Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hepimiz birinciyiiiizzz hepimiz Kiloooopatrayızz
kilo-oopatra

kolay gelsin spor kaptanım

Ayy birazcık geç kaldım kusura bakmayın
Geçen hafta 73.2
Bu hafta 72.8
Fark 0.4
Yüzde %0.54

tebrikler saadet

Evet kuzu sonuçta bizim listedışı da gayet güzel bi motivasyonumuz var.şahsen benim vizyonum belli.listeden çıksam bile Sorun yaşamam çünkü artık gerçekten bu işi bitircem

Begüm boy kaç ya maşallah tebrikler

sağol dilek,kiloya aldanma boyum 1,60,normalim yani

bende ilk fırsatta yapacağım.

ofiste yulaf kepeğim vardı yoğurdun içine koymak için bende onu götüreyim de poğaça yapayım bari bu sefer hem muffin kalıbı kullanacağımm hem de kepek miktarını arttırayım ...

umay villanın kitabını alayım hazırlık yapayımm onunla ilgili...

oo kılıçlar çekildi,yüzlere savaş boyaları sürüldü,kamuflajlar giyildi,duello başlasın
evet ama bu sefer abartmayacam sonra abartıp bırakıyorum belime ağrı giriyor... eşim gelsin akşam yukarı çıkıp yürüyüş yaparım birazda eliptik... şimdi kokruyorum malum bu aralar arada sallanıyoruz kızım aşağıda ben yukarda olmayayım diye....akşam yapacam...

yap canım şimdi yedim çoook güzelll çok beğendim enfesss artık her hafta yaparım zaten 8 parça oluyor kahvaltıda hergün bitane yerim bayıldımmm gerçekten....

kızlar iyice hevese getirdiniz hee
dün yolum üzerindeki marketlerde yulaf kepeğini bulamadım sanırım büyük markete bakmam lazım bende yapcam merak ettim banane

8 poğaça için fırını çalıştırmaya yazık olmasın,fırın hazır kızmışken evdekilerede kek dökerim

migrosta var canım ... ben güzel olacağını düşünmemiştim ama gerçekten güzel hatta varones yapsın bi tane çayın yanında yer mutlu olur... çayı boş içmek pek sevmiyor çünkü...

ada aslında eliptik sana yeter bile,her akşam yarım saat peşinede ahunun videosunu yap yeter aslında,ben eliptik yapınca wc ye daha iyi çıkıyorum

migrosta var canım ... ben güzel olacağını düşünmemiştim ama gerçekten güzel hatta varones yapsın bi tane çayın yanında yer mutlu olur... çayı boş içmek pek sevmiyor çünkü...

aklıma orası geldide bana çok ters orası,nadir gidebiliyorum oraya,gittiğimde unutmazsam bakıcam

Yulaf Kepeği Faydaları

Tokluk Hissi: Yulaf kepeği vücutta fazla miktarda su emerek şişen bir gıdadır. Bu sayede midede fazlaca yer kaplar. Şiştikten sonra yapışkan ve jel kıvamında olur. Bu sayede tokluk süresini arttırır. Bu sayede kilo vermeye yardımcı olur.

Kan Şekerini Düzenler: Yulaf kepeğinin içeriğinde bulunan lifler ve midede oluşan jel kıvamı karbonhidratların daha yavaş emilmesini sağlar. Bu sayede kan şekeri dengelenerek, aşırı insülin salgılanmaz. Özellikle kan şekerini hızla yükselten bir beslenme ile beraber alındığında insülin direncini ve üretimini önleyebilir.

Kolesterolü Düşürür: Yulaf kepeğinin içeriğinde bulunan betaglukanın kan kolesterolünü olumlu yönde etkileyen bir özelliği vardır.

Sindirim Sistemini Çalıştırır: Yulaf kepeğinin bünyesinde barındırdığı lifler bağırsaklarda emilmez. Yulaf kepeği ile birlikte yeteri kadar su alınırsa içeriğindeki lifler sindirim sistemi üzerinde olumlu etkiler yaratır. Basur, kabızlık gibi rahatsızlıkları engeller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…