Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ya kizlar aklima ne geliyo, sanirim biz burda psikolojik birbirimizden etkileniyoruz mesela normalde benim wc sorunum yoktur ama kac gündür karnim tas gibiydi simdide baksaniza hepinizin regl gecikti
Aynen sabah wc beklerken buldum kendimi hiç olmazdi. Hele regl geldi sandimsa gelrdi ..Simdi tık yok

Tebrikler kızlar ikinizin de metosundan kendime istiyorum maşallah bu kadar az kiloya Ne güzel sonuçlar çok çok tebrik ederim sizi
Teşekkürler mimum. Valla evde hep bi hareketlilik vs. Bi de emzirme var tabi ondan da fark oluo. Geçen haftanın 300 gr faciası bu hafta temizlendi şükur. Bendé çok mutlu oldum. İşin güzel tarafı bu hafta kendimi hiç uzmeden yaptım diyetimı
Yemek istedgm olunca minik attım ağzımà . Sanrim bendw motivasyon dà çok önemli saf meto degil

Çok üzüldüm Ausum.
Geçmiş olsun.
Başka ne diyeceğimi bilmiyorum.
Bilhassa minik yusufumuza sevgiler, öperim..

Aaa ne uygulaması bu banada diyin hele
Şekercikız benimki pepapp diye bişiy androidlerde de vardır benzeri hepsi aynı işi görüyo
Kaptanım çok geçmiş olsun Yusuf öndemiydi çok korkmuştur yavrucak.Rabbim beterinden korusun
Ve fiyasko

Gecen hafta:79.1
Bu hafta:79.9
Fark : +800
Yüzde: -1.011
Kız öyle deme bu geçiçi artı ya 80 çıksaydın kabus olurdu
Günaydın Kızlar !
Kilo bildirim zamanı
Geçen hafta : 79,1
Bu hafta : 77,5
Giden / Fark : 1600 gr.
Yüzde : % 2,022
Naptın kız arayı açtın tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…