Bebisim çok Avrupai takılıyor Sun bu yedikleri ni ben anlamıyorumBugün menüm:
Sabah 1 yulaflı şekersiz granola kahve
Yolda otobüs kayboldu çantam da 1 tane kuru meyveli bar vardı onu yedim
Kahvaltı 3 wasa az peynir bir kivi
Ara: 1 yeşil elma
Öğlen: 2 dilim çavdar ekmeği roastheff çok az ve kinoalı salata
Ara: 1 greyfurt 1 wasa
Akşamda tam buğday poğaçası ve yoğurtlu chia ve americano
He demi.bi de benim ananas a diyoBebisim çok Avrupai takılıyor Sun bu yedikleri ni ben anlamıyorum
Yeme o tavuk dönerleri hiç ama hiç sağlıklı degilMenum 03.03.2017 Cuma
Sabah
1 yumurtali menemen
1 kk peynir
5 zeytin
1.5 dlm ekmek
2 bardak cay
Öğle
1 tavuk doner
1 ayran
Aksam
Yok
2.5 lt su 1 nescafe sade 2 yesilcay 1 kayisi cayi 60
Iyii aksamlar kizlar
Teşekkür ederim kaptanım @Ausencia beni listeye almaya layık gördüğün için,ki sen liste dışı da yeteri kadar ilgili bir kaptansın.tabi ben listenin verdiği sorumlulukla daha da asılıp bi an önce mezun olucam inşallah..bu Arada kilo veren veremeyen emek veren herkesi tebrik ederimSağolun elinize emeğinize sağlık ...
Araya bir dolu telefon görüşmesi giriyor .
Gazetelerden haberi kaldırıyorum .
Biri ölümden dönen 8 yaşındaki çocuk diye başlık atmış , altında ad soyad .. kaldırdılar hemen .
***7.TAKIM 507. ETAP***
Betulina(77.4/77.3/0,1/%0,13)1.3kg tartı farkı eklendi
tuba52(85/84.4/0.6/%0.71)
masumm(68.9/69.7/-0.8/-%1.16)İzne ayrılmak istiyor.
DelyDoly(86.2/86.2/0/%0)kilosu sabit
Ahu060812(79.8/79.8/0/%o)kilosu sabit
kelebekolacam(73.8/73.9/-0,1/-%0,14)
Sekercikiz(61.5/61/0,5/%0.81)
fatmanurkaya (105.7/106.2/-0.5/-%0.47)İzne ayrılmak istiyor.
ada81 (71.6/71.4/0.2/%0.28)
mimu88 (74.6/75/-0.4/-%0.54)
Dersaadet_ (73.2/72.8/0.4/%0.54)
Sherrysherrylady (79.1/77.5/1.6/%2.02)
pamukskr (63.9/62.5/1.4/%2.19)
vorones (62.9/61.4/1.5/%2.38)
Bebetomm (62.2/61.4/0.8/%1.29)Yeni üye.Başlangıç tarihi 10 Şubat.Başlangıç Kilo 64.5.Hedef Kilo 58
7. Takım Ortalaması % 0.536
B Bebetomm listedesin canım . Mezuniyetine az bir süre kaldı , beraber kep fırlatacağız inşallah.Yüzdeni de tebrik ederim canım
Nare83 izne ayrılmak ve sonra geri dönmek mi istiyorsun canım ? yoksa listeye bir daha girmek istemiyor musun ?
Ona göre yandaki notu değiştireceğim .
@fatmanurkaya şu an izne ayırıyorum seni ..3 haftadır diyete uymadığını göz önünde bulundurarak , bu hafta bir şeyler değişir sanmıştım canım , 2 hafta sonra izinden dönüp listeye girmen için elimizden geleni beraber yapacağımıza eminim .
Bunun dışında eklenecek çıkarılacak bir şey yoksa listeyi paylaşıyorum güzeller .
@vorones @Sherrysherryladypamukskr sizleride çook çooook tebrik ediyorum .Harika sonuçlar .
T tuba52
ve @Sekercikiz güzeller istikrarlı kilo veriş sizlere de çok tebrikler .
Sabitler bu hafta neyin ters gittiğini biliyorlardır , belki inatlaşma dönemidir kiloda .
Artılarda eminim yeni br yol arayışına girecektir , beraber ...
Az veren de candan vermiş olsun diyeyim
Aynen yedikleri gözümde canlanamiyor o kadar yani ben yarın regl olurum sabahtan beri açım doymuyor um kabak tatlısı ni yapacağım birazdan KV misafir gelecek mış tatlı börek kurabiye dünkü faciadan sonra bakmam ama yiyesim var ben regl dönemi sapitirim geldiğimden beri tutuyorum kendimi ama gerçekten zor oluyor zorHe demi.bi de benim ananas a diyo
Evet canım dün yapamadim şimdi yapacam yarın resim atarım tadını da yarın yazarım yiyemem herhalde bu saatten sonraPammuk senmiydin şekersiz kabak yapacak dilek miydi
tarifi verebilir misin bende yapayımEvet canım dün yapamadim şimdi yapacam yarın resim atarım tadını da yarın yazarım yiyemem herhalde bu saatten sonra
hangileri ne kacirdimkelebekolacam canim benim alintilarimi gördün mu ?
Vermem mi dur bi yapayım inşallah güzel olurda yapar yapar yeriztarifi verebilir misin bende yapayım
hangileri ne kacirdim
Bebisim çok Avrupai takılıyor Sun bu yedikleri ni ben anlamıyorum
Bende tekim sanıp ses çıkarmıyor dum rezil olacam diyeBir ben değilmişim
Bende tekim sanıp ses çıkarmıyor dum rezil olacam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?