Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

oyyy saolasın çıtı pıtı mini mini begümüm.
yok ilk defa değil.gecen haftadan getirdim listeyi.

tatlı sevmiyorsan zorlanmazsınnn
bende baktımda dünn zatenn kh diyeti gibi beslnemem
50 oldugu zmanlar nadirdirr
Yok.banucum zorlaniyorum valla
Dün aksam cok mutsuzluk vardı.
Meyveden bile olsa şeker aliyordum sonuçta. Tatlı sever olmasam da.
Yine de zorluyor.
Ortalama 3.hafta surecekmis bu.durum..

Davina vardı ama ben onun kilosunu anlayamadım +2300 de sanırım ama emin olamadım , Z Zeynusum (ama o bi süredir yok zaten), roxen2303 (artık liste dışıda olsa katılmaz sanırım) N Nisaca da vardı ama oda bir süredir yok sanırım,benim bildiklerim bunlar

Yok.banucum zorlaniyorum valla
Dün aksam cok mutsuzluk vardı.
Meyveden bile olsa şeker aliyordum sonuçta. Tatlı sever olmasam da.
Yine de zorluyor.
Ortalama 3.hafta surecekmis bu.durum..

bendee bi plan progra yaptım bakalımmm
sabah meyve +3 mil lesile
kahvaltı
öglen iş yerinde yerim
akşam kuruyemiş +yogurt veya ayran

böyle bri plan yaptım bakalım şimdilik

meyveyi sabahtan yiyincee, bütün gün şekerim dengede kalıyor

N Neshve canım sen mutlaka listeye gir.senin vermen gereken kilo cok.böylece kopmazsın.güzelde veriyorsun verirsinde.ben 10yıldır 73ün altını 72.9 olarak oda uzunnnn bi yaz günü iftar öncesi gördüm.
Canım isterim tabi ki listeye gireyim, sorumluluk olsun. Daha iyi olur sanırım
Ya kizlar aklima ne geliyo, sanirim biz burda psikolojik birbirimizden etkileniyoruz mesela normalde benim wc sorunum yoktur ama kac gündür karnim tas gibiydi simdide baksaniza hepinizin regl gecikti
Ya ben 6 aydır olmuyorum. Doğum yapınca böyle oluyor benim genelde. 1 senede ancak oluyorum. Öyle olunca da şişiyorum işte
He mii . 2.38 iyi bişi dimi . Ohyyy şükür . Takıma faydam olsun . Yaarasin takimima; ) senı de tebrik ederim uzumüm azminé kararliligina hayranim
İyi olmaz mı kız, süper süper =)
Günaydın Kızlar !
Kilo bildirim zamanı
Geçen hafta : 79,1
Bu hafta : 77,5
Giden / Fark : 1600 gr.
Yüzde : % 2,022
Ooo tebrik ederim, maşallah diyeyim
Canım ben de çok üzüldüm ama senin istikrarlı verdiğin kiloları biliyorum. Haftaya düzelecek eminim
Ben de emzirirken doğum kilomu geçerim hep. Bu sefer de geçtim. Neyse ki 110 olmadan durdum. Oyy oyy
Tamam bide MuMu85 vardı yok mu artıran
Az ama haftada 3 gün yürüyeceğim. Ya da başka şeyler yapıcam. Beni de yaz istersen listeye

yulaf kepeğinden poğaça

tarif:
1 kaşık yoğurt
1 paket kabartma tozu
2 yumurta ( 1 inin sarıısı üzeirne )
rendelenmiş peynir( ben köy peyniri ve birazda kaşar koydum)
8 yk yulaf kepeği karışımı

kaptanımın tarifi favorilere eklemiştim... canım ben evde beyaz light peynir vardı onu kullandım ... birde 12-13 kaşık yulaf keğei karışımı ekledim 8 az geldi...

pamukskr

Ay dün çok güzel bir gündü- uzun zamandır üste üste böyle güzel, müjdeli haberler almamıştım
Bugün sabah kabızlık takıntım, sonra kilo vermeyişim, ardından ausun haberi, şimdi bir arkadaşın hem hamile oluşu hem eşiyle ciddi sorunarı oluşu ve bunları konuşmak için öğlen buluşmak istemesi.. iş yerindek bir iki can sıkıcı olay derken.. yüzüm düştü, içim bı buruklaştı ...
Aus ile konuştum kendime geldim accık ... Cıvıl cıvıl bi şey bu ya, maşallah

Ausencia - Ahu060812
geçen hafta:
76.1- 77.4
Bu hafta: 77.3
Fark: -100 gr

hayat hızlı ilerliyor .... inşallah eşiyle tatlıya bağlarlar bebiş geliyormuş herşey daha güzel olur inşallah...çiftler kavga ettiklerinde arş titrermiş inşallah çözerler sorunlarını..

kaptanımızın morali iyi sanırım,buna sevindim
ama arkadaşının durumuna üzüldüm,eşiyle sorunları aşılacak şeylerdir umarım ve hayırlısıyla sonuçlanır inşallah

Bugün geçmişe bakıp, kim neler vermiş bakamadım. Kilo veren tüm arkadaşları tebrik ederim
Darısı gelecek hafta benle kelebekçiğime, sankim artıyla mı ne gelmiş göz ucuyla öyle egördüm

Şimdi çıkıp arkadaşımla buluşacağım. Ay şimdiden üzüldüm, konuşunca kim bilir ne kadar canım sıkılacak... ayrılmak istiyordu bi de hamile kalmış mutsuz evliliğin üstüne gelen çocuğa mı üzüleceksin, birbirine muhabbetini kaybetmiş kadınla erkeğe mi üzüleceksin Çok düüşünme betülllll

farklı bakış açıları sunmaya çalış bu durumlarda herkes kendini haklı görüyor çüküüü ... belki kurtarabilir evliliği..

yaaa bu kadar deli su içiyoruz bitki çayları içiyoruz niye hala wc sıkıntısı yaşıyoruz anlamıyorum.. bide ben üstüne lahana yiyiorum bugün bende wc sıkıntısı yaşadım....diyet yapmadığımda daha iyi wc çıkıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…