Kaptan yapmışAaaaa, ne oldu ya kim kaza yaptı ??
Aman popoya dikkat ben bilirim onu..lahana hasla ye vucud lif gorsun bide her sabah dereotu yee saracoglu öneriyor ben yiyorum..hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar
@Ausencia
canım sabah evde tartıldım, 77.3 çıktım. Birşey yemeden işyerine geldim tartıldım, 76 çıktım.
iki baskül arasındaki fark 1,5 göstermişti geçen gün bugün 1.3 gösterdi.
Sen beni 77.3 olarak kaydedersen sevinirim- her daim diyetisyen arkadaşın keyfi yerinde olmayabiliyor ve tersleyebiliyor.
Pazartesiden beri wc yok- davul gibiyim. Her gün kuru incir kuru kayısı yemeye çalıştım ve her akşam acılı limonlu yoğurt. Tık yok. Bugün kendimi çok zorladığım içinde üzücü şeyler oldu- kanama oldu vs. moralim daha da bozuldu. Bir saattir diyetisyendeydim, geçmiş bir haftayı inceledi ne yedim ne ettim. Olmaz ama yoğurt seni kabız ediyor olabilir mi diye düşündü- onu kefirle değiştirdi. Bir de sinamiki çayı verdi- komposto verdi.
Çoğunluğu çorba ve sebze olan bir haftalık bir liste verdi. Bunu bir dene dedi. İnşallah listeye uyacağım ve gelecek hafta 75 i göreceğim
hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar
@Ausencia
canım sabah evde tartıldım, 77.3 çıktım. Birşey yemeden işyerine geldim tartıldım, 76 çıktım.
iki baskül arasındaki fark 1,5 göstermişti geçen gün bugün 1.3 gösterdi.
Sen beni 77.3 olarak kaydedersen sevinirim- her daim diyetisyen arkadaşın keyfi yerinde olmayabiliyor ve tersleyebiliyor.
Pazartesiden beri wc yok- davul gibiyim. Her gün kuru incir kuru kayısı yemeye çalıştım ve her akşam acılı limonlu yoğurt. Tık yok. Bugün kendimi çok zorladığım içinde üzücü şeyler oldu- kanama oldu vs. moralim daha da bozuldu. Bir saattir diyetisyendeydim, geçmiş bir haftayı inceledi ne yedim ne ettim. Olmaz ama yoğurt seni kabız ediyor olabilir mi diye düşündü- onu kefirle değiştirdi. Bir de sinamiki çayı verdi- komposto verdi.
Çoğunluğu çorba ve sebze olan bir haftalık bir liste verdi. Bunu bir dene dedi. İnşallah listeye uyacağım ve gelecek hafta 75 i göreceğim
öyyle dediğime bakma voro kız.emzirirken aldım ben bu kiloları.emzirme döneminde dogumdan cıktıgımdan hep fazla olmusumdur.gercekten yapı meselesi.bayanların yüzde 20si bu konuda bahtsiz bedevi bende onlardanım.3nde de yaşadım bunu.daktirim guldurdun yahu..3 bebeni neyle besledin suttén kesmeden vereydin gi kilolari.
öyyle dediğime bakma voro kız.emzirirken aldım ben bu kiloları.emzirme döneminde dogumdan cıktıgımdan hep fazla olmusumdur.gercekten yapı meselesi.bayanların yüzde 20si bu konuda bahtsiz bedevi bende onlardanım.3nde de yaşadım bunu.
Nare83 sen listesiz yaparsın eminim.
Allahım kaptaniçemizi önce ailesine sonra bize bağışlasında o listeli listesiz ayrımı yapmıyor zaten.
Ben de lohusa iken aldm. Daha da dün k.valide tabagıma bakıp bunla mi doyacksjn. . Torunumun sütünü kescen bilmem ne. Onun yuzundn de . 75 le gittim yaz tatiline ankaraya. Bi gittim ki . Herkes laf edio beben minnak sen almışınlar çocuğu icinde unuttn lar. Sen de baya kilo aldın ama haaa. ... diyen diyené hele ki yenge nin 36 beden oluşu 1 yaş kızı olması. . Bu yaz bunları yasamamak için gerekirse aç kalırım. . Kalmiomda şükür . ve 6 ay beklemişm zaten . Tikina tikina yiyince hiç de süt artmıo.öyyle dediğime bakma voro kız.emzirirken aldım ben bu kiloları.emzirme döneminde dogumdan cıktıgımdan hep fazla olmusumdur.gercekten yapı meselesi.bayanların yüzde 20si bu konuda bahtsiz bedevi bende onlardanım.3nde de yaşadım bunu.
öyyle dediğime bakma voro kız.emzirirken aldım ben bu kiloları.emzirme döneminde dogumdan cıktıgımdan hep fazla olmusumdur.gercekten yapı meselesi.bayanların yüzde 20si bu konuda bahtsiz bedevi bende onlardanım.3nde de yaşadım bunu.
Ayy 79 halini merak ettim.foto olsa keşkedoğuma 70 kilo olarak gittim,doğumdan sonra 79 ları gördüm
Canim evet varim ama sanirim ben anca ptesi girerim cünkü gercekten belim cok kötü ama olsun 3 0 la baslarim nolcek :)Tamam bideMuMu85 vardı yok mu artıran
Vero bende senin 75 kilo haliniAyy 79 halini merak ettim.foto olsa keşke
Anaaamm 5 mìiAy bende aynı emzirirken kilo alanlardan hiç bi zaman veremedim kilo emzirmede bazısı eriyor anam.bizim bi arkadaş var 5. Doğuaracak en sonuncuyu kese kesmez hamile kalmış 45 kilo yoktur
Benim de ablam öyledir hiç bişi yapmadan kismadan kesmeden yemeği hop eski kilosuna döner. 3. Bebeği ile benim hamilelik denk geldi. O hep havalarda ben tombak tombak gezdim . Dönüşüm muhteşem olucakAy bende aynı emzirirken kilo alanlardan hiç bi zaman veremedim kilo emzirmede bazısı eriyor anam.bizim bi arkadaş var 5. Doğuaracak en sonuncuyu kese kesmez hamile kalmış 45 kilo yoktur
canım ozaman haftaya başla 3 gün kalıyo geriye ptesi başlarsan .bu arada da sende bakarsın kendine düzen oturtursun.yine başla ptesi.listeye cuma girersin olur mu?Canim evet varim ama sanirim ben anca ptesi girerim cünkü gercekten belim cok kötü ama olsun 3 0 la baslarim nolcek :)
bende kilomu bildireyim
geçen hafta:58,7
bu hafta:58,2
fark:500 gram
yüzde:%0,85
Olsun hamile olsanda bilinçli olursun.eskiye göre.hata yapmazsın.tabi nefsine hakim olursanBenim de ablam öyledir hiç bişi yapmadan kismadan kesmeden yemeği hop eski kilosuna döner. 3. Bebeği ile benim hamilelik denk geldi. O hep havalarda ben tombak tombak gezdim . Dönüşüm muhteşem olucaktabi yine hamis olmasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?