- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Kız gıdıklama içimdeki küçük enisteyiTamam bu hafta listeler de ruzgar estirelim) sporumuzla diyetimizle şanımiz yürüsün...:))
puf puf yiye yiye kilo veren veroTatlı krizime yenik düştüm.trilece sütlaç aldım bimden. Napiyim ya . Cuma böyle olssn söz dikkat edrim . BastirmaYa çalıştıkca olmadı. Canım yumusak sütlü tatlı çekti. Özür dilerim tüm takimdan
Yaww o tatlilar sagliksiz icinde koruyucular var yeme canim..Tatlı krizime yenik düştüm.trilece sütlaç aldım bimden. Napiyim ya . Cuma böyle olssn söz dikkat edrim . BastirmaYa çalıştıkca olmadı. Canım yumusak sütlü tatlı çekti. Özür dilerim tüm takimdan
Birak çıksın küçük enisteKız gıdıklama içimdeki küçük enisteyi
Kalori sine bak canım bazı kahve lerin kalori si yüksek@ecemavi abla bugün a101 sen kahve dünyasının türk kahvesini aldım çok beğendim tavsiye ederim.ben gönderecem ama bulursan onu da al değişik ve güzel geldi
Eminimmm bu hafta bomba gibi gelecem hadi bakem
Kabuklari ile bi sogan suyu kaynat ic canim...Mesaj tekrarı
Yaris basladi betusss haftaya bomba gibi geliyoruz kelebegimle haberin olaaaa :)))Gecmisi okuyamiyorum, ekranim hem kucum hem de telim devamli yenileme ve donma yapip beni sinir ediyor
Bana dogru gelmiyorsaniz sorun yokYaris basladi betusss haftaya bomba gibi geliyoruz kelebegimle haberin olaaaa :)))
Korkarim sana doğru geliyoruz hahaBana dogru gelmiyorsaniz sorun yoksonra sizim yuzunuzden gramla goze batiyorum
Yarına inmiş olursun evde geç tartılırsan .Aynen sabah ile aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?