Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet canım ben bi deneyeyim sonuçları hep birlikte görelim isteyenlerle birlikte devam ederiz süper olur :)

mimu88 acaba neye alerjin var.dikkat et bence ilaç almalisin

Araştırma hastanesine gidip baktırmam Laz'ım neye var acaba ama o da süreci uzun bir iş biliyorsun doktorum

Kimcecikler yok herkesler haftasonu gezmesinde mı acep

ahh ece nerdeeee,hafta sonu çalışıyorum işyerindeyim

Tunaydin !
Boğaz agrisi ve kırıklıkla uyandim.
Diyetten mi.usuttum mu.anlamadim
Hava çok güzel birazdan.bizde.çıkarız...

geçmiş olsun Kedibochi ,havalar aldatıcı dikkat edelim kendimize,aldanmayalım yalancı bahara,ılık şeyler iç,adaçayı falan iyi geliyodu boğazlara
bide boğazına şal falan ört sıcak tut

Tunaydin !
Boğaz agrisi ve kırıklıkla uyandim.
Diyetten mi.usuttum mu.anlamadim
Hava çok güzel birazdan.bizde.çıkarız...
Ben dé bogaz baş agrisyla kalktım ev her yer dağınık pis ve yaşlı kokuyo wc banyo iğrenç . Bi gün temizlemiyim boyle oluo. Yok ben kafayı yicem.

Ben dé bogaz baş agrisyla kalktım ev her yer dağınık pis ve yaşlı kokuyo wc banyo iğrenç . Bi gün temizlemiyim boyle oluo. Yok ben kafayı yicem.
geçmiş olsun veroooo,boşver uzan dinlen,genel görünen yerleri yap geç,iş diye canını sıkma
veroo,hiç olumsuz bakma,bunlar hep geçici şeyler,hep sende kalacak değiller ya,oğlun büyüyünce kreşe verirsin,onlarda kendi evine gider, kaç yaşında kv kp in?
güzel bi işin var paranı kazanıyosun,madem bu kadar dertlisin tut bi temzilikçi,paran senden kıymetli değil ya

Son düzenleme:
Eveeet dışarıda 45 dk yürüyüş eve gelip videolu hareketler yaparken pişen yulaflı poğaçalarım ve kahvaltıyı henüz eden ben :) ama sabah uyanınca kuru erik ve muz yemiştim :)

Yulaflı poğaöalar bu sefer şekil olarak 10 numara oldu ama lor koydum o tad vermedi biraz daha sert bi peynir kullanmak lazım sanırım

ar-ge çalışmalarına devam,aştın kendini mimuuu, hadi bakalım

Köydeyiz ...Bi selam vereyim güzeller .

Eşim tamir işlerinde
Yusuf taş fırın başında
Bende ne varsa topladım bahçeden ...
Misss misss ..

Moralim çok daha iyi . Kp kv nasihat verir gibi konuşur da canım sıkılır diyordum ama sağolsunlar bir şey pırtlamadılar :)
Hız konusunda epey mimliyim ailede ama bu sefer cidden hızım yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…