Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Malesef 5.. 5 aylık daha ne kvsine ne çocuklarına söylememiş.zayıf olunca karnının tabi.bilmiyom nasıl karşılıycaklar.sakın bidaha doğurma diyorlarmış
Bu insanlar neden böyle bilmiyorum sanki kendileri bakicak insanin kendi stresi yetmiyo sanki bide bunlarla ugras benim 3 banada ayni seyleri söylüyolar

kızlar bu hafta artı çıkanlar ya da sabit olanlar kaptanımız gelsin bize yol göstersin... listede olmak takımın başarısı için önemli.. ben kendi adıma konuşuyorumm ben yine buradayım listeli ya da listesiz... ben bunu kabul ediyorumm... kaptan beni takımdan attı diye birşey asla aklımda yok...

bu hafta umay villa ya başlıyıorumm... çok hırslıyım elimde yemek listesi olunca bambaşka oluyor herşey...regl de olacağım bu hafta benim için çok önemli...

bildirim yapmayan listedekilerden @Dersaadet_ ve Ahu060812 kaldı.liste dışı olanlarla sonra ilgilenecegim.benim şom ağzım yogun olmam derken ne sigara bırakmak isteyeni ne evde yatalık olanı eksik olmadı .
ama asıl liste saadet ve ahu dışında hazır.​
Ahu060812 sana msj attım canım bi karışıklığa gelmesin diye bi bak istersen

Ne emzirdim ne kilo aldim dogumda aldığım kilolari vermeye calisiyorum hala..hic sütum olmadi 52.gun gogsumun damarlarinda bi agriyla uyandim ve sabaha bir cay kaşığı dahi gelmedi ....oncesindede kizim sadece aksamlari eme biliyordu dolmuyordu süt....hala dogum kilomu veremedim..

Kızlar hafta başı artı çıkmıştım hemde öyle az buz değil artı 1700 falan dı bende şunu anladım bi daha sadece 4 günlük diyet yapıcam günlük diyetler bana yaramıyo geri geliyolar bide daha bugün reglim normale döndü bu hafta benden beklenen performansı gösteremdim ve üzülerek sabit olduğumu yazıyorum
Geçen hafta 79.8
Bu hafta 79.8
Fark 0

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…