Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ada81 bende kaknem bisiyim su ara
Oysaki tatli bağımlısı değildim
Meyve şekerini de.kestim ya
İnşallah yoksunluk krizim.bitecek.
Esimde.idare ediyor beni.yazık
Oysaki kilo alirken mutlu mesut almistim
bende kilo alırken sahte bir mutluluk var ama içim kan ağlıyor- yeyeince anlık seiniyorum sonra üzüntüden kahroluyorumm..

Dikkat edince ise anlık yüzeysel bir mutsuzluk olabiliyor özellikle yemek sonrası ama yemedikçe içimde taaa derinde çok büyük bir MUTLULUK var... Sabah kalkıp o eski pis göbeğimi görmememk çok sevindirici çokkk

ASINDA PUANA GÖRE BİR MEYVE YİYEBİLİRSİN
ŞERYYY

ayy masumum kh hakkımı başka şeylerden harcayınca meyve de çok kh lı olunca..
bi elma 50 gr lık hakkımın 16 sını alıyor, düşün..

Ben bi dukutella mı yapsam.
Malzemem de var nasılsa
Ekmeksiz yirim..
Ayrıca yulaf kepeği bende alacağım.
Kh değerine göre tüketirim, hem beyaz undan daha da yüksek besin değerine sahip.
Ayy kaç paketim vardı, hamile kalınca bozulmasın diye hepsini ablama verdim

betülüm bende bunu düşünerek sabrediyorum.
Yaz kapıda ve ben hala gebelik öncesi kiloma - 72 - ulaşamadım.
Ki o bile bende kalın kalın bacaklara sebepti.
taytların içinde bacaklarım meşe kütügü gibiydi

Bu yaz incecik istiyorum bacaklarımı.
Çıldırdım, 65 den sonra peyderpey 55 olmak istiyorum

Canlar uyuyaklmism öğle yemeği 14.00 te yapıldı. Ne yedimmmmmmm. Tonbalıklı salata yoğurt bi dilim peynir . Midem bi alemmm sonrada çay dut igde .
Bu ton balıgı umarım dediğiniz gibi masum bişi dir . Yagini suzdüm amayerken akiodu
Bi de bu Dardanel ton ü yedim de peki geçen bimden aldgm da ton sa hangisi ton balikti bugün ki pek lezzetliydi. Ama sanırım bugünkü ekmek aşkına guZEL geldi. Kırdım zincirlerimı cuma aşkına ekmek yedim

bende bir tek superfresh olanı yiyiebiliyorum diğerlerin tadı lezzetsiz geliyor......bende yağını süzüyorum canım...

Owwweeee hedefe gelll .. oluruz be ya 55 ne ki,

hemen döndüm kaç kilo olduğuna baktım birbrimize yakınız.. sende maşallah iyi veriyorsun bu yaz 67 olmak için hiç bir engel yok inşallah Ben 69 olsam bayram ederdim bayram

ayy doğrumu bilmiyorumda bizde pek yaparız onu,bazen kızıyorum kendime ama beni en iyi anlayanda o napim
benim eltimde yazıkkk yaralı kv ortak noktamız var... ikimizde konuşmuyoruz kv ve kv sanırım ikimizde sevmiyor hahahaha )) Ama o ilk gelin Allah var çook emek vermiş iş güç hep yanlarında olmuş.. ben yediğim tabağı kaldırıım o kadar onun içi daha çook yanıyor o yüzden kv konusunda anlaşıyoruz ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…