Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

malzemen varsa yap bence şeri
degişiklik iyidir bende pogaça yapacagım bu hafta
ve haftaya bomba gibi gelecegimmm

ada,senin eltin ben, eltimde sen,bizde kv sevmeyiz,oda bizi sevmez ama sıksık görüşürüz,eşlerimiz sağolsun

malzemen varsa yap bence şeri
degişiklik iyidir bende pogaça yapacagım bu hafta
ve haftaya bomba gibi gelecegimmm
yaptım kuzum
tatlandırıcı çok baskın ama gerisi güzel.
bir de benim diyetimde yag çok olmalı ya ben bir de tereyağı ekledim.
1 yemek kaşığı yiyeceğim biraz h cevizi ile.
hepsinin gr gr not aldım, hakkımdan düşeceğim.
aglayan meta ma benden bir hediye olsun
yaş pasta filan yok sussun

ada,senin eltin ben, eltimde sen,bizde kv sevmeyiz,oda bizi sevmez ama sıksık görüşürüz,eşlerimiz sağolsun
yok çook şükür eşim karışmaz hatta aman görüşmeyin der siz görüşünce elim yüreğimde oluyor ahan şimdi kavga edecekler diye... psikolojimi bozacaksınız diyor görüşmeyin diyor hahahaha )))) yani sanki küsmemize en çok eşim sevindi hahaha ))

Betulina geçmiş olsun
saydin78 ablam Rabbim dualarınınkabul etsin
begum75 bende bulamadım 20 dk dır aradım belki mimu88 . Kaydetmiştir
ayy senden pek umutluydum ahu,ben aslında o videoyu indirdiydim ama evde,şimdiye faydası yok,telimdede net kalmadıki akşama bakim söyliyim,artık bulamazsak pazartesiye halletmeye çalışırım ben

ayy ne güzel diycem de allahın gücüne gitmesin,sonuçta onlarda ana,bende kv olcam ne bilim bu işler zor işler,hayırlısı olsun ne diyim

benimkilerin kullanımı geçtimi bilmiyoum ya
açıkta duruyor
süt tozu
tatlandırıcı

ayy ne güzel diycem de allahın gücüne gitmesin,sonuçta onlarda ana,bende kv olcam ne bilim bu işler zor işler,hayırlısı olsun ne diyim
olmayınca olmuyor zorlamamak lazım...eşim sonuçta görüşüyor evlatlarından yana sıkıntı yok...

hemen döndüm kaç kilo olduğuna baktım birbrimize yakınız.. sende maşallah iyi veriyorsun bu yaz 67 olmak için hiç bir engel yok inşallah Ben 69 olsam bayram ederdim bayram
ay ben de çok seviniridim betüşüm.
olacak ya 69 ne ki, ne kaldı şurada, 8 kilocuk
veririz kız

İnşallah canımm . Senin için güzel hedef neden olmasin.
valla senin için çok kolay da benim için çok zor be verom.
şimdi konuşuyorum daa ayy ben en düşük 58,8 i görmüştüm
o da 3 hafta filan kaldı sonra ipin ucu kaçtı, yıl 2011

benimkilerin kullanımı geçtimi bilmiyoum ya
açıkta duruyor
süt tozu
tatlandırıcı

canım sen yine de yenilerini al son kullanma tarihleri geçmiştir.
ben buzluktan çıkarıp kullanıyorum şimdi..

olmayınca olmuyor zorlamamak lazım...eşim sonuçta görüşüyor evlatlarından yana sıkıntı yok...
bencede öyle olmalıda işte bizimkiler biraz anacı,görüşmezsek kıyametler kopuyo,toz kondurmuyolar,uff neysee salla gitsin,alıştım artık

bencede öyle olmalıda işte bizimkiler biraz anacı,görüşmezsek kıyametler kopuyo,toz kondurmuyolar,uff neysee salla gitsin,alıştım artık
bencede hiç takılmamak gerekiyor değişmiyorlarsa evi huzursuz etmemek gerekiyor boşverrrr canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…