Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

puf puf yiye yiye kilo veren vero
sütlümsü tatlıyı eritirsin sen daha bugün cuma

Yaww o tatlilar sagliksiz icinde koruyucular var yeme canim..

Gecmisi okuyamiyorum, ekranim hem kucum hem de telim devamli yenileme ve donma yapip beni sinir ediyor

Selam bacilar..

Ay ne gündü ya..sabah işe gittim saat 12 buçukta okula gittim oglanin servislerle sergi yapilacak yere gittik..Oglanin bi arkadaşının annesi arabasiyla gelmiş dönüşte beraber gidelim mi yolu cok iyi bilmiyorum dedi tamam dedim giderken durdu trafik arkadan bi araba geldi carpti polisti tutanakti bindik arabaya ses geliyor lastik kokusu dedim bi avm nin kapali otoparkina koyalim yarin cektir.girdik otoparka tam arabadan indim topugum cikmasin mi hadiiii enaz 8 cm topuk .. yürüdüm biri topuklu biri topuksuz görseniz gulmekten ölürsünüz yani..Allahtan lostra varmis yaptirdim topugu..kadincagiz nasil mahcup cocuklar dondurma istedi illa alacagim sana kendimi rahatlatacagim benim yuzumden oldu bunlar diye..neyse sonra esim aldi oglanla beni avmden..dedim disarda yiyelim gerildim..bugun sacmasapan seyler yedim. Cok degil ama sacma..esim yemekte diyor ki sen şimdi tüm tabagi siler tatli yok mu derdin sasirdim az yemene dedi..menü yazmayayim bugun..yarina bismillah artik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…