kilo-oopatraHepimiz birinciyiiiizzz hepimiz Kiloooopatrayızz
Kızlar ben çıktım artık kaptanlada konuştum akşam o listeyi paylaşmadan önce düzenlemeler yapacak izne çıkacakları çıkaracak ve artı gelenlerimizden bazıları da mecburi izne çıkacak çünkü haftayada artı gelirse diskalifiye olacaklar varmış o yüzden ben burda bırakıyorum ev işlerine kafamı gömüyorum
Ayy birazcık geç kaldım kusura bakmayın
Geçen hafta 73.2
Bu hafta 72.8
Fark 0.4
Yüzde %0.54
Evet kuzu sonuçta bizim listedışı da gayet güzel bi motivasyonumuz var.şahsen benim vizyonum belli.listeden çıksam bile Sorun yaşamam çünkü artık gerçekten bu işi bitircem
Begüm boy kaç ya maşallah tebrikler
hadi gel kapışalım spor da.bugün başlayalım ama abartmak yok ok?
Tamam kabul ediyorum)
sağol cnm teşekkür ederimHemen yazayim canim diger pcye geceyim..
bende ilk fırsatta yapacağım.yulaf kepeğinden poğaça
tarif:
1 kaşık yoğurt
1 paket kabartma tozu
2 yumurta ( 1 inin sarıısı üzeirne )
rendelenmiş peynir( ben köy peyniri ve birazda kaşar koydum)
8 yk yulaf kepeği karışımı
kaptanımın tarifi favorilere eklemiştim... canım ben evde beyaz light peynir vardı onu kullandım ... birde 12-13 kaşık yulaf keğei karışımı ekledim 8 az geldi...
pamukskr
yap canım şimdi yedim çoook güzelll çok beğendim enfesss artık her hafta yaparım zaten 8 parça oluyor kahvaltıda hergün bitane yerim bayıldımmm gerçekten....bende ilk fırsatta yapacağım.
evet ama bu sefer abartmayacam sonra abartıp bırakıyorum belime ağrı giriyor... eşim gelsin akşam yukarı çıkıp yürüyüş yaparım birazda eliptik... şimdi kokruyorum malum bu aralar arada sallanıyoruz kızım aşağıda ben yukarda olmayayım diye....akşam yapacam...oo kılıçlar çekildi,yüzlere savaş boyaları sürüldü,kamuflajlar giyildi,duello başlasın
ofiste yulaf kepeğim vardı yoğurdun içine koymak için bende onu götüreyim de poğaça yapayım bari bu sefer hem muffin kalıbı kullanacağımm hem de kepek miktarını arttırayım ...
umay villanın kitabını alayım hazırlık yapayımm onunla ilgili...
yap canım şimdi yedim çoook güzelll çok beğendim enfesss artık her hafta yaparım zaten 8 parça oluyor kahvaltıda hergün bitane yerim bayıldımmm gerçekten....
kız çok az verdim sopalığım ama ne yapayım bünye elimden geleni yapıyorum valla ....alkış alkış kargo zlar tebrikler
migrosta var canım ... ben güzel olacağını düşünmemiştim ama gerçekten güzel hatta varones yapsın bi tane çayın yanında yer mutlu olur... çayı boş içmek pek sevmiyor çünkü...kızlar iyice hevese getirdiniz hee
dün yolum üzerindeki marketlerde yulaf kepeğini bulamadım sanırım büyük markete bakmam lazım bende yapcam merak ettim banane
8 poğaça için fırını çalıştırmaya yazık olmasın,evdekilerede kek dökerim
ada aslında eliptik sana yeter bile,her akşam yarım saat peşinede ahunun videosunu yap yeter aslında,ben eliptik yapınca wc ye daha iyi çıkıyorumevet ama bu sefer abartmayacam sonra abartıp bırakıyorum belime ağrı giriyor... eşim gelsin akşam yukarı çıkıp yürüyüş yaparım birazda eliptik... şimdi kokruyorum malum bu aralar arada sallanıyoruz kızım aşağıda ben yukarda olmayayım diye....akşam yapacam...
Geldin yetişti kiz bak ne güzel haftaya yakalarsın sen beni benim 52 hedef canım tabi basarabilirsemSekerci kız bu durmuon ki yerinde yakaliyim senitebrik ederim hedef kaçti senin
ben o video kaçırdım link var mı sende ?ada aslında eliptik sana yeter bile,her akşam yarım saat peşinede ahunun videosunu yap yeter aslında,ben eliptik yapınca wc ye daha iyi çıkıyorum
kahvaltı için düşünüyorum bende canımyap canım şimdi yedim çoook güzelll çok beğendim enfesss artık her hafta yaparım zaten 8 parça oluyor kahvaltıda hergün bitane yerim bayıldımmm gerçekten....
migrosta var canım ... ben güzel olacağını düşünmemiştim ama gerçekten güzel hatta varones yapsın bi tane çayın yanında yer mutlu olur... çayı boş içmek pek sevmiyor çünkü...
ben o video kaçırdım link var mı sende ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?