- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
oyyy saolasın çıtı pıtı mini mini begümüm.oo eline sağlık,liste dışını böyle yapmıyoduk önceden demi,ilk defa oldu sanırım,liste dışıyla,liste içi olanlar yarışşsın madem
aeben:300 gram
cyndz_1:600 gram
bebetom:800 gram eksideydi geçen haftaki kilolarına bakayım yüzde hesaplayıp buraya yazayım daktırım
Yok.banucum zorlaniyorum vallatatlı sevmiyorsan zorlanmazsınnn
bende baktımda dünn zatenn kh diyeti gibi beslnemem
50 oldugu zmanlar nadirdirr
oyy eline sağlık
N Neshve 104.4/103.2/1.2%1.14
D Dilekiyi 75.4/75.5/-0.1/-%0.13
aeben 71/70.7/0.3/%0.42
B Bebetomm 62.2/61.4/0.8/%1.29
MuMu85 79.1/79.9/-0.8/-%1.01
cydnz_1 78.7/78.1/0.6/%0.76
A arselka 68.3/67.7/0.6/%0.87
ecemavi 75.9 /75.9/0/%0 kilosu sabit
kuzularinannesi 76/75.9/0.1/%0.13
@Daydream15 74.9/74.8/0.1/%0.13
begum75 58.7/58.2/0.5/0.85
kontrol edin kızlar yanlış var mı eksik var mı bu hafta yeni katılanımız varmıydı
Hemen yazayim canim diger pcye geceyim..tarifi istiyorum lütfen
Yok.banucum zorlaniyorum valla
Dün aksam cok mutsuzluk vardı.
Meyveden bile olsa şeker aliyordum sonuçta. Tatlı sever olmasam da.
Yine de zorluyor.
Ortalama 3.hafta surecekmis bu.durum..
Canım isterim tabi ki listeye gireyim, sorumluluk olsun. Daha iyi olur sanırım
Ya ben 6 aydır olmuyorum. Doğum yapınca böyle oluyor benim genelde. 1 senede ancak oluyorum. Öyle olunca da şişiyorum işteYa kizlar aklima ne geliyo, sanirim biz burda psikolojik birbirimizden etkileniyoruz mesela normalde benim wc sorunum yoktur ama kac gündür karnim tas gibiydi simdide baksaniza hepinizin regl gecikti
İyi olmaz mı kız, süper süper =)He mii . 2.38 iyi bişi dimi . Ohyyy şükür . Takıma faydam olsun . Yaarasin takimima; ) senı de tebrik ederim uzumüm azminé kararliligina hayranim
Ooo tebrik ederim, maşallah diyeyimGünaydın Kızlar !
Kilo bildirim zamanı
Geçen hafta : 79,1
Bu hafta : 77,5
Giden / Fark : 1600 gr.
Yüzde : % 2,022
Canım ben de çok üzüldüm ama senin istikrarlı verdiğin kiloları biliyorum. Haftaya düzelecek eminimHayırlı günler sevgili takımım
Tartımı anneme getirdiö yerdenmi yoksa gerçekten aldınmı bilmiyorum
Geçen hafta 105.7
Bu hafta 106.2
Fark +500gr
Yüzde -0.47
Kaptanım gerekeni yapmaya çalıştım
Kural gereği ne yspman gerekiyorsa
Çok üzgünüm
Ben de emzirirken doğum kilomu geçerim hep. Bu sefer de geçtim. Neyse ki 110 olmadan durdum. Oyy oyyöyyle dediğime bakma voro kız.emzirirken aldım ben bu kiloları.emzirme döneminde dogumdan cıktıgımdan hep fazla olmusumdur.gercekten yapı meselesi.bayanların yüzde 20si bu konuda bahtsiz bedevi bende onlardanım.3nde de yaşadım bunu.
Az ama haftada 3 gün yürüyeceğim. Ya da başka şeyler yapıcam. Beni de yaz istersen listeyeTamam bideMuMu85 vardı yok mu artıran
evet yaptım -200 canım
hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar
Ausencia
canım sabah evde tartıldım, 77.3 çıktım. Birşey yemeden işyerine geldim tartıldım, 76 çıktım.
iki baskül arasındaki fark 1,5 göstermişti geçen gün bugün 1.3 gösterdi.
Sen beni 77.3 olarak kaydedersen sevinirim- her daim diyetisyen arkadaşın keyfi yerinde olmayabiliyor ve tersleyebiliyor.
Pazartesiden beri wc yok- davul gibiyim. Her gün kuru incir kuru kayısı yemeye çalıştım ve her akşam acılı limonlu yoğurt. Tık yok. Bugün kendimi çok zorladığım içinde üzücü şeyler oldu- kanama oldu vs. moralim daha da bozuldu. Bir saattir diyetisyendeydim, geçmiş bir haftayı inceledi ne yedim ne ettim. Olmaz ama yoğurt seni kabız ediyor olabilir mi diye düşündü- onu kefirle değiştirdi. Bir de sinamiki çayı verdi- komposto verdi.
Çoğunluğu çorba ve sebze olan bir haftalık bir liste verdi. Bunu bir dene dedi. İnşallah listeye uyacağım ve gelecek hafta 75 i göreceğim
hayat hızlı ilerliyor .... inşallah eşiyle tatlıya bağlarlar bebiş geliyormuş herşey daha güzel olur inşallah...çiftler kavga ettiklerinde arş titrermiş inşallah çözerler sorunlarını..Ay dün çok güzel bir gündü- uzun zamandır üste üste böyle güzel, müjdeli haberler almamıştım
Bugün sabah kabızlık takıntım, sonra kilo vermeyişim, ardından ausun haberi, şimdi bir arkadaşın hem hamile oluşu hem eşiyle ciddi sorunarı oluşu ve bunları konuşmak için öğlen buluşmak istemesi.. iş yerindek bir iki can sıkıcı olay derken.. yüzüm düştü, içim bı buruklaştı ...
Aus ile konuştum kendime geldim accık... Cıvıl cıvıl bi şey bu ya, maşallah
Ay dün çok güzel bir gündü- uzun zamandır üste üste böyle güzel, müjdeli haberler almamıştım
Bugün sabah kabızlık takıntım, sonra kilo vermeyişim, ardından ausun haberi, şimdi bir arkadaşın hem hamile oluşu hem eşiyle ciddi sorunarı oluşu ve bunları konuşmak için öğlen buluşmak istemesi.. iş yerindek bir iki can sıkıcı olay derken.. yüzüm düştü, içim bı buruklaştı ...
Aus ile konuştum kendime geldim accık... Cıvıl cıvıl bi şey bu ya, maşallah
farklı bakış açıları sunmaya çalış bu durumlarda herkes kendini haklı görüyor çüküüü ... belki kurtarabilir evliliği..Bugün geçmişe bakıp, kim neler vermiş bakamadım. Kilo veren tüm arkadaşları tebrik ederim
Darısı gelecek hafta benle kelebekçiğime, sankim artıyla mı ne gelmiş göz ucuyla öyle egördüm
Şimdi çıkıp arkadaşımla buluşacağım. Ay şimdiden üzüldüm, konuşunca kim bilir ne kadar canım sıkılacak... ayrılmak istiyordu bi de hamile kalmışmutsuz evliliğin üstüne gelen çocuğa mı üzüleceksin, birbirine muhabbetini kaybetmiş kadınla erkeğe mi üzüleceksin Çok düüşünme betülllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?