Dışarıda ızgara et, salata yemek bana en sağlıklı öğün gibi geliyor. Burda dışarıda yemek çok yaygın olduğu için şanslıyım(adana çevresi)ayy evet dışarda yemek daha mantıklı,uzun zamandır yemediğimden aklıma gelmedi
kesinlikle süper bir menü,et yada köfte yanında salata,daha ne olsun,hem hazır yemek hemde et yaniiDışarıda ızgara et, salata yemek bana en sağlıklı öğün gibi geliyor. Burda dışarıda yemek çok yaygın olduğu için şanslıyım(adana çevresi)
Yemeğe gidiyorzHangisi uyarsa yapacak takatin varsa Begüm ün önerisi yoksa benim önerin cazip
Yemeğe gidiyorzbitlis teyiz canim
Eki Görüntüle 1962188
Avmden koşa koşa gelip mutfağa girip çocuklarla etkinlik niyetine kurabiye yapana çalışan anne denir
Eki Görüntüle 1962188
Avmden koşa koşa gelip mutfağa girip çocuklarla etkinlik niyetine kurabiye yapana çalışan anne denir
Teşekkür ler cansınKaptanım sefan olsun oh ohh
Günaydın kızlar bende yine ordan oraya savrulacağım dün film izlerken sızdım filmde güzeldi ama dayanamadım sizede yazamadım öncelikle dün takımımızı sırtlayan @Sherrysherryladyvorones ve pamukskr e çooook teşekkür ediyorum
Mutlu haftasonları
Ohhh keyif maşallah maşallahKöydeyiz ...Bi selam vereyim güzeller .
Eşim tamir işlerinde
Yusuf taş fırın başında
Bende ne varsa topladım bahçeden ...
Misss misss ..
Moralim çok daha iyi . Kp kv nasihat verir gibi konuşur da canım sıkılır diyordum ama sağolsunlar bir şey pırtlamadılar :)
Hız konusunda epey mimliyim ailede ama bu sefer cidden hızım yoktu
AminnnnnnnOzaman napiyoruz Allah kaptanımızı başımızdan eksik etmesin diyoruz.biz bize kalirsaaaaaakkkkkk
Bu ayni bizi anlatiyor coook güldüm kizimi kucukken kaydirirken halimiz ayni boyleydik....herkes bize bakardi
ayyyyy ada ne yalan söyleyim benimde aklıma sen geldin eklerken ama kirilirsin belki diye demedimBu ayni bizi anlatiyor coook güldüm kizimi kucukken kaydirirken halimiz ayni boyleydik....herkes bize bakardi))
Yook kiz niye kirilayim yalanmi degil ayni boyleydik...hatta esimin is yerindeki arkadaslari parkta bizi izlemisler bi gun demisler ki yenge hanim nerdeyse dur kizim senin yerine ben kayayim sana bisey olmasin modunda demisler ne güldüm yaa :))) görmemiş gibi davraniyorsunuz dediler yani alışıgim..ama ne yapayim engel olamadim o zamanlar suan daha rahatim en azindan kendi kayıyor biz hemen yaninda bekliyoruz hahaha:)))ayyyyy ada ne yalan söyleyim benimde aklıma sen geldin eklerken ama kirilirsin belki diye demedim
Bende yeme isi bitti haberin ola 1 saat sonraspora geciyorumKaptanicemmm al götür beni gittiğin yereeee fırınlar yansın yanık odun kokusu sarışın dört yaniiiii.
Bi bakayım baca bulursam eve soba alırım belki
Anam saate bak ....Bende yeme isi bitti haberin ola 1 saat sonraspora geciyorum)
Sabah ilk iş tarif yazdım etiket yaptım canım görmedin mı üzüldüm şimdipamukskr ufff özel sektör daha sıkıntılı bi de haftasonu oluyor.bende kabagi azcık şeker atıp pisirdim sen tarif atmadan çünkü dondurucudan çıkmıştı zayi olmasın dedim.ama bu kabak mutis ya.sekere ihtiyacı yok.bide sacmalayip kör peynirli yedim.bi ögün oldu bana
begum75 yulaf kepegimi aldım yarın sabah bende deniycem öğleye misafirim var umarım güzel olur.benim kuzular da çok sever mutfak işini.
Yok kuzum sonra gördüm ama sorun değil.dondurucu da devamı var birdahaki sefere insallahSabah ilk iş tarif yazdım etiket yaptım canım görmedin mı üzüldüm şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?