Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende netten baktım kazaya direksiyon hakimiyetini kaybedip direğe çarpmış çok şükür başka araç karışmamış sanırım yoksa bide onun prosedürüyle uğraşacaktı sıkıntı olacaktı iyce.bide laf anlatamıyon karşıdakine.bayan olunca direk ofsayttasın zaten.bununla geçmiş olsun Allah beterinden korusun

tebrikler canımmmm süpersin keşkeeee benimde metam böyle olsaaaaaaaaa (
Olur olur . Du bakem.calistirack bişiler araştırsan. Mesela sabah aç karnına ilik limonlu su. Ve Mini kahvaltı metoyu delirtio ben de .
Benim de duraklama yakindr. Hedefı görmem hep zorlaşıyor. Listeden kurtulmak istiom ben de ama kilo verip hedefe ulaşarak. .

kız eridin minnak kaldınnnn tebriklerrrrrrr devam devam
ada yüzden süzüldümde,basenler canımı sıkıyo,akşam 30 dakika eliptik yaptım peşine 15 dakika basen hareketleri yaptım,onlarda erise,sıkılaşsa keyfime diyecek yok

bu arada spor kaptanım Ahu060812 ,dünkü sporumuda bildirmiş olayım

Günaydın güzellikler hayırlı cumalar

Cumadan sonra +1,5 yani 77,5u görmüştüm haftasonu. Ancak o gitmiş. Bir de söylemesi ayıp bu yulaf ezmesi wc olayını da etkiledi kötü bir şekilde. Kıyafetlerle ve tuvalete çıkamadanki kilo bildirimi

Geçen hafta : 76
Bu hafta : 75,9
Fark : 0,1
Yüzde : 0,13 %

Artık seneye zayıflarım bu 100 gramlarla

vero tebrik ederim
ama bi öğretmen yüzde hesabı bilmiyorum derse buna inanmamızı bekleme
Yavrim hiç yapma dim arastirmadim da .. kaptanlar sağolsun hiç bana birakmiuiidi. Tembel im ha
Teşekkürler balım. Yeni cuma kapıda. Bakem.neler olcak. Küçük bi mat hesabı yapsam cuma şu kahnem 60 gelir mi acaba oyy zor gibj. .
Neyse kaptanim gülüm gelé de bize yol göstere.. opem onu burdan . İnşallah psikolojisı de düzelir Ausencia

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…