanurkaya (105.7///%)
ada81 (71.6///%)
mimu88 (74.6///%)
Dersaadet_ (73.2///%)
Sherrysherrylady (79.1///%)
pamukskr (63.9///%)
vorones (62.9///%)

7. Takım Ortalaması %

Olur ama yanlis alintiyabilirler...

Elbette aus ugrasmasin birlikte hallederiz...ben yanlış alintilar olmasin diye yazdim..

Aynen kuzummm bakalım yarın güzel haberler alırız inşallah sabah bu alıntıları herkes okursa ona göre bildirim yapar diye düşünüyorum :)

Günaydın.
Ben listeyle ilgilenirim.kimse listenin üzerine yazmasin. Alışık değilsiniz karışıklık olmasın. Herkes güzelce bildirimini yapsın 12 sen sonra düzenlerim.
Lütfen herkes
Geçen hafta
Bu hafta
Fark
Yüzde
Şeklinde bildirim yapsin

Sabah erken kalktığım için lavaboya gittim, tartıldım
Geçen hafta : 104.4
Bu hafta: 103.2
Yüzde : 1.14

Ausencia umarım oğlun ve sen iyisinizdir. Bu arada 102 yi ucundan bucağından görür müyüm ki dedim ama senin tahminin çıktı, 3lerde kaldım
kelebekolacam canım sen düzenleyecekmişsin. Biz liste dışıyız gerçi ama bize de liste yapacaksan eğer diye yazayım dedim

Son düzenleme:
Hayırlı cumalar Dilek abla, önemli olan aynadaki görüntü. Ödem oluşmuş olabilir. Çünkü baya spor yaptın bu hafta

Tebrikler canım artı görmedin ya
Eksilsin kaç olursa olsun bence haftaya daha iyi bir sonuç alırız
Erken tartilmissin WC yi Bekleseydin
Ben okuldayim onun için bekleyemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…