Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

masum seni buda şişirmiştir bugün,kekik çayını iç istersen,yada soğan kürü yapıyolardı sanırım onu dene istersen

sogan kabugu kaynatıyım iyi aklıma getirdinnn , agrımvar olmuyor gebelik şüphede yok ama işte insnaın kafasına takılıyor yinede, parmaklarım bile şiş tabi

Tartidan dir ya

Hafta ici onuda gördüm su regl bitse bi an önce belim karnim cok fena normalde karnima vurmazdi bu sefer mahvetti beni

hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar

Ausencia
canım sabah evde tartıldım, 77.3 çıktım. Birşey yemeden işyerine geldim tartıldım, 76 çıktım.

iki baskül arasındaki fark 1,5 göstermişti geçen gün bugün 1.3 gösterdi.
Sen beni 77.3 olarak kaydedersen sevinirim- her daim diyetisyen arkadaşın keyfi yerinde olmayabiliyor ve tersleyebiliyor.

Pazartesiden beri wc yok- davul gibiyim. Her gün kuru incir kuru kayısı yemeye çalıştım ve her akşam acılı limonlu yoğurt. Tık yok. Bugün kendimi çok zorladığım içinde üzücü şeyler oldu- kanama oldu vs. moralim daha da bozuldu. Bir saattir diyetisyendeydim, geçmiş bir haftayı inceledi ne yedim ne ettim. Olmaz ama yoğurt seni kabız ediyor olabilir mi diye düşündü- onu kefirle değiştirdi. Bir de sinamiki çayı verdi- komposto verdi.

Çoğunluğu çorba ve sebze olan bir haftalık bir liste verdi. Bunu bir dene dedi. İnşallah listeye uyacağım ve gelecek hafta 75 i göreceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…