cnm hepsini aynı and yapma..düzene koy..sabah kalkınca 2 kayısı ye üstüne sıcağa yakın su iç hemen işe yarıyo
bu hafta noldu bize böyle.yerlerdeyiz yerlerdeeeeeeee.tüh bize bunuda bize atiyorum buyrun
bu hafta noldu bize böyle.yerlerdeyiz yerlerdeeeeeeee.tüh bize bunuda bize atiyorum buyrun
amanın 13 mayısta ben yapacakmışım listeyi unutturmayın bana kızlar
benim doğumgünümde yapıcaksın bak ordan hatırla
tmm bekliyorum o günü sabırsızlıkla..bende kendime hedef koysam 13 mayısta mesela 56 olsam nasıl olurayy şekerim senin doğum günün o günmü senin şerefine o gün bomba gibi bir liste hazırlıycam1.olacağız
kızıım neden domates atıon suratımıza oda yemeği çağrıştırıyor
evet haftaya hepimiz bomba gibi olmalıyız bu ne böyle bide şöyle güzel bir taraf var kilo fzl alan olmamış hayriş kız en çok kg sen almışsın
tmm bekliyorum o günü sabırsızlıkla..bende kendime hedef koysam 13 mayısta mesela 56 olsam nasıl olur
ama ama ama:26::26:
cemrede almış
hepimizde batmışız işte
battı balık yan gider herkese benden bolll sütlü sıcak çikolata
kızıım neden domates atıon suratımıza oda yemeği çağrıştırıyor
evet haftaya hepimiz bomba gibi olmalıyız bu ne böyle bide şöyle güzel bir taraf var kilo fzl alan olmamış hayriş kız en çok kg sen almışsın
offffffff ne güzel giderdi simdi var yaaayaninada kocaman bir dilim bol cikolatali pasta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?