ayyy ne guzel ya..bende istiyorummmkocis bebiss..nekadar huysuz olsalarda cok tatli yanlari var cocuklarinn
ya çok tatlılar en güzel dönemelri belkide..her anın tadını çıkarmaya bakıyorum ilerde her anı hatırlamak istiyorum..çok güzel bişey bu annelik ya (bekarları imrendirelim azcık)
ben ayırdım çok şükür yatağını ama tabi benim nerde yattığım belli değil gece uyanınca utkunun odasında kanepe var oraya uzanıyoruz orda emziriyorum tabi uyuklayarak bazen 1 2 saat öyle uyuduğum oluyor..üstüm başım açık heryerim tutulmuş.utkuda tulum olduğu için o her türlü uyuyo zaten
imrenmek ne kelime tutkucum...ahhh ahhh..cagatayima bir nikah basim...sonrada ona basarimben cok imreniyorum yaa..cocuklarida cok seviyorummm..benimde bir yuvam olsun istiyorum
cemre sende hosgeldin tatlim
canım gönlüne göre biri ile olur inşallah.. mesela çağatay..
ben de3 aylıktan beri odasında yatırıyorum egeyi.. ama işte arada böyle zor uyuduğunda alıyorum mecbur yanıma çünkü sonra ben uykusuz kalıyorum... sabah 6.45te kalkıyoruz çünkü işe gitmek için, bir de gece çok uykusuz kalınca gün içinde ayılamıyorum bir türlü..
egeyi gece uykusuna ilk yatırırken bizim yatağımızda yan yana yatıyoruz, öyle emziriyorum.. genelde 10-15 dakikada uyuyor da bazen bırakmıyor bir türlü memeyi o zaman ben de sızıyorum.. bu akşam da öyle oldu;9.30 uyumaya gittik sonra bir baktım eşim gelmiş yanıma.. saat olmuş 10.45, sızmışım ben de...
sen böyle gönülden iste yeterki kırmızıcım.. tüm dileklerin gerçekleşir inşallah...
kızlaaar hepinize iyi geceler ben kaçtım...
nasilsin canim??
** 7.TAKIM 203. Etap**
tutku2012 (59.8
cemre2010(57.0
ceyce(78.5
saferan(128.5/128.2/0.3/%0.23)
azerikizi(56.8
kirmizigül06(92.4/92/0.4/0.43%)
doga3(92.9
frangipani(69.1
ganfed(58.0
Julia__(56.2/56.2/0/%0)
Minaver(61.8
Meyvenull ( yeni uye
7.TAKIM TOPLAM KILO (811/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?