Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım sen eksi çıkardın ama çook spor yaptın ve ağırlaştın. hatta sporlarını yazarken dedim içimden bu kız ağırlaşacak bu kadar spor fazla.. 1 saatten fazla spor yaptın...sana önerim çok spor yapacaksan çarşamba ve perşembe yapma bu iki gün seni cuma eksiye götürür...

Kızlar yarım saatlik Tempolu mecburi yürüyüşümü yaptım ( hastane yolu) eve geldim asansör bozuk 4 kat çıktım . Ama ne güzel bşi kilo vermek hiç zorlanmadan çıkmak yurumek. 8 kilo atmışm üstümden sukur...
Yolda gelrken. Sımit alıyim dedim ama.hiç canım istemedi! !! Bu çoook Garip ppp. Yavrumla ilgilneiom hala bişi yemedim. Zaten dişçi 2 saat bişi yeme dedi . Alaaaaaaa

ada81 Çarşamba Perşembe ağır spor yapmadım Çarşamba sadece yürüyüş Perşembe yok da benim hem regl çok iyi olamadı hemde bana lapa ve ayran aşı artı geri döndü asla denemem artık bi günlük heves için artık hep aynı düzen devam edicem

wayyyy Nare83 kelebek ve betüş bizi gömdüler 3-0 pöfff oldukkkk ....önümüzdeki maçlara bakacağız artık..

kelebeğim ve betüş tebriklerrrr ))
he kilo alarak kazanan kelebek.
burda hiç artı gelmeyerek hatta hep eksi gelerek kazanan bi sen varsın bence bizim orti morti tortinin kazananı sensin.

bende karşıyım canım o kilolar bir günlük sürüyor bende yapmam bu düzende gidecem yavaş gidiyor biliyorum ama yapacak bişey yok...

he kilo alarak kazanan kelebek.
burda hiç artı gelmeyerek hatta hep eksi gelerek kazanan bi sen varsın bence bizim orti morti tortinin kazananı sensin.
hahahah körler sağırlar birbirini ağırlar oldukkkkk hahahah )) hepimiz birinciyiiz desemkaptan bana uçar demi hahahah ))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…