Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

akşam başlayacam önce 30 dakika eliptik sonra bu ikisini yapacam ... saatlerine baktım iki video 32 dakika oluyor toplam 1 saat yapmış olurum spor ... .)))

Ben de 56 gordum dedgn gibi o da bi iki haftaya uçtu gitti. Neyse moral bozarm ben öyle hedef 57 benim degistrmem. Liste hedefim 59

akşam başlayacam önce 30 dakika eliptik sonra bu ikisini yapacam ... saatlerine baktım iki video 32 dakika oluyor toplam 1 saat yapmış olurum spor ... .)))
ada aslında 2 videodaki hareketler benzer,yorgunluğuna göre birini birini seçebilirsin,illa ikiside şart değil,bu akşam mani çıkmazsa bende yapayım

ada aslında 2 videodaki hareketler benzer,yorgunluğuna göre birini birini seçebilirsin,illa ikiside şart değil,bu akşam mani çıkmazsa bende yapayım
hıımmm şimdi baktım öyleymiş dediğin gibi yorgunluğuma göre ayarlayayım ...hadi bakalım akşam başlasın sporlar yansın yağlar

Aksama kuru fasulye pilav dusndim
Ama daha git yap derken gene geç kalıcak aksam yemegim islayip haslayip çıktım. Gerçi yeni duduklm hakkından gelir inşallah

Ben de 56 gordum dedgn gibi o da bi iki haftaya uçtu gitti. Neyse moral bozarm ben öyle hedef 57 benim degistrmem. Liste hedefim 59
benim de 65
belki 70 e inince çıkarım mezun olarak.
yüzde seksenini tamamlamış oluyorum çünkü.
Diger arkadaşlarımıza yer açılsın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…