Evet ne güzel görmüş kelebeğimpışıkk neden çekiliyim ki,zayıf mayıf sıkışır girerim araya
alındım
derrmişimmyok kız neden alınayım seviyorum hepinizi
oyy ne güzel rüya görmüş doktorum, saydin78 canım bu hayırlı günde dualrın kabul olsun,içindeki yavrucuklar sımsıkı sarılsın tutunsun sana
kız çookk fenaydım yüzüm 5 karış oluyordu evdee sanki anama babama küfür etmişler hahahahahaay Ada ya gül gül öldümmmm
Sen deyince farkettim, ben de özellikle aklım yemekteyse evde kimseyle konuşmak istemiyorum
suan benim için ilk etapta kilo vermek amacında degilim tatlıyı bırakmak çok istiyordum ve başardım bir ay geçince zaten tatlı canınız hiç istemiyor ama 4 kilo vermişim şuan onemli olan iştahımı kontrol edebilmem ve kontrol ediyorum iştah ataklarım olmuyor o nedenle rahat saglıklı beslenebiliyorum gidipte hamur aşı yada tatlı canım istemiyor ay sizde deneyin 1 ay tatlı yememeyi benim butun dengemi o pis tatlı mahvediyomuşne kadar kilo verdiniz ve ne kadar sürede ?
bende senin gibi başardım canım , benimde canım hiç tatlı istemiyor o atlatma dönemi sancılı geçti ama çok şükür bende bıraktın dediğin gibi insnaın aklına gelmiyor... şuan aburcubur dolabı doluu aklıma beile gelmiyorrrrrr önce kedi gibi dolabın etrfaında dolanırdım hahahahsuan benim için ilk etapta kilo vermek amacında degilim tatlıyı bırakmak çok istiyordum ve başardım bir ay geçince zaten tatlı canınız hiç istemiyor ama 4 kilo vermişim şuan onemli olan iştahımı kontrol edebilmem ve kontrol ediyorum iştah ataklarım olmuyor o nedenle rahat saglıklı beslenebiliyorum gidipte hamur aşı yada tatlı canım istemiyor ay sizde deneyin 1 ay tatlı yememeyi benim butun dengemi o pis tatlı mahvediyomuş
Bu insanlar neden böyle bilmiyorum sanki kendileri bakicak insanin kendi stresi yetmiyo sanki bide bunlarla ugras benim 3 banada ayni seyleri söylüyolar
omzum çok fena kızlar yaa dün bütün gün bilgisayarı taşıdım dışarlarda... gece şişmişti bayaa şimdi de az şiş ama ağrısı çok :/
Selam kızlar hastaneden geldim patoloji sonuçlarım temiz çıktı allaha şükürler olsun ama yinede en kısa zamanda ameliyat diyolar iyi bir doktor arastirip olucam bakalım kismetse ameliyatı da
İçim bir tuhaftı ve sonunda olan oldu.. Elimi fena yaktım, kaynar su döküldü kettle dan
öylemi ???
yani ben yenisiyle bildirim yapmayacağım.. Ay bir an kendimi çok iyi hissettim...
canım benim uzun sürdü 2 ayda başardım neredeyse.... ama hiç yememek lazım yani bir küçük parça ısırık bile başa döndürüyor haberin olsun.. şimid kayısı , hurma ve kuru üzümle dostuz....çook seviyorum onları hahahahada81 bende kaknem bisiyim su ara
Oysaki tatli bağımlısı değildim
Meyve şekerini de.kestim ya
İnşallah yoksunluk krizim.bitecek.
Esimde.idare ediyor beni.yazık
Oysaki kilo alirken mutlu mesut almistim
ada81 bende kaknem bisiyim su ara
Oysaki tatli bağımlısı değildim
Meyve şekerini de.kestim ya
İnşallah yoksunluk krizim.bitecek.
Esimde.idare ediyor beni.yazık
Oysaki kilo alirken mutlu mesut almistim
şahane bir rüya, inşallah müjdeye işaret.. Rabbim sonsuz merhametiyle bu rüyayı hayırlara çıkarsınAyyy ben ağlarım şimdi ki bu güzel rüyayaherseye ağlar oldum bu günlerde zati. Ya bitanem canımsın kelebeğim Rabbim sizlere güzel haberler vermeyi nasip etsin bana. Cansınız siz canımsınız iyiki varsınız. Allahım nolur bana da nasip et anne olmayı kurban olduğum
kızlar bu yulaf kepeği güzel bağırsak çalıştırıyor tabiii yaninda bol bol bol suuuuuuu haberiniz olsun....))
heh sen böyle yazda ben ağlayım.anam hasta gelmese de az ağlasam şurdaaaa.
hımmm.. çalıştırıyorsa, bir hafta bende yulaflanayımYULAF ÖYLEDİR
ESKİDEN HEP KREP YAPAR YERDİM HERGÜN YİNE YAPACAGIM HER SABAH
masumcum akşam bu poğaçadan iki adet yenilse yanında boool salata sabaha kadar tutar ... çünkü çok tokluk hissi verdi....arada böyle bir menü bile yapabilirimYULAF ÖYLEDİR
ESKİDEN HEP KREP YAPAR YERDİM HERGÜN YİNE YAPACAGIM HER SABAH
heleeee anlat akşam ne yiyeceksin ne kadar spor yapacaksın paylaşta görekkkkbence bize reset atmak lazım.
hımmm.. çalıştırıyorsa, bir hafta bende yulaflanayımceydanın poğaça ve ekmeklerini pişiriyorum bu akşam.. Ve bu haftasonu full gaz diyetteyimmm
ben hep krep yapıyordum eskiden
tokta tuutyor bir süre sonra bırktım neden yani tiksindim sanırım
şimdi başlıycam bende yine
bu hafta bende bomba gelecegim reglide olursam
68 hedefliyorum direk
yaptın mı sen poğaçayı?masumcum akşam bu poğaçadan iki adet yenilse yanında boool salata sabaha kadar tutar ... çünkü çok tokluk hissi verdi....arada böyle bir menü bile yapabilirim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?