Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayy evet dışarda yemek daha mantıklı,uzun zamandır yemediğimden aklıma gelmedi
Dışarıda ızgara et, salata yemek bana en sağlıklı öğün gibi geliyor. Burda dışarıda yemek çok yaygın olduğu için şanslıyım(adana çevresi)

Dışarıda ızgara et, salata yemek bana en sağlıklı öğün gibi geliyor. Burda dışarıda yemek çok yaygın olduğu için şanslıyım(adana çevresi)
kesinlikle süper bir menü,et yada köfte yanında salata,daha ne olsun,hem hazır yemek hemde et yanii
eve gidincede bi çay ohh misss

Yemeğe gidiyorz bitlis teyiz canim

güzel bir karar olmuş veroo, afiyet bal olsun

Eki Görüntüle 1962188

Avmden koşa koşa gelip mutfağa girip çocuklarla etkinlik niyetine kurabiye yapana çalışan anne denir

aaa ne güzel görünüyolar daktırım,ama güzel bi buluş hem kurabiye hem etkinlik
benim bi arkadaşım var çocuklarına kurabiye kek,ne varsa yaptırıyo,giriyolar mutfağa hem eğleniyolar hem yiyecek hazırlıyolar,çalışan kadın yaratıcı oluyo
şimdiden afiyet olsun,yanınada dukan kurabiyelerinden yapıp atsaydın fırına

Ohhh keyif maşallah maşallah

İşten geldim kocayı doyur evi sil Süpür aç olduğu m geldi aklım a ah bi baktım haşlanmış karnabahar içine yoğurt nane biber turşusu zeytin kattim çok güzel oldu diyemem biraz yiyebildim oğlumu sinemaya götürecek iz ordan traş a su aç karnımı doyurmadan çıkarsam dışarı tehlikeli offf ne yesem

pamukskr ufff özel sektör daha sıkıntılı bi de haftasonu oluyor.bende kabagi azcık şeker atıp pisirdim sen tarif atmadan çünkü dondurucudan çıkmıştı zayi olmasın dedim.ama bu kabak mutis ya.sekere ihtiyacı yok.bide sacmalayip kör peynirli yedim.bi ögün oldu bana
begum75 yulaf kepegimi aldım yarın sabah bende deniycem öğleye misafirim var umarım güzel olur.benim kuzular da çok sever mutfak işini.

ayyyyy ada ne yalan söyleyim benimde aklıma sen geldin eklerken ama kirilirsin belki diye demedim
Yook kiz niye kirilayim yalanmi degil ayni boyleydik...hatta esimin is yerindeki arkadaslari parkta bizi izlemisler bi gun demisler ki yenge hanim nerdeyse dur kizim senin yerine ben kayayim sana bisey olmasin modunda demisler ne güldüm yaa :))) görmemiş gibi davraniyorsunuz dediler yani alışıgim..ama ne yapayim engel olamadim o zamanlar suan daha rahatim en azindan kendi kayıyor biz hemen yaninda bekliyoruz hahaha:)))

Sabah ilk iş tarif yazdım etiket yaptım canım görmedin mı üzüldüm şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…