canım sen eksi çıkardın ama çook spor yaptın ve ağırlaştın. hatta sporlarını yazarken dedim içimden bu kız ağırlaşacak bu kadar spor fazla.. 1 saatten fazla spor yaptın...sana önerim çok spor yapacaksan çarşamba ve perşembe yapma bu iki gün seni cuma eksiye götürür...Kızlar hafta başı artı çıkmıştım hemde öyle az buz değil artı 1700 falan dı bende şunu anladım bi daha sadece 4 günlük diyet yapıcam günlük diyetler bana yaramıyo geri geliyolar bide daha bugün reglim normale döndü bu hafta benden beklenen performansı gösteremdim ve üzülerek sabit olduğumu yazıyorum
Geçen hafta 79.8
Bu hafta 79.8
Fark 0
geçmiş olsun canım bi krem falan yok mu iyi gelen acaba ?omzum çok fena kızlar yaa dün bütün gün bilgisayarı taşıdım dışarlarda... gece şişmişti bayaa şimdi de az şiş ama ağrısı çok :/
geçmiş olsun canım bi krem falan yok mu iyi gelen acaba ?
yeni baskulünü değil diyetisyeni baz alıcaz cünkü sen heponla bildiriyorsun aradaki farkı ekledim ki evdeki ile uyussun.
geçmiş olsunomzum çok fena kızlar yaa dün bütün gün bilgisayarı taşıdım dışarlarda... gece şişmişt bayaa şimdi de az şiş ama ağrısı çok :/
Ya şimdi geçen hafta listedeki zaten diyetisyendi farkda 1.3 geçen haftaya 1.3 ekliycez bu haftayı çıkarcazyeni baskulünü değil diyetisyeni baz alıcaz cünkü sen heponla bildiriyorsun aradaki farkı ekledim ki evdeki ile uyussun.
he kilo alarak kazanan kelebekwayyyyNare83 kelebek ve betüş bizi gömdüler 3-0 pöfff oldukkkk ....önümüzdeki maçlara bakacağız artık..
kelebeğim ve betüş tebriklerrrr))
bende karşıyım canım o kilolar bir günlük sürüyor bende yapmam bu düzende gidecem yavaş gidiyor biliyorum ama yapacak bişey yok...ada81 Çarşamba Perşembe ağır spor yapmadım Çarşamba sadece yürüyüş Perşembe yok da benim hem regl çok iyi olamadı hemde bana lapa ve ayran aşı artı geri döndü asla denemem artık bi günlük heves için artık hep aynı düzen devam edicem
hahahah körler sağırlar birbirini ağırlar oldukkkkk hahahahhe kilo alarak kazanan kelebek.
burda hiç artı gelmeyerek hatta hep eksi gelerek kazanan bi sen varsın bence bizim orti morti tortinin kazananı sensin.
Hepimiz birinciyiiiizzz hepimiz Kiloooopatrayızzhahahah körler sağırlar birbirini ağırlar oldukkkkk hahahah)) hepimiz birinciyiiz desemkaptan bana uçar demi hahahah ))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?