Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hadi sizi öptüm

iyi olmanıza sevindim kaptanım,bol enerji toplayın oralarda
köyy gibisi varmı demi
bizde seni öptük
buralar bugün sanırım bana emanet, kimseler yok ben bekçiyimkimse kaçamak yapmıyo merak etme yoksa yakalarım

gerçekten öyle görünüyor
kitabını bilem çıkarırsın

Ay zaten hayalim sağlıklı yiyecekler dükkanım olsun :)

Keyfiniz bol hızınız az olsun kaptanımmmm :)

Hadi sizi öptüm

Kaptanım sefan olsun oh ohh

Günaydın kızlar bende yine ordan oraya savrulacağım dün film izlerken sızdım filmde güzeldi ama dayanamadım sizede yazamadım öncelikle dün takımımızı sırtlayan @Sherrysherrylady vorones ve pamukskr e çooook teşekkür ediyorum
Mutlu haftasonları

YA ben hiç sevmiyorum baskasına temizletmeyi evi bi iki denedim ondan çok ben yoruldum . Sımdi uzandim vala galiba zehrlendim burnumu hissetmiyorum vala. Allah maddi sıkıntı vermesin de çalıştığım aynen kredi borcuna gidio. 6 ay kaldi sonra kreş de aricam temizlikcide bulucam. Buralar hep lafci. Ankaraya tayin şart !
70 e yakın yasları

vero birini birini tercih etcen,yoksa hep üzülürsün,temizliğe yetişemiyorsan arada da olsa yardım al, inan kendini yıpratmaya değmez
kız vero bi zehirlenme eksikti,azcık dikkat et kendine,karıştırdın tabi çamaşır suyuyla diğer temizlik malzemelerini yaktın ciğerleri demi bol yoğurt ye,temiz hava çek içine evide ceryanda bırakmadan bol bol havalandır

rabbim borçları ödeme kolaylığı versin sana ve herkese,inşallah ankarayada geçersin örtmenim,kv kp yaşlı sayılır ama elden ayaktan düşmediyse sorun olmaz

Ayy çok tatlısın yaa. Tamam haklisin. Süper tespit ler.. Aynen cereyan etmesin kalkıp kapatiyim camlari. BalkOna cikti mm sırtım usudu. Ay aciktim ben. Ne yesek yaa lahmacun söylesem. O da ekmek kalori . Puf. Yemek yapacak güç de malzeme de yok ay ne sıkıcı bi tip oldum ben.
Alaaammm başım catlio

hee aman dikkat et,tespiti yapmak zor olmadı,gençliğimde bikaç kez yaşamıştım o durumları
acıktıysan ekmek arası peynir yap bi güç topla sonra yapacağın yemeğe karar ver ve eşinle markete gidip malzemeleri al,eve gelincede bi güzel yap yemeklerini

Bende istiyorum şöyle açık hava yeşil tabiat

Neredesin

Evet yatalak olmamaları büyük nimet rabbim kimseyi elden ayaktan düşürmesin

Yada bu gün dışarıdan ye gitsin hastayken iş yapmak tam bir iskence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…