Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aman popoya dikkat ben bilirim onu..lahana hasla ye vucud lif gorsun bide her sabah dereotu yee saracoglu öneriyor ben yiyorum..

Geçmiş olsun moral bozmak yok

daktirim guldurdun yahu..3 bebeni neyle besledin suttén kesmeden vereydin gi kilolari.
öyyle dediğime bakma voro kız.emzirirken aldım ben bu kiloları.emzirme döneminde dogumdan cıktıgımdan hep fazla olmusumdur.gercekten yapı meselesi.bayanların yüzde 20si bu konuda bahtsiz bedevi bende onlardanım.3nde de yaşadım bunu.

Aynen hamilelikte almadığım kiloları aldım süt verirken

Ben de lohusa iken aldm. Daha da dün k.valide tabagıma bakıp bunla mi doyacksjn. . Torunumun sütünü kescen bilmem ne. Onun yuzundn de . 75 le gittim yaz tatiline ankaraya. Bi gittim ki . Herkes laf edio beben minnak sen almışınlar çocuğu icinde unuttn lar. Sen de baya kilo aldın ama haaa. ... diyen diyené hele ki yenge nin 36 beden oluşu 1 yaş kızı olması. . Bu yaz bunları yasamamak için gerekirse aç kalırım. . Kalmiomda şükür . ve 6 ay beklemişm zaten . Tikina tikina yiyince hiç de süt artmıo.

doğuma 70 kilo olarak gittim,doğumdan sonra 79 ları gördüm

Ay bende aynı emzirirken kilo alanlardan hiç bi zaman veremedim kilo emzirmede bazısı eriyor anam.bizim bi arkadaş var 5. Doğuaracak en sonuncuyu kese kesmez hamile kalmış 45 kilo yoktur
Benim de ablam öyledir hiç bişi yapmadan kismadan kesmeden yemeği hop eski kilosuna döner. 3. Bebeği ile benim hamilelik denk geldi. O hep havalarda ben tombak tombak gezdim . Dönüşüm muhteşem olucak tabi yine hamis olmasam

Canim evet varim ama sanirim ben anca ptesi girerim cünkü gercekten belim cok kötü ama olsun 3 0 la baslarim nolcek :)
canım ozaman haftaya başla 3 gün kalıyo geriye ptesi başlarsan .bu arada da sende bakarsın kendine düzen oturtursun.yine başla ptesi.listeye cuma girersin olur mu?

Olsun hamile olsanda bilinçli olursun.eskiye göre.hata yapmazsın.tabi nefsine hakim olursan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…