Afiyet olsun. Ben de gidem istiklal marşımizi okiyuim. Opuyurm herksı. Umarım kaptan aksam gelir ozledimohh kahve + bi lokma dukutella
miss gibi geldi
ben anlamadım hedef kilomla şimdi ki kilomu yazdım ama
bende özledimAfiyet olsun. Ben de gidem istiklal marşımizi okiyuim. Opuyurm herksı. Umarım kaptan aksam gelir ozledim
geç dalganıHe iki haftaya sen de olun o zaman ,
canım 0 keke kalıbında yaptığın kepeklinin terifini bekliyorum
bugün çok yoğun işler gelemedim bi türlü
kepekben
vallah inetnette hep öyle haberler var ben de şaşkın şaşkın bakıyorum ama inanamıyorumgeç dalganı
2 haftada 8 kilo veririm hee
yanlış oluyor öyle mimum
ikisi arasındaki farkı baz alacaksın.
toplam 14,2 kilo verdin mi sende tamamsın
yani 68,6 olunca
bende özledim
umarım iyice dinleniyordur şimdi
öpüldün
Ancak fırsat bulabildim canlar.
Emniyeti sabah hallettim .
Sonra ev ..sonra hastane .
Gelen giden ...
Geçmişe dönmem mümkün değil.
kelebekolacam Ahu060812 güzeller toparlanmış listeler var mı ?
Ona göre izinleri , listeden çıkacakları , yeni girişleri toparlayayım .... verenlere tebriklerimi sunayım .Listeyi paylaşayım sonra .
Buradayım 1 saat kadar , etiketlere bile bakamadım . Önemli bir konu varsa tekrar yazın güzeller
İyiyiz bu arada , kafam dağınık birazcık . Gelen giden hep aynı sorular ... Ama sağlık olarak şükür ikimizde iyiyiz .
Gelen giden ...
Ona göre izinleri , listeden çıkacakları , yeni girişleri toparlayayım .... verenlere tebriklerimi sunayım .Listeyi paylaşayım sonra .
Buradayım 1 saat kadar , etiketlere bile bakamadım . Önemli bir konu varsa tekrar yazın güzeller
İyiyiz bu arada , kafam dağınık birazcık . Gelen giden hep aynı sorular ... Ama sağlık olarak şükür ikimizde iyiyiz .
Hoşgeldin canim cok gecmis olsun tekrardan..Ancak fırsat bulabildim canlar.
Gelen giden ...
ay çok tatlısın
Teşekkürler canım
sagolasın spor kaptanım.
valla ben de şaşkınım.
zorlanıyorum amabu kiloları başka türlü veremicez anlaşıldı
hee dondurma gördün ya hemen dadına bak
sagolasın mimum selvi boylum al elbiselim
teşekkür ederim üzümüm
sagolasın pamukummm
şu ayran diyeti sende süper işe yaradı. çok iyi valla
dal oldun kız dal
70 ile geldin kısa sürede mankenliğe adaysın
Gelen giden ...
Bence tavuk çok yağlı değilse, üzerine ekstra yağ da yakılmazsa çok kalorili değil. Ama o günün ekmek hakkını sıfırlayıp, yağ alımını azaltarak yemek lazımbir sorum olacak keşkek çok kalorili birşey mi? bileniniz var mı? evde yapıldığında yarma ve tavuktan yaparlarda... size bir sorayım dedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?