Teşekkürler masumum . Sen de üzülme bu takılma dönemin bence . Az kaldı sakir şakır gidecek o kilolar . Azmini kırma yeter ki . Böyle devam et
Benim. Gelmemis meğer ben öyle sandım . .gelemedi. Ay tabi balıklama daldım. Regl den bahsediosan..Benim bu hafta sabit ama mutsuz değilim beklediğim dün geldi
Benim. Gelmemis meğer ben öyle sandım . .gelemedi. Ay tabi balıklama daldım. Regl den bahsediosan..
ortim bravoKilo bildirimini yapayım
Geçen hafta 68,3
Bu hafta 67,7
Fark 600 gr
Yüzde 0,87 yanlış hesaplamadiysam
kız eridin minnak kaldınnnnbende kilomu bildireyim
geçen hafta:58,7
bu hafta:58,2
fark:500 gram
yüzde:%0,85
teşekkürler canım...Evet arkadaşlar deprem yaşayan arkadaşlar geçmiş olsun
Olur olur . Du bakem.calistirack bişiler araştırsan. Mesela sabah aç karnına ilik limonlu su. Ve Mini kahvaltı metoyu delirtio ben de .tebrikler canımmmm süpersin keşkeeee benimde metam böyle olsaaaaaaaaa(
ada yüzden süzüldümde,basenler canımı sıkıyo,akşam 30 dakika eliptik yaptım peşine 15 dakika basen hareketleri yaptım,onlarda erise,sıkılaşsa keyfime diyecek yokkız eridin minnak kaldınnnntebriklerrrrrrr devam devam
masum seni buda şişirmiştir bugün,kekik çayını iç istersen,yada soğan kürü yapıyolardı sanırım onu dene istersenregllii hala yokkk kızlarrr
Yavrim hiç yapma dim arastirmadim da .. kaptanlar sağolsun hiç bana birakmiuiidi. Tembel im havero tebrik ederim
ama bi öğretmen yüzde hesabı bilmiyorum derse buna inanmamızı bekleme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?