Gunaydin kizlar.. Listemiz yerlerde malesef.. Ama toparlanmamiz lazim kizlar haftasonu birsey kacirmayik artik... Yaza ne kaldi.. Azericim sende tartil gel korkunun ecele faydasi yok.. Batti balik yan gider
kızlar h.sonu kaçamağı yapanları cezalandıralım başta beni
sağlıckla bebeişini kucağına al cnm..her zaman beklerizmerhaba bizim takim !
eskilerden kimse kalmamis...
bendeki son durumu özetleyim..
1 yili geckin sürede 90 kilodan 69 kiloya düsüp , sabitleyen ben..
gecen yil agustostan bu yana gruptan ayrilmis bulunmaktayim , ve su an 92 kiloyum
ama no panik .. 9 aylik hamileyim :)
dogumdan sonra döncem takima yerr acinn :)
hepinize saglikli zayiflamalar dilerimmm:82:
anammm haftaya bendekizlar..sizinde istediginiz gibi kimin nezaman listeyi hazirlayacagini listeledim..isi olan bildirsin ki bir sonraki hazirlar listeyi ozaman...trde tatil nezaman oluyor bilmiyorum..ama 24 hazirana kadar ekledim ben
tutku2012 29 nisan
cemre2010 06 mayis
ceyce 13 mayis
saferan 20 mayis
azerikizi 27 mayis
kirmizigül06 03 haziran
doga3 listeyi yapti
frangipani listeyi yapti
ganfed 10 haziran
Julia__ 17 haziran
Minaver 24 haziran
cnm bağırsaklarıbnı hareketlendircek bişeyler yapsan bitki çayları kayısı incir falan yesen..ha birde karnimda 5-6 günlük yemeklerle dolasiyorum.hala tuvalete cikamadim.nasil bisey bu ya.bagirsaklarimda ne kadar yer var Allahaskina?bir haftalik yemek nasil gitmeden orda durur anlamam.bari bugün tartilmadan ciksaydim yaaa.
Gunaydin kizlar.. Listemiz yerlerde malesef.. Ama toparlanmamiz lazim kizlar haftasonu birsey kacirmayik artik... Yaza ne kaldi.. Azericim sende tartil gel korkunun ecele faydasi yok.. Batti balik yan gider
kızlar h.sonu kaçamağı yapanları cezalandıralım başta beni
4, takım birinci olabilir bu hafta
100 gram almisim,cok utaniyorumhalbuki bu hafta 56 olmayi ne cok istemistim
cnm bağırsaklarıbnı hareketlendircek bişeyler yapsan bitki çayları kayısı incir falan yesen..
sağlıckla bebeişini kucağına al cnm..her zaman bekleriz
anammm haftaya bende
cnm bağırsaklarıbnı hareketlendircek bişeyler yapsan bitki çayları kayısı incir falan yesen..
benide haftasonuna girmeden direk vurun bence :) resmen haftasonu gelsede yesemde diye bakıyorum
yesil cayda ictim,kayisida yedim.yogggghhhhh olmiiiirrrrrr.ay heveslendirdin beni ha.insallah cikayimda göreyimolmuşsundur ama barsaklar dolu yeşilçay falan içsen belki faydası olur
insallah tatlim insallah kalmazazeri şekerim 100 gr için insan utanırmı kızsen wcye gitsen o kalmaz
yesil cayda ictim,kayisida yedim.yogggghhhhh olmiiiirrrrrr
ya öylemi diyorsun kiz.ay heveslendirdin beni ha.insallah cikayimda göreyim
beni hele durun bu hafta vurmayında haftaya veremezsem alın götürün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?