buldum betüşşş
Evet kız burda k.valde neyin yazınca baskasina anlatmaya .gerek heves kalmioamannn eltimi aradım acıkk kaynanamı çekiştirek diye oda arkadaş toplantısındaymışşş pöfff yine sizin başınıza kaldım hahahaha)))
ayy masumum kh hakkımı başka şeylerden harcayınca meyve de çok kh lı olunca..
bi elma 50 gr lık hakkımın 16 sını alıyor, düşün..
Ben bi dukutella mı yapsam.
Malzemem de var nasılsa
Ekmeksiz yirim..
Ayrıca yulaf kepeği bende alacağım.
Kh değerine göre tüketirim, hem beyaz undan daha da yüksek besin değerine sahip.
Ayy kaç paketim vardı, hamile kalınca bozulmasın diye hepsini ablama verdim
benim eltimde yazıkkk yaralı kv ortak noktamız var... ikimizde konuşmuyoruz kv ve kv sanırım ikimizde sevmiyor hahahaha)) Ama o ilk gelin Allah var çook emek vermiş iş güç hep yanlarında olmuş.. ben yediğim tabağı kaldırıım o kadar onun içi daha çook yanıyor o yüzden kv konusunda anlaşıyoruz ))
uzun vadede verocumOwwweeee hedefe gelll .. oluruz be ya 55 ne ki,
yaptım kuzummalzemen varsa yap bence şeri
degişiklik iyidir bende pogaça yapacagım bu hafta
ve haftaya bomba gibi gelecegimmm
yok çook şükür eşim karışmaz hatta aman görüşmeyin der siz görüşünce elim yüreğimde oluyor ahan şimdi kavga edecekler diye... psikolojimi bozacaksınız diyor görüşmeyin diyor hahahahaada,senin eltin ben, eltimde sen,bizde kv sevmeyiz,oda bizi sevmez ama sıksık görüşürüz,eşlerimiz sağolsun
İnşallah canımm . Senin için güzel hedef neden olmasin.uzun vadede verocum
yıl sonuna kadar gibi mesela.
ayy senden pek umutluydum ahu,ben aslında o videoyu indirdiydim ama evde,şimdiye faydası yok,telimdede net kalmadıki akşama bakim söyliyim,artık bulamazsak pazartesiye halletmeye çalışırım ben
ayy ne güzel diycem de allahın gücüne gitmesin,sonuçta onlarda ana,bende kv olcam ne bilim bu işler zor işler,hayırlısı olsun ne diyimyok çook şükür eşim karışmaz hatta aman görüşmeyin der siz görüşünce elim yüreğimde oluyor ahan şimdi kavga edecekler diye... psikolojimi bozacaksınız diyor görüşmeyin diyor hahahaha)))) yani sanki küsmemize en çok eşim sevindi hahaha ))
yaptım kuzum
tatlandırıcı çok baskın ama gerisi güzel.
bir de benim diyetimde yag çok olmalı ya ben bir de tereyağı ekledim.
1 yemek kaşığı yiyeceğim biraz h cevizi ile.
hepsinin gr gr not aldım, hakkımdan düşeceğim.
aglayan meta ma benden bir hediye olsun
yaş pasta filan yok sussun
olmayınca olmuyor zorlamamak lazım...eşim sonuçta görüşüyor evlatlarından yana sıkıntı yok...ayy ne güzel diycem de allahın gücüne gitmesin,sonuçta onlarda ana,bende kv olcam ne bilim bu işler zor işler,hayırlısı olsun ne diyim
Aminnnn Betülümmmm ♡♥♡♥ İnşaAllah Rabbim bizi de sevindirsin inşallah kuzumşahane bir rüya, inşallah müjdeye işaret.. Rabbim sonsuz merhametiyle bu rüyayı hayırlara çıkarsın
ay ben de çok seviniridim betüşüm.hemen döndüm kaç kilo olduğuna baktımbirbrimize yakınız.. sende maşallah iyi veriyorsun bu yaz 67 olmak için hiç bir engel yok inşallah Ben 69 olsam bayram ederdim bayram
valla senin için çok kolay da benim için çok zor be verom.İnşallah canımm . Senin için güzel hedef neden olmasin.
benimkilerin kullanımı geçtimi bilmiyoum ya
açıkta duruyor
süt tozu
tatlandırıcı
bencede öyle olmalıda işte bizimkiler biraz anacı,görüşmezsek kıyametler kopuyo,toz kondurmuyolar,uff neysee salla gitsin,alıştım artıkolmayınca olmuyor zorlamamak lazım...eşim sonuçta görüşüyor evlatlarından yana sıkıntı yok...
Mutluluktan ağlayalım kuzum inşaAllah
bencede hiç takılmamak gerekiyor değişmiyorlarsa evi huzursuz etmemek gerekiyor boşverrrr canım...bencede öyle olmalıda işte bizimkiler biraz anacı,görüşmezsek kıyametler kopuyo,toz kondurmuyolar,uff neysee salla gitsin,alıştım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?