Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Nare83 ne diycemi bilemiyourm canım ya.bende aynı fikirler etrafında dolanıyorum.

yine burdayım , 4 elle diyetimee sarılacagımm
aamaa bekleyen insanalrında hakkına girmek istemiyorum
hem takım için hemde onlar için bir şans olur
diye düşünüyorumm

regli gelmedii bacaklarım bogum boum
yarın olsam tartılsam -500 en az ama cumaya gelmesi kötü olduu

kaptanım Ausencia neler olmuş öyle,haberim yoktu,onunla geçmiş olsun,rabbim tekrar yaşatmasın
başınızdan döndrüpte sadaka falan verin kaptanım

Canimm benim Rabbim korusun kollasin seni ve evladını ister istemez etkileniyor insan büyük geçmiş olsun Allahim daha beterlerinden kollasin dularimdasin güzel insan Rabbime emanetsiniz

Canımmm kaptanımmm tekrar çok geçmiş olsun. Kendini ne zaman iyi hissedersen

çok geçmiş olsunn Aus'um
ben dün girmemiştim yeni görüyorum
umarım daha iyisinizdir

Geçen hafta: 74.6
Bu hafta: 75
Fark: +400
Yüzde: %-53

Dün gece 2 ye kadar Umay villa diyetini arqştırdım dün kitabını gördüm dikkatimi çekti araştırdığımda da biraz meşakkatli ama kesin sonuçlar veren bir program olduğunu gördüm.

Kızlar hakkınızı helal edin, listede olmayan arkadaşlar varsa listeye girmek isteyen ben yerimi verebilirim alınmak kırılmak Yok gerçekten...

Ama ben elimde bi liste olmadan yapamıyorum. O yüzden umay villa programını deneyeceğim... 5-7 günlük listeler sOnra 2 hafta koruma sOnra tekrar liste.

Kitapta tüm tarifler var nasıl yapılacağı kaçta yenileceği ve zor bulunan yiyeceklerde değil... yapanların sonuçlarını gördüm inanamadım.

Canimmm cook gecmis olsun..geride kaldi cok şükür hic dusunmemeye calis...cok şükür oglusunda sende iyisin verdiginiz bir iyilik kötülügün önüne gecmis....Rabbim korumuş..

Dinlen biraz..biz buralardayız gelirsin kafa dağıtırsın

Tebrikler canım artı görmedin ya
Eksilsin kaç olursa olsun bence haftaya daha iyi bir sonuç alırız
Erken tartilmissin WC yi Bekleseydin
Ben okuldayim onun için bekleyemedim
Bekledim bekledim =) Senin belki o yüzden artı olmuştur. Tartı değişik değil mi, kıyafetlerin de çoktur
Ben de listeye girmeye korkuyorum. Ya veremezsem listedeyken diye
Amin, aminnn. Her şeyin bir ilki var. Kaza yapmayan yok. Allah beterinden korusun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…