Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

biz sonuncu olucaz bu belli ya simdiden

yaptim canim onuda yaptim.ama taslasmis herhalde icerde.acaba bu hafta diyeti bozdum gibi bisey oldu ya,ondanmi sasti bagirsaklar.zaten senelerdir problemim var ama bu hafta en cok uzun sürdü.

offffffff ne güzel giderdi simdi var yaaayaninada kocaman bir dilim bol cikolatali pasta

azeri böyle olduğu zaman perşembe öğleden sonra sinameki ve kiraz sapı 1 bardağa koy birer tutam üstüne kaynar su ılınana kadar bekle hem idrar söktürür hem kabızlığın gider en etkili yol bu hemen dene bence sabahta tartıl eğer bu kadar kabızlığa 100 gram fazlaysan k,esin kilo vermişsindir merak etme yarın dene faydasını göreceksin emin ol....

bu hafta dökülmüşüz bu ne yaaa..kilo alanlar poposunu dönsün 50 şer değnek var...

kizlar ben gecmisi okuyamadim cok yorgunum cunku dun isim coktu hic gelemedim bugunde ailecek pikniye gittik abimin ogluda bende kaldigi icin gezelim dedik ondan az once eve geldim ve cok yorgunum .ama nmerak etmeyin asiri bisey yemedim bu hafta kesin kilo verecem 57 olacam insallah

basta ben doneryim kizlar ya artik gitmiyor. leslide kar etmiyor öldüm kosturmaktan ama gitmemissaferanim nasilsin balim

iyiyim canıım yeni geldim dışardan hemen bi bakiim dedim..şimdi takrar dışarı çıkıcam bebişime ayakkabı almaya gidiyorum geliceeem.....hhiiç moralini bozmaa bir süre durursun sonra vermeye başlarsın merak etme canım...

insallah guzelim.yoksa moralim bozulacak

ahhh keske burasi Tr gibi olsaydi.ben sinamekiyi nerden buluyum tatlim.yokki bu gicik memlekette öyle seyler.

ama dur bakim,burda kücük Istanbul diye bir sokak var orada organic foods diye bir Türk dükkani acilmis.gerci orada zaten bir tane bile alman dükkani yada oturani göremezsinizoraya bir gideyim ben.insallah vardir.varsa alicam.

azeri:3
cemre:8
ceyce:0
frangi:14
ganfed:0
julia:19
kirmizi:19
minaver:8
saferan:8
tutku:10

yav ben yoklamayi alinca farkettim.ben 3 mesaj yazmisim ya.bu nasil oluyor?dün nolmustuki bana anlamadim.

azeri:3
cemre:8
ceyce:0
frangi:14
ganfed:0
julia:19
kirmizi:19
minaver:8
saferan:8
tutku:10

yav ben yoklamayi alinca farkettim.ben 3 mesaj yazmisim ya.bu nasil oluyor?dün nolmustuki bana anlamadim.
vay bana bakın 19 süperim yaaa ama hani bnm kupam

akşam yemeğim ; ufak evde yapılmış yağsız bir tost 1 bardak ayran

gülüm kilomda sorun varrrrrrrrrrrrrrrrr

canım ben yarısmadan 57.5 le ayrılmıstım net yoktu tüm gün giremedim sabah 58.7 geldm..
1.2 artıdayım 3 etaptır yarısmada yoktum hesaplama olmadığım haftalara bölünecektii :26::26::26:
ben listeye almamıssındır die düşünüyordum paylasıma sen mi bildirirsin ben mi bildireyim yarın yine net olmaz heralde benim vınn burda bağlanmıyor şimdide cok zor bağlandımm :26::26::26:

slm meyvecim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…