hahahahHepimiz birinciyiiiizzz hepimiz Kiloooopatrayızz
Ayy birazcık geç kaldım kusura bakmayınlittlecoffeedoc huuuu nerdesin hadi bi bomba patlat öküzcandan kurtulma şerefine.
hadi hayırılısı canımSonuçlar çıkmış kizar hastaneye gidiyorum
bravoooooGünaydın Kızlar !
Kilo bildirim zamanı
Geçen hafta : 79,1
Bu hafta : 77,5
Giden / Fark : 1600 gr.
Yüzde : % 2,022
alcaz senin telini dürtecez cumalarıAyy birazcık geç kaldım kusura bakmayın
Geçen hafta 73.2
Bu hafta 72.8
Fark 0.4
Yüzde %0.54
“Dün dünde kaldı cancağızım‚ bugün yeni şeyler söylemek lazım” (Hz Mevlana )bu hafta çok kötü bir hafta kızlar
Kızlar ben çıktım artık kaptanlada konuştum akşam o listeyi paylaşmadan önce düzenlemeler yapacak izne çıkacakları çıkaracak ve artı gelenlerimizden bazıları da mecburi izne çıkacak çünkü haftayada artı gelirse diskalifiye olacaklar varmış o yüzden ben burda bırakıyorum ev işlerine kafamı gömüyorum
Evet kuzu sonuçta bizim listedışı da gayet güzel bi motivasyonumuz var.şahsen benim vizyonum belli.listeden çıksam bile Sorun yaşamam çünkü artık gerçekten bu işi bitircemyeni bir canlanma gelir listeye bence iyi olur
Evet kuzu sonuçta bizim listedışı da gayet güzel bi motivasyonumuz var.şahsen benim vizyonum belli.listeden çıksam bile Sorun yaşamam çünkü artık gerçekten bu işi bitircem
Süper canım ya imrendim bu hafta oysaki çok.ugrastimKilo bildirimini yapayım
Geçen hafta 68,3
Bu hafta 67,7
Fark 600 gr
Yüzde 0,87 yanlış hesaplamadiysam
hadi gel kapışalım spor da.bugün başlayalım ama abartmak yok ok?bu akşam kabak yemeği yapacam ....yine life ihtiyacım var gibi ...spor yapamıyorum ya spor hırsı gitti bende bi sirkelenmem lazım hava nasıl kapalı burada çok yapmur yağıyor sabah kahvaltıda bile ışıkları açtık..
Tam da geçen hafta kaptanın konuşması ve uyarılarının üzerinebu hafta çok kötü bir hafta kızlar
Begüm boy kaç ya maşallah tebriklerbende kilomu bildireyim
geçen hafta:58,7
bu hafta:58,2
fark:500 gram
yüzde:%0,85
yaptı artı çıkmış@fatmanurkaya abla bildirim yaptımı ben mi kaçırdım
Tamam kabul ediyorumhadi gel kapışalım spor da.bugün başlayalım ama abartmak yok ok?
saadet bildirim yaptı gördüm ama hatırlamıyorum.littlecoffeedoc huuuu nerdesin hadi bi bomba patlat öküzcandan kurtulma şerefine.
Geçen hafta :71,600
Bu hafta :71.400
Giden -200
Yüzde :0,27
kelebekolacam
1 hafta daha süre veriyorum kendime -500 altında kilo verirsem kaptanımla konuşup nasıl isterse öyle yapacam....
geçen hafta 85
bu hafta 84.400
fark 600
alkış alkış kargo zlar tebriklerGünaydın Kızlar !
Kilo bildirim zamanı
Geçen hafta : 79,1
Bu hafta : 77,5
Giden / Fark : 1600 gr.
Yüzde : % 2,022
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?