Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet ne güzel görmüş kelebeğiminsaAllah gerçeğini yaşarım Aminnnn Begümümmmm inşaAllah

ay Ada ya gül gül öldümmmm
Sen deyince farkettim, ben de özellikle aklım yemekteyse evde kimseyle konuşmak istemiyorum
kız çookk fenaydım yüzüm 5 karış oluyordu evdee sanki anama babama küfür etmişler hahahahaha ))) çook şükür kaçamak dahi yapmadım tatlı.. şuan canım istemiyor ama tatlı isteği için hurma kayısı yiiyorum ara sıra oda günde 2 tane ...geçen bi regli zamanı abarttım hurmayı o kadar...

ne kadar kilo verdiniz ve ne kadar sürede ?
suan benim için ilk etapta kilo vermek amacında degilim tatlıyı bırakmak çok istiyordum ve başardım bir ay geçince zaten tatlı canınız hiç istemiyor ama 4 kilo vermişim şuan onemli olan iştahımı kontrol edebilmem ve kontrol ediyorum iştah ataklarım olmuyor o nedenle rahat saglıklı beslenebiliyorum gidipte hamur aşı yada tatlı canım istemiyor ay sizde deneyin 1 ay tatlı yememeyi benim butun dengemi o pis tatlı mahvediyomuş

bende senin gibi başardım canım , benimde canım hiç tatlı istemiyor o atlatma dönemi sancılı geçti ama çok şükür bende bıraktın dediğin gibi insnaın aklına gelmiyor... şuan aburcubur dolabı doluu aklıma beile gelmiyorrrrrr önce kedi gibi dolabın etrfaında dolanırdım hahahah ))

ay yazılanları dönüp dönüp okuyorum Umay Villa'nın kitabını almak içinde sabırsızlanıyorum... ay gider mi kızlar bu sefer sizce düzenli menüler düzenli yağ yakımı falan bende de işe yarar mı acaba

Bu insanlar neden böyle bilmiyorum sanki kendileri bakicak insanin kendi stresi yetmiyo sanki bide bunlarla ugras benim 3 banada ayni seyleri söylüyolar

Aynen tr hele çocuk sahibi olmak suç gram faydaları olmaz ton ton konuşurlar

omzum çok fena kızlar yaa dün bütün gün bilgisayarı taşıdım dışarlarda... gece şişmişti bayaa şimdi de az şiş ama ağrısı çok :/

Geçmiş olsun
Selam kızlar hastaneden geldim patoloji sonuçlarım temiz çıktı allaha şükürler olsun ama yinede en kısa zamanda ameliyat diyolar iyi bir doktor arastirip olucam bakalım kismetse ameliyatı da

Çok sevindim ameliyatı da olur kurtulursun inş

İçim bir tuhaftı ve sonunda olan oldu.. Elimi fena yaktım, kaynar su döküldü kettle dan

öylemi ???
yani ben yenisiyle bildirim yapmayacağım.. Ay bir an kendimi çok iyi hissettim...

Geçmiş olsun

ada81 bende kaknem bisiyim su ara
Oysaki tatli bağımlısı değildim
Meyve şekerini de.kestim ya
İnşallah yoksunluk krizim.bitecek.
Esimde.idare ediyor beni.yazık
Oysaki kilo alirken mutlu mesut almistim
canım benim uzun sürdü 2 ayda başardım neredeyse.... ama hiç yememek lazım yani bir küçük parça ısırık bile başa döndürüyor haberin olsun.. şimid kayısı , hurma ve kuru üzümle dostuz....çook seviyorum onları hahahah ))

Benimde Allah razı olsun eşimde alttan aldı yoksa başaramazdım.... Ramzanda da ben onu idare ediyorum eşimde ramazanda ayyyyy hiç çekilmez olur ilk gün yüzü kireç gibi olur konuşmaz kimseyle yaptığım yemeği bir kaşık yer gider yatar.....bende oruç tutuyorum onun gibi olmuyorum ekmeğime sarelle sürüp sürüp yemiştim heyyy gidi günler hahahah ))

şahane bir rüya, inşallah müjdeye işaret.. Rabbim sonsuz merhametiyle bu rüyayı hayırlara çıkarsın

YULAF ÖYLEDİR
ESKİDEN HEP KREP YAPAR YERDİM HERGÜN YİNE YAPACAGIM HER SABAH
hımmm.. çalıştırıyorsa, bir hafta bende yulaflanayım ceydanın poğaça ve ekmeklerini pişiriyorum bu akşam.. Ve bu haftasonu full gaz diyetteyimmm

hımmm.. çalıştırıyorsa, bir hafta bende yulaflanayım ceydanın poğaça ve ekmeklerini pişiriyorum bu akşam.. Ve bu haftasonu full gaz diyetteyimmm

ben hep krep yapıyordum eskiden
tokta tuutyor bir süre sonra bırktım neden yani tiksindim sanırım

şimdi başlıycam bende yine
bu hafta bende bomba gelecegim reglide olursam
68 hedefliyorum direk

ben hep krep yapıyordum eskiden
tokta tuutyor bir süre sonra bırktım neden yani tiksindim sanırım

şimdi başlıycam bende yine
bu hafta bende bomba gelecegim reglide olursam
68 hedefliyorum direk

hadi senle ben bu hafta sallayalım burayı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…