bugün yaptım resim bilem attım geçmişe bakkkyaptın mı sen poğaçayı?
bende kilo alırken sahte bir mutluluk var ama içim kan ağlıyor- yeyeince anlık seiniyorum sonra üzüntüden kahroluyorumm..ada81 bende kaknem bisiyim su ara
Oysaki tatli bağımlısı değildim
Meyve şekerini de.kestim ya
İnşallah yoksunluk krizim.bitecek.
Esimde.idare ediyor beni.yazık
Oysaki kilo alirken mutlu mesut almistim
ASINDA PUANA GÖRE BİR MEYVE YİYEBİLİRSİN
ŞERYYY
hıhhh
hadi senle ben bu hafta sallayalım burayı inşallah
betülüm bende bunu düşünerek sabrediyorum.bende kilo alırken sahte bir mutluluk var ama içim kan ağlıyor- yeyeince anlık seiniyorum sonra üzüntüden kahroluyorumm..
Dikkat edince ise anlık yüzeysel bir mutsuzluk olabiliyor özellikle yemek sonrası ama yemedikçe içimde taaa derinde çok büyük bir MUTLULUK var... Sabah kalkıp o eski pis göbeğimi görmememk çok sevindirici çokkk
bende bir tek superfresh olanı yiyiebiliyorum diğerlerin tadı lezzetsiz geliyor......bende yağını süzüyorum canım...Canlar uyuyaklmism öğle yemeği 14.00 te yapıldı. Ne yedimmmmmmm. Tonbalıklı salata yoğurt bi dilim peynir . Midem bi alemmmsonrada çay dut igde .
Bu ton balıgı umarım dediğiniz gibi masum bişi dir . Yagini suzdüm amayerken akiodu
Bi de bu Dardanel ton ü yedim de peki geçen bimden aldgm da ton sa hangisi ton balikti bugün ki pek lezzetliydi. Ama sanırım bugünkü ekmek aşkına guZEL geldi. Kırdım zincirlerimı cuma aşkına ekmek yedim
Owwweeee hedefe gelll .. oluruz be ya 55 ne ki,betülüm bende bunu düşünerek sabrediyorum.
Yaz kapıda ve ben hala gebelik öncesi kiloma - 72 - ulaşamadım.
Ki o bile bende kalın kalın bacaklara sebepti.
taytların içinde bacaklarım meşe kütügü gibiydi
Bu yaz incecik istiyorum bacaklarımı.
Çıldırdım,65 den sonra peyderpey 55 olmak istiyorum
hemen döndüm kaç kilo olduğuna baktımbetülüm bende bunu düşünerek sabrediyorum.
Yaz kapıda ve ben hala gebelik öncesi kiloma - 72 - ulaşamadım.
Ki o bile bende kalın kalın bacaklara sebepti.
taytların içinde bacaklarım meşe kütügü gibiydi
Bu yaz incecik istiyorum bacaklarımı.
Çıldırdım,65 den sonra peyderpey 55 olmak istiyorum
Valla cok acikmisim. Utanmaasam ekmek arasi yapip yiçektim :),bende bir tek superfresh olanı yiyiebiliyorum diğerlerin tadı lezzetsiz geliyor......bende yağını süzüyorum canım...
kız sen herşeilde sallıyorsun bizi zaten 40.000 kere maşallahhıhhhbizde kelebeğimle sallıyacağız o zaman @ kelebekolacam seni seçtim pikaçu masumla betüşü sallayalım kızzz bu hafta gel orti olalım ))
ayy doğrumu bilmiyorumda bizde pek yaparız onu,bazen kızıyorum kendime ama beni en iyi anlayanda o napimamannn eltimi aradım acıkk kaynanamı çekiştirek diye oda arkadaş toplantısındaymışşş pöfff yine sizin başınıza kaldım hahahaha)))
ay bulamadım nerede yauuuuuuuubugün yaptım resim bilem attım geçmişe bakkk) yedim bilemmm
benim eltimde yazıkkk yaralı kv ortak noktamız var... ikimizde konuşmuyoruz kv ve kv sanırım ikimizde sevmiyor hahahahaayy doğrumu bilmiyorumda bizde pek yaparız onu,bazen kızıyorum kendime ama beni en iyi anlayanda o napim
evet canım evdekiyle yapayımmm..Betulina sen bundan sonra bildirimi hangi tartıyla yapacaksın evdekiyle mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?