Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar ben çıktım artık kaptanlada konuştum akşam o listeyi paylaşmadan önce düzenlemeler yapacak izne çıkacakları çıkaracak ve artı gelenlerimizden bazıları da mecburi izne çıkacak çünkü haftayada artı gelirse diskalifiye olacaklar varmış o yüzden ben burda bırakıyorum ev işlerine kafamı gömüyorum

yeni bir canlanma gelir listeye bence iyi olur

bu akşam kabak yemeği yapacam ....yine life ihtiyacım var gibi ...spor yapamıyorum ya spor hırsı gitti bende bi sirkelenmem lazım hava nasıl kapalı burada çok yapmur yağıyor sabah kahvaltıda bile ışıkları açtık..

Evet kuzu sonuçta bizim listedışı da gayet güzel bi motivasyonumuz var.şahsen benim vizyonum belli.listeden çıksam bile Sorun yaşamam çünkü artık gerçekten bu işi bitircem

aynen bende o düşünce ile yazdım ahu
zaten bilsem ki listesiz yapamıycam ne yapar eder o listede kalmak için ugraşırım

amaa hem listeye bi canlılık getirmek
hem bekleyen arkadaşlara bi fırsat vermek açısından düşündümm

ben 23 nisan hedefine kilitlendim zaten
sohbetimle, diyetimle sporumla buradayımmm bir mani çıkmaz ise

hadi gel kapışalım spor da.bugün başlayalım ama abartmak yok ok?

Geçen hafta :71,600
Bu hafta :71.400
Giden -200
Yüzde :0,27

kelebekolacam

1 hafta daha süre veriyorum kendime -500 altında kilo verirsem kaptanımla konuşup nasıl isterse öyle yapacam....

geçen hafta 85
bu hafta 84.400
fark 600

Günaydın Kızlar !
Kilo bildirim zamanı
Geçen hafta : 79,1
Bu hafta : 77,5
Giden / Fark : 1600 gr.
Yüzde : % 2,022
alkış alkış kargo zlar tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…