Pamukcum geçmiş olsun ,derecenide tebrik ederim Cnm
mimu88 Cnm 1 günlük detoks veya iki günlüğü yapabilirim Cnm , bende bize yazarsın sen
Kuzenlerimle en son Eylül'de görüştüm çok kilo almışsın demişlerdi bakalım şimdi ne diyecekler
Aynen canım burdan genelden paylaşmam ama isteyene özelden yazarım canım. Çünkü dikkat ettiğim birşey oldu 2 detox dışında asla hiç biryer bir paylaşım Yok. Yapan kişilerde bloggerlar vs özellikle liste vermemişler
Pambıgım tebrik ederim canım benim
Bende hic kaptan olamam amannn yemissiniz yarasin derim@Ausencia ay çok güldüm ben ve kaptan olmak .
Benim iş yerindeki rahatlığım yavaş yavaş azalıyor zaten bence bi ikizlerden kaptan olmaz biz uzun süre düzen sağlayamayiz. Biz anca arada bi coşar sonra kayboluruz.
Canim derecen icin tebrikleeerrr...günaydın kızlar dün akşam rahatsızlandım böyle sıtma gibi oldum tir tir titredim
sabah kalkıp işe zor geldim ama şimdi iyiyim çok şükür
çaycı ablam nazar değidi sana gel seni okuyayım dedi
geçmişi okuyamadım yavaş yavaş bakacağım.
bireysel derecem var galiba tebrik eden etmeyen hepinizi seviyorum.
Ay yataktan kalkamıyorum kızlar imdaaaaat :/
Haftasonunun yatakta geçeni güzeldir :)
Ay yataktan kalkamıyorum kızlar imdaaaaat :/
Haftasonunun yatakta geçeni güzeldir :)
Evet ortim bugun dengelersin dengeleriz yaniGünaydın güzellikler
Dün karbonhidrat günü oldu resmen
Daydream- ortim
Menüm
Sabah: 1 dl peynir, 8-10 kuruyabanmersini, çay
Öğle : 1 kase makarnalı patatesli bir çorba yapmıştım (azerbaycanda kayınvalidemler makaron supu yani makarna çorbası diyorlar) , 1 brd ayran
Ara : kahve, 1 şekerbura (bu da azerbaycan'dan)
Akşam : 1 kase aynı çorbadan, salata
Ara : çay , 1 şekerbura daha
olabilir belki yani tatlı olmuştu zaten ama biraz daha tatlı olsa çok daha güzelCnm tatlandırıcı. İle yapılmaz mı ?
Bildiğin tatlı oluyor
Kahvaltı menünü yazar misin ablis merak ettimHayırlı hafta sonları yürüyüş ümü kahvaltımı yaptım temizlik yemelil bieazdam inşallah güzel bir günümüz olsun inşallah
Puding istiom kuru pasta istiommmmKızlar dün ben feci yedim
Yani feci dediğimde puding ve kurupasta
Bir iki hurma ama migdm feci kötü şuanda
Bir dilim kaşar peyniri yedim çıktım
Bir lokma bile kaçamak yapmam artık ayy aç kalmak çok güzel gerçekten
Hele ben hele ben..Ya yiyenleri görüp dert sahibi olurumBende hic kaptan olamam amannn yemissiniz yarasin derimbenim takim kilo almada birinci olurdu her hafta ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?