Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sanırım bu gidişle lisetsizler bir liste oluşuturacağızzz hahahahah )) deli kapışacağız ben daha tartılmadım ama umutlu değilim gitmiştir ama 200-300 ancadır biraz zaman geçsin tartılıp karar verecem liste olayını.....

walla bu hafta çaktırmadan pirinç lapasıda yaptım dün itibariyle olmayınca olmuyo.çarşamba artı 800düm bugün anca 700ügitmiş.evden de erken çıkmam gerekti.ilk defa artıyla geldim.kendime son bi şans veriyorum eğer haftaya da 1 kilo ve üzeri veremezsem bende ayrılacagım.

kelebekolacam doktorjm sen de listesiz yapamayanlardansın, umay villa programları hakkında ne düşünüyorsun?
hiiiççç inceleme fırsatım olmadı.canım benim eşimin iş yükü u ara arttı.bana evde faydası yok gibi oldu.kendime bakamaz hale geldim.diyet işi emek istiyor evde pişenden makul yemek bende anca koruma sağlıyor.

belki bende 1 hafta daha süre verebilirim kendime sonra baktım hala 200-300 gidiyor listesiz takılırım çünkü bekleyenler çok birazda onlar listeye girsinler.....

Tekrar geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın iyi kötü herşey geride kalıyor şimdi daha çok yeni sonra hatıra olarak kalacak kendini yipratma Yusuf icin

Allah beterinden korusun kaptanımtekrar geçmiş olsun

Seni cok iyi anliyorum cünkü bende otobanda kazanin ucundan döndüm 3 cocukla.Canim Rabbim tez zamanda atlatmayi nasip etsin ve beterinden korusun Rabbim gönlüne ferahlik versin

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun kaptanım. Allah beterinden sakınsın

Oyy neler olmuş okudum üzüldüm
Ausencia
kaptanım çok çok geçmiş olsun çok zor bi durum Rabbim kolay atlatmanızı nasip eder inşallah

@fatmanurkaya @Benim adim uzum ada81 sizde depremden korku dolu anlar yaşamışsınız sizede geçmiş olsun

Kilolarda fena 2 sabit 2 artı bende regl yi tam sökemedim umutlu değilim henüz beklemedeyim tartılmadım bide nota falan alırsak diye korkuyorum şimdi ne yalan söyleyim

teşekkürler canım çok şükür Rabbim beterinden korusun.....

nota mı

Anlamadım niye kimden nota

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…