bu akşam ki menüm 1 kase mercimek çorbası 3 kaşık bulgur pilavı 1 bardak ayran çok mu oldu yaaaaa
h b canım.benimde başım çok ağrıyor emzirdiğim için ilaçta içemiyorum..
yarın liste sende heyecanlımısın
kızlar ben yarın iş yerinde çok olamayacağım o yüzden bu geceden yazayım az sora kilomu bankaya fln gitmem gerek bu aralar çok yorgun düştüm yaaa cumartesi de geçsede de pazar gelse de bende uyusam dinlensem bol bol
herkese iyi akşamlar ben geldim ya bilgisyar bozuldu annemler memlekete gitmişti düğün için rezil oldum ama diskalifiye olmadan geldim
iremciğim ondan içiyorumda o hiçbiişe yaramıyoki ya..eşim kuulaklarıma masaj yaptı birazda geçti..uutkuda diş çıkarıyo uyumamak için direniyo her akşam..tam uyutuyorum yatağına koyuyorum açıyo gözleri cin gibi bıcır bıcır konuşuyo kendi dilinde..kızamıyoda insan o kadar tatlı oluyoki.belim koptu ama
kızlar ben yarın olmayabilirim bankada işlerim var şimdiden tekrar sölim kilom aynı
kızlar ben yarın olmayabilirim bankada işlerim var şimdiden tekrar sölim kilom aynı
iremciğim ondan içiyorumda o hiçbiişe yaramıyoki ya..eşim kuulaklarıma masaj yaptı birazda geçti..uutkuda diş çıkarıyo uyumamak için direniyo her akşam..tam uyutuyorum yatağına koyuyorum açıyo gözleri cin gibi bıcır bıcır konuşuyo kendi dilinde..kızamıyoda insan o kadar tatlı oluyoki.belim koptu ama
:44::44: belki biraz işe yarar demiştim ama bazen bir tuttu mu başağrısı sağlam birşeyler içmeden geçmiyor.. masaj iyi gelebiliyor, iyi düşünmüşsünüz..
oyy kıyamam ben ona, kendi kendine konuşuyor demek.. kızılır mı hiç ona annesi, küçük prens o.. güzel yüzlü kuzum yaa...
ege de bazen geceleri emiyor emiyor, tam daldı yatağına koyayım diye düşünürken başlıyor konuşmaya.. zaten konuşmaya başladı mı bir daha uyutmak zor.. hele sabaha karşı olunca aramıza alıyoruz mecbur yoksa zombi gibi oluyorum sabah erken kalktığımdan...zaten nereye yatalım oğlum diyorum, hemen yatak odasını gösteriyo.. ne güzel bir ara yatağnda yatmaya başlamıştı, o maceramız kısa sürdü maalesef..
:44::44: belki biraz işe yarar demiştim ama bazen bir tuttu mu başağrısı sağlam birşeyler içmeden geçmiyor.. masaj iyi gelebiliyor, iyi düşünmüşsünüz..
oyy kıyamam ben ona, kendi kendine konuşuyor demek.. kızılır mı hiç ona annesi, küçük prens o.. güzel yüzlü kuzum yaa...
ege de bazen geceleri emiyor emiyor, tam daldı yatağına koyayım diye düşünürken başlıyor konuşmaya.. zaten konuşmaya başladı mı bir daha uyutmak zor.. hele sabaha karşı olunca aramıza alıyoruz mecbur yoksa zombi gibi oluyorum sabah erken kalktığımdan...zaten nereye yatalım oğlum diyorum, hemen yatak odasını gösteriyo.. ne güzel bir ara yatağnda yatmaya başlamıştı, o maceramız kısa sürdü maalesef..
ben yaparım listeyi kırmızım, merak etme sen... hatta bak yarına hazır olsun diye ekliyorum şimdiden.. saferan ile julia nın bildirdiği kiloları da girdim, saferan sabah tekrar tartılır da kilosunu güncellerse düzeltiriz ..
** 7.TAKIM 202. Etap**
tutku2012 (59.8
cemre2010(57.0
ceyce(78.5
saferan(128.5/128.2/0.3/%0.23)
azerikizi(56.8
kirmizigül06(92.4
doga3(92.9
frangipani(69.1
ganfed(58.0
Julia__(56.2/56.2/0/%0)
Minaver(61.8
7.TAKIM TOPLAM KILO (811/
ya çok tatlılar en güzel dönemelri belkide..her anın tadını çıkarmaya bakıyorum ilerde her anı hatırlamak istiyorum..çok güzel bişey bu annelik ya (bekarları imrendirelim azcık)
ben ayırdım çok şükür yatağını ama tabi benim nerde yattığım belli değil gece uyanınca utkunun odasında kanepe var oraya uzanıyoruz orda emziriyorum tabi uyuklayarak bazen 1 2 saat öyle uyuduğum oluyor..üstüm başım açık heryerim tutulmuş.utkuda tulum olduğu için o her türlü uyuyo zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?